جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۱:۳۰ - ۲۰ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۱۹۶۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

آذر منصوری: با قانون جوانی جمعیت انگار به دنبال بازتولید زنان دوره قاجار هستند

آذر منصوری,واکنش آذر منصوری به طرح جوانی جمعیت
دبیرکل حزب اتحاد ملت، گفت: خاتمی گفته اند جریان اصلاحات رهبر نمی خواهد بلکه تشکیلات کار امد و کارا می خواهد...حزب کارگزاران موتلف ما است، البته اختلاف هست.

به گزارش ایلنا، اولین نشست خبری آذر منصوری دییرکل جدید حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در مرکز همایش‌های یاس برگزار شد. آذر منصوری در آغاز مراسم نشست خبری گفت: این نشست اولین نشست خبری بعد از انتخاب به عنوان دبیرکل در کنگره هفتم است. دبیرکل حزب اتحاد ملت در ابتدای نشست خبری خود، دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی و پنجمین سالگرد وفات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را نیز را گرامی داشت. وی همچنین از حذف دو تیم سرخ‌ آبی پایتخت از لیگ قهرمان آسیا و مرگ بکتاش آبتین هنرمند نیز متاثر شد.

آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران ایران اسلامی در نخستین نشست خبری: ما اصلاح طلبان هم اشتباه داشته ایم، دست هرکس که ما را نقد کند میفشاریم، چراکه یک جریان تشکل و نیروی سیاسی برای آنکه بتواند اثر گذاری داشته باشد باید امکان نقد منصفانه علیه خود را فراهم کند. ما مقید به رعایت اخلاق هستیم و هر ستم و اجحافی  که به ما بشود باز باعث نمیشود که از حرکت مسالمت آمیز اجتناب کنیم و دست به خشونت بزنیم.

وی افزود: از این یک دستی  در حاکمیت استفاده می کنم و از آنها می خواهم حالا که یک دست شده اید با هم افزایی، برای اصلاح امور کشور گام بردارید و به فکر بستن و حذف نباشید.  به طور مثال محدود کردن شبکه های اجتماعی با نام طرح صیانت از حقوق کاربران و اصرار بر تداوم فیلترینگ، اصرار بر حبس ها و حصر ها نمونه ای از این نوع رفتارها است که نمی تواند هیچ دستاوردی برای حاکمیت یک دست داشته باشد. ما بدون تنش زدایی با جهان، نمیتوانیم از توسعه صحبت کنیم، بدون تنش زدایی این توسعه محقق نخواهد شد. این تجربه کشورهای مختلف است. 

منصوری ابراز داشت: توسعه بدون ایجاد فرصت های برابر برای زنان امکان پذیر نیست. به باور ما مهمترین مساله کشور بحث سیاست خارجی و بر داشتن تحریم هاست که اثار ان غیر قابل انکار است. اگر تاریخ خود را مرور کنیم نشان میدهد اتکای مطلق به هیچ کدام از قدرت های جهانی نمی تواند تامین کننده منافع ملی ما باشد. ایران کارت بازی دیگران در پروژه ها نشود. باید از مجموعه ظرفیت ها برای بهبود وضع اقتصادی رفع تحریم ها استفاده کرد. چرا نباید وارد گفت و گوی مستقیم با امریکا شویم؟ 

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در نشست خبری روز جاری خود اعلام کرد دبیرکلی‌اش قانونی است و کسانی که شبهه افکنی کرده‌اند بهتر بود پیش از اظهار نظر از قوه قضاییه استعلام می‌گرفتند. 

منصوری درباره بر اینکه مالک شریعتی به عنوان عضو کمیسیون ماده ده احزاب اعلام کرد که دبیرکلی خانم منصوری در حزب اتحاد ملت غیرقانونی است پاسخ شما به این واکنش چیست؟، بیان کرد: کنگره ما طبق قانون برگزار شده و مستندات آن به وزارت کشور ارسال شده است. ما تابع قانون هستیم اما اینکه عضو یک کمیسیون که دبیرکل حزب رقیب است و به این شکل اظهار نظر کند به معنی نظر کمیسیون نیست. هیچ محدودیتی که مانع از قرار گرفتن من در این موقعیت بشود وجود ندارد و بهتر بود ایشان از قوه قضاییه استعلام میگرفتند و بعد اظهار نظر می‌کردند.

وی درباره نقش جوانان در فعالیت های حزبی گفت: ترکیب شورای مرکزی حزب اتحاد نشان میدهد که چه رویکردی در حزب نسبت به جوانان وجود دارد، اگر نگویم اکثریت اما نسبت به دوره های گذشته جوان شده است. در موقعیت ها و ارکان حزب هم از ظرفیت جوانان استفاده کردیم در کمیسیون ها و ارکان مرکزی حزب که در کشور ما فعال هستند توصیه اکید کردیم از جوانان و زنان استفاده کنند که اگر به طور جد ادعای اداره کشور را داریم باید بتوانیم در زمینه تربیت نیرو از ظرفیت حزب استاده کنیم. این رویکرد اگر در موقعیت حزب اتحاد قرار بگیرد استفاده از جوانان که در حزب اتحاد به لحاظ کمی و کیفی نیروهای بسیار قابل توجه و توانایی داریم در اداره کشور هم باید استفاده شود. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب ابراز داشت: بحث رویکردها و سیاستگذاری هایی هست که باید به مشکلات جوانان رسیدگی کند. بخش دیگر به این مساله بر میگردد که انچه در برنامه ۱۴۰۰ تحت عنوان «جامعه قدرت مند و دولت توانمند» دیدیم این پیش بینی ها شده بود. از این نظر حزب اتحاد پیشگام است هم در به کارگیری نیروهای کیفی و هم داشتن برنامه در موقعیت های تایین کننده در حزب اتحاد.

وی اضافه کرد: ما برای انتخابات ۱۴۰۰ و دولت مستقر برنامه نوشتیم و رونمایی شد و قابل دسترس است، اعلام کردیم این برنامه قابل ارائه هست برای هر دولتی که سر کار بیاید. در این تردید نداریم، هرجا که دولت بتواند گامی در جهت رفع مشکلات مردم بردارد تحقق اصلاحات هم هست. اما به طور جد باور داریم که یک حزب اگر میخواهد منشاء اثر باشد باید رفتارهای دولت را رصد کند و ما رفتارها را رصد میکنیم، اماده ایم که پیشنهاد بدهیم، اماده ایم نقد خود را ارائه کنیم، از هر اقدامی که به نفع مردم باشد به رقم نقدهایی که به یک دست شدن حاکمیت و ... داریم.

منصوری همچنین درخصوص رابطه میان این حزب و حزب کارگزاران سازندگی ابراز داشت: حزب کارگزاران موتلف ما است، اختلاف هست اما موجودیت خود را اما حفظ کردیم. چون آقای عطریان فر در جلسه حضور ندارند قصد پاسخ دادن را ندارم. هر حزبی که برنامه داشته باشد، مطالبات مردم را شناسایی می‌کند و در جذب نیرو و پیوند احتماعی می تواند موفق باشد. به صورت کلی عرض میکنم که اختلاف نظر وجود دارد اما آنچه گفتم مربوط به نوع نگاه ما است و وجود دارد.

دبیرکل حزب اتحاد ملت  درباره موضع سید محمد خاتمی نسبت به نوع کنشگری جبهه اصلاحات گفت:آقای خاتمی گفته اند جریان اصلاحات رهبر نمی خواهد بلکه تشکیلات کار امد و کارا می خواهد. اگر براین اظهار نظر تاکید کنیم اتفاقا تاکید اقای خاتمی هم حفظ انسجام تشکیلات است، اختلاف نظرها وجود دارد در ۹۸ و ۱۴۰۰ وجود داشت و غیر قابل انکار است در حال گفت و گو هستیم تا به یک تحلیل واحد برسیم. 

وی ادامه داد: گفته باشیم فقط با کاندیدای صد درصدی وارد می‌شویم من چنین چیزی را به خاطر ندارم. بحث ما این است انتخابات معنی و مفهوم داشته باشد، وقتی میگویم کاندیدای مورد حمایت و دولت اصلاح طلب به طور مشخص نمونه و مثال و مصداق دولت ۸ ساله اقای خاتمی هست، از ۹۲ به این سو ما بر مبنای مقدورات و امکانات در کشور حضور داشتیم. سیاست ورزی ۹۲ و ۹۶ نمی توانست دیگر به این معنی باشد که انتخابات معنی پیدا کرده و این نگاه حداقلی به انتخابات خود را نشان داد و با توجه به مطالبات مردم این نسبت از بین رفته است. 

منصوری تاکید کرد: نزدیک ۵۸ درصد از مردم هیچ کاندیدای را مطلوب نمی بینند که رای دهند. از فرصت انتخابات باید استفاده کرد و ممکن ترین و در دسترس ترین امکان هست. با توجه رفتارهای شورای نگهبان سیاست ورزی انتخابات به نقطه ای می رسد که ما نتیجه‌اش را در ۹۸ و ۱۴۰۰ دیدیم.  اقای خاتمی نظرشان بر تشکیلات جمعی اصلاح طلبان است که به هر تصمیمی رسید حمایت کنند.

دبیر کل حزب اتحاد ملت گفت: درمورد سقوط هواپیمای اکراینی باید بگویم انچه اتفاق افتاد در کتمان اولیه تا اعلام دیر هنگام حادثه و عدم رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های کشته شدگان هواپیمایی اکراینی تاسف اور است، اتفاقاتی که در آبان ۹۸ اتفاق افتاد و اتفاقات مشابه را هر قدر سرپوش بگذاریم خشم عمومی رابیشتر بر می انگیزد.

او افزود: امیدوارم اصلاحاتی که قرار است در قوه قضاییه رخ دهد مشمول زندان های کشور شود، معتقدم می‌شد از فوت بکتاش ابتین جلوگیری کرد. اگر اصلاحاتی در قوه قضاییه صورت نگیرد، بکتاش آخرین زندانی نخواهد بود.

اذری تصریح کرد: ما به عنوان حزب اتحاد ملت خواهان اصلاح رویه موجود در کشور هستیم اگر خواهان از بین رفتن نظارت استصوابی و حضور نظامیان در عرصه سیاست هستیم به خاطر اصلاح رویه های کشور است، ما اصلاح طلب هستیم و با براندازان داخلی و خارجی موضع داریم زیرا انان در تقابل با انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی هستند.

آذر منصوری تصریح کرد: چرا ما نتواستیم قرنطینه سختگیرانه انجام بدهیم، چون کارگر و زن سرپرست خانواده مان نمی توانست مخارج خود را تهیه کنند، ما در شرایط فعلی با توجه به اعتراض فرهنگیان و کارکنان قوه قضاییه و شرایط اسفناک اقتصادی که مشخص است اثار و تبعات آن بر تحریم‌ها است و سیاست خارجی باید این مشکلات را رفع کند تا اقتصاد کشورمان بتواند نفس بکشد.

اذر ادامه داد: با وجود این مشکلات ما نمی توانیم انتظار داشته باشیم طرح هایی مثل جوانی جمعیت اجرایی شود، جوانان ما به هزاران دلیل ازدواج نمی کنند چه برسد که بخواهند فرزند اوری داشته باشند.

او رو به حاکمیت گفت: شما باید از تلاش برای یکدست کردن حاکمیت و به دنبال ان از بین رفتن مشروعیت و مقبولیت دست بردارید و سیاست خارجی را در مهم ترین اولویت های کشور قرار دهید، به اعتقاد من هر چه سریع‌تر باید برجام و اف ای تی اف را تصویب کنید.

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش