سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۵۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۴۲۳۱۲
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

شاهد انجام «مذاکره برای مذاکره» هستیم/ به‌جای گشت‌ارشاد برای مسئولان‌ گشت‌ارشاد برای مردم فعال‌تر شده است

انتقاد محمود صادقی,انتقاد از گشتهای ارشاد
یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: آقای رئیسی حرف معروفی دارند که گفتند برای مسئولان گشت ارشاد خواهیم داشت؛ این حرف ایشان به آن معنا است که با فساد مسئولان برخورد می‌کنیم و گشت ارشاد بر عملکرد مسئولان می‌گذاریم اما در کمتر از یکسال گذشته گشت ارشاد برای مردم در خیابان‌ها به نام امر به معروف و نهی از منکر و برای برخورد با بی‌حجابی فعال‌تر شده و دستور اجرای بخشنامه شورای عالی انقلاب فرهنگی که زمان احمدی‌نژاد تصویب شد را می‌دهند و در اولویت قرار می‌گیرد در صورتی که با تخلفات مسئولان و مدیران برخورد مناسبی نمی‌شود.

 به گزارش ایلنا، محمودصادقی درباره اینکه برخی معتقدند نگاه رئیس‌جمهور به مسائل و مشکلات دستوری و ادبیات وی ادبیات بایدهاست در حالی که خود مجری این اقدامات است، گفت: معتقدم یک بررسی تفضیلی برای بررسی وعده‌ها و شعارهایی که رئیس‌جمهور در زمان انتخابات داده‌اند، لازم است تا مشاهده کنیم چه مقدار از این وعده‌ها محقق شده یا چه مقدار در سمت و سوی آن‌ها قرار داریم؟ حال شاید یکسال برای ارزیابی کل عمکلردها کافی نباشد اما به اعتقاد من حداقل جهت‌گیری‌ها، سمت و سوها و رویکردهایی که طی این یکسال شده است می‌تواند ملاک خوبی برای چشم‌انداز آینده باشد. 

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در مجموع فکر می‌کنم با توجه به حضور کم‌سابقه شرکت در انتخابات این دوره به نظر می‌آید دولت خودش را بی‌نیاز از پاسخگویی می‌داند و به طرز آشکاری برخی از عملکردهایش برخلاف وعده‌های داده شده در انتخابات است. 

وی یادآور شد: آقای رئیسی حرف معروفی دارند که گفتند برای مسئولان گشت ارشاد خواهیم داشت؛ این حرف ایشان به آن معنا است که با فساد مسئولان برخورد می‌کنیم و گشت ارشاد بر عملکرد مسئولان می‌گذاریم اما در کمتر از یکسال گذشته گشت ارشاد برای مردم در خیابان‌ها به نام امر به معروف و نهی از منکر و برای برخورد با بی‌حجابی فعال‌تر شده و دستور اجرای بخشنامه شورای عالی انقلاب فرهنگی که زمان احمدی‌نژاد تصویب شد را می‌دهند و در اولویت قرار می‌گیرد در صورتی که با تخلفات مسئولان و مدیران برخورد مناسبی نمی‌شود از جمله تخلف مربوط به واردات نهاده‌های دامی و فسادی که در زیرمجموعه وزارت کشاورزی اتفاق افتاد و صرفا با تغییر یک مسئول خواستند علاج کنند.

صادقی ادامه داد: یکی از شعارهایی که آقای رئیسی دادند حل مشکلات معیشتی مردم بود و دائما دولت روحانی را به خاطر تورم شماتت می‌کردند و برای حل فوری مشکلات وعده می‌دادند و می‌گفتند تا پایان سال جاری فقر مطلق را از بین می‌برند، آیا برنامه‌هایی که در این مدت اجرا کردند، در این جهت بوده است؟ گاهی با خود فکر می‌کنم شاید دولت برای اصلاح ساختار اقتصادی، یارانه‌ها و واقعی کردن قیمت یک برنامه مدونی دارد که این‌ها یک نظریه است که طرفدارانی دارد و حدود ۳۰ سال است که اقداماتی هم در این جهت شده است اما آیا این با شعارهای یکی است؟ من از بعضی از افراد مرتبط با مجلس و دولت پرس و جو کردم آیا دولت برنامه مدونی دارد و یا آیا این موضوع جراحی اقتصادی و تعدیل ساختاری دولت و وزارت اقتصادی یک برنامه فکر شده است که گفتند برنامه ندارد.

وی با بیان این‌که عملکرد دولت در چارچوب یک برنامه مدون نیست و تصمیات هم چنین چیزی را نشان می‌دهد، افزود: آیا این تورم سرسام آوری که هر روز مردم با آن مواجه می‌شوند و قیمت‌ها تغییر می‌کند و به صورت شتابان افزایش پیدا می‌کند، در چارچوب یک برنامه‌ریزی است؟ به نظر می‌آید این‌گونه نباشد به طور مثال اگر برنامه مدونی بود در راس این برنامه باید اصلاح قیمت حامل‌های انرژی انجام می‌گرفت که بخش مهمی از تفاوت قیمت در آنجاست در حالی به این دست نمی‌زنند و ابتدایی عمل می‌کنند. البته آقای رئیسی گفته‌اند با هماهنگی مجلس بخشی از افزایش قیمت‌ها را برای آینده گذاشته‌ایم این هم نشان می‌دهد که فاقد برنامه هستند و به اقتضای شرایط عمل می‌کنند. 

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از طرفی دیگر  آقای رئیسی در انتخابات گفتند ما تعامل با دنیا را در دستور کار داریم و به دنبال حل مسئله برجام هستیم در حالی که در زمانی که این‌ها آمدند ۳ الی ۴ ماه مذاکرات را معطل گذاشتند و بعد با همان روند و تیمی که در دولت احمدی‌نژاد بود مذاکرات را ادامه دادند که تا امروز هم هیچ دستاوری نداشته است.

وی تاکید کرد: امروز ۷ الی ۸ ماه از مذاکرات گذشته است و همین طور مذاکره برای مذاکره انجام می‌شود. به قول آقای ولایتی که به آقای جلیلی می‌گفتند؛ مذاکره جای فلسفه‌بافی نیست.صادقی عنوان کرد:  بعضی از آقایان که در گذشته مخالفت آشکاری با برجام داشتند امروز در تیم مذاکره حضور دارند در این قسمت هم مشخص است برنامه ندارند آقای رئیسی می‌گفت ما برجام را احیا می‌کنیم اما امروز یک سردرگمی در حوزه سیاست خارجی مشاهده می‌شود.

  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش