دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۲۹ - ۰۱ فروردین ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۱۰۰۵۲
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

مهاجری: جناب آقای رئیسی! شما و دولت غیرجناحی؟ دولت شما جناحی‌ترین دولت است

کنایه مهاجری به رئیسی,اظهارات غیرواقعی رئیسی
محمد مهاجری نوشت: جناب رئیسی! اصلا جناح دولت شما از بستگان نزدیکتان ریشه گرفته.آنها به حدی فضا را برایتان آرایش جناحی کرده اند که واقعیت از چشمتان دور مانده. اشتباهات فاحشی که در آمار و ارقام اعلامی شما هست همگی از سوی جناح‌بازهایی در اختیار شما قرار می گیرد که از صداقت‌تان سوءاستفاده می کنند. نتیجه اش اینکه دولت ناکارآمدتان را چنان بزک کرده اند که خودتان هم خوشگل بودنش را باور کرده اید.

اصلاحات نیوز؛ محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در کانل تلگرامی خود نوشت :

سلام. عیدتان مبارک.

یک عالمه حرف هست اما بگذارید از همین اتفاق دیشب و تتمه حقوق معلمان شروع کنم.لابد وقتی عذرخواهی وزیرآموزش و پرورش را شنیدید ناراحت شدید و دوست نداشتید معلمها ناراضی و گلایه مند پای سفره هفت سین بنشینند.. دستور دادید همان نیمه شب حق خلایق را بدهند و خلاص!

خدا خیرتان بدهد ...جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ واقعا از دعوای رئیس سازمان برنامه و بودجه با بقیه خبر نداشتید و نمی دانستید گیر کار کجاست؟ اگر بگویید" نه" خیلی بد است و اگر بگویید "آری" خیلی بدتر!

کار ساده ای بود که چند روز قبلش مدیران ارشد دولت را جمع می کردید و تصمیم می گرفتید. در آن صورت لازم نبود نقش سوپرمن را بازی کنید و در آخرین لحظات فرشته نجات شوید و منت تان بر سر معلمها بماند؟

واقعا در آن نصفه های شب، دولت‌تان یکی دو کشتی نفت را بلافاصله بار کرد و روی دریاهای آزاد فروخت و پولش را نقد به دلار گرفت و صراف‌ها دلار را به ریال تبدیل کردند و تحویل خزانه شد و به حساب معلمها رفت؟! یا رئیس بانک مرکزی مثل خیلی وقتهای دیگر " اَجّی مَجّی لاترجّی" خواند و ناگهان میلیاردها میلیارد پول از آسمان بارید و از زمین جوشید ؟ یا خیلی راحت دستش را کرد توی جیب بانک ملی و قال قضیه را کند؟

این فقط یک مثال است که چون دیشب اتفاق افتاده در خاطره مردم مانده و گرنه از این نمونه ها انقدر هست که مصداق مثنوی و هفتادمن کاغذ است.

دیشب جمله دیگری هم گفته اید که دولت تان جناحی نیست. این هم از قصه های پرغصه است.

مگر حزب و جناح نجس است بزرگوار؟ اتفاقا اگر حزب درست و حسابی داشتیم و دولت و مجلس بر پایه آن شکل می گرفت الان مقصر خیلی چیزها معلوم بود و تکلیف بانیان وضع موجود هم مشخص می شد.

اما اینکه گفته اید دولتتان جناحی نیست، شوخی کرده اید یا تجاهل؟ ممکن است یک و فقط یک نفر از وزیران دولت تان را نام ببرید که جناحی نباشد؟ حتی در بین معاونان و مدیران کل هم نمی توانید یک نمونه بیاورید. به لطف حاکمیت یکدست، افراد متخصص و متعهد موجود دربدنه بوروکراسی کشور را حذف کردید و مهره های یک جناح را چیدید. اسمش را هم گذاشتید " دولت‌انقلابی" .

اگر بخواهیم منصفانه نگاه کنیم دولت سیزدهم جناحی ترین دولت در تاریخ جمهوری اسلامی است و دست بر قضا رفتارش از این نظر بشدت چرک است.

جناب رئیسی! اصلا جناح دولت شما از بستگان نزدیکتان ریشه گرفته.آنها به حدی فضا را برایتان آرایش جناحی کرده اند که واقعیت از چشمتان دور مانده. اشتباهات فاحشی که در آمار و ارقام اعلامی شما هست همگی از سوی جناح‌بازهایی در اختیار شما قرار می گیرد که از صداقت‌تان سوءاستفاده می کنند. نتیجه اش اینکه دولت ناکارآمدتان را چنان بزک کرده اند که خودتان هم خوشگل بودنش را باور کرده اید.

کافی است خاک بر دهان مداهنه گویان و چاپلوسان و دستاوردتراشان و دروغگویان بریزید تا واقعیتها روشن شود.

دیگر اینکه دیشب از انتخابات آزاد سخن گفتید. اگر به این حرف تان اعتقاد داشته باشید رواست که برای آن جانفشانی کنیم اما سابقه تان این را نمی گوید. در انتخابات ۱۴۰۰ دست کم ۵ رئیس جمهور بالقوه راجلوی پای شما ذبح کردند تا شما رئیس جمهور شوید. چرا آن روز عمامه بر زمین نکوبیدید تا جلوی نامردی و ضدیت با مردمسالاری گرفته شود؟ اگر آن روز تهدید به انصراف می کردید در تاریخ ماندگار می شدید.

سیستم سیاسی به خاطر شما کوتاه می آمد و در یک فضای بازتر سیاسی چه بسا باز هم شما رئیس‌جمهور می شدید و حتی افرادی چون من (که به شما رای ندادیم و هر روز که می گذرد بر بصیرت خودمان آفرین می گوییم) رای مان را به نام شما در صندوق می انداختیم.

خب الان هم دیر نیست. اجازه ندهید عده ای مختارکل باشند؛ راه پرونده سازی برای نامزدها را ببندید. پای حق انتخاب مردم بایستید و جلوی ردصلاحیتهای غیرمنصفانه و ناجوانمردانه را بگیرید تا مجلسی در شان نظام و انقلاب برپا شود. امیدندارم که چنین کنید؛ اما شما برای کم کردن روی امثال من ، چنین کنید!

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش