جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
۰۹:۱۷ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۱۶۱۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

زیدآبادی: دولت کار کردن در اسنپ را جزو اشتغال در نظر گرفته و از کاهش نرخ بیکاری سخن می‌گوید

احمد زیدآبادی,انتقاد زیدآبادی از مسئولان
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه بسیاری از مردم خواهان حزب هستند؛ اما هنگامی که سخن می‌گویند با مشکل مواجه می‌شوند، گفت: انتخابات باید به صورت حزبی برگزار شود و مردم بتوانند حزبی را به چالش بکشند و اگر نتوانند یک حزب را به چالش بکشند باید گزینه الترناتیو وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، احمد زیدآبادی در برنامه «گره مشارکت در دستان خانه ملت» که ظهر دوشنبه ۲۷ آذر در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، اظهار کرد: مشارکت مثل هر مفهوم دیگر دارای محتوا اصول، قواعد، تاریخ و مولفه‌های دیگر است که بدون توجه به این موارد نمی‌توان مشارکت را تعریف کرد.

وی با بیان اینکه حاکمیت به تمام افراد جامعه تعلق دارد، گفت: فارغ از اعتقادات، رنگ و زبان باید حاکمیت را برای تمام افراد جامعه در نظر گرفت. مردم از طریق انتخابات افرادی را برمی‌گزینند که از این طریق اعمال حاکمیت کنند.

این روزنامه‌نگار گفت: هنگامی که افراد به قدرت وارد شدند و عملکرد مناسبی نداشتند مردم تصمیم‌ می‌گیرند که از طریق سازوکار مسالمت‌آمیز یعنی انتخابات افراد را تغییر دهند. انتخابات در جامعه از معنا تهی شده و مردم را به صورت توده‌وار به پای صندوق رای آورده‌اند. شورای نگهبان و نهادهای امنیتی در مورد تایبد صلاحیت افراد تصمیم‌گیری می‌کنند و افراد را با شعارهای پوپولیستی وارد انتخابات می‌شوند.

*ساز و کار انتخابات محدود است

این فعال سیاسی گفت: سازوکار انتخابات محدود است. مشکلاتی در تمام حوزه‌ها وجود دارد؛ موضوع کارآمدی مانند مشکلات آلودگی هوا و آب‌های زیرزمینی را مدنظر قرار دهید. بروز مسائل مختلف سبب شده که جوانان و صاحبان تخصص کشور را ترک کنند. همچنین مساله اقتصادی مثل تورم در ناکارآمدی اثرگذار است.

وی با بیان اینکه با دولت ناکارآمدی مواجه بوده‌ایم، افزود: برخی موضوع انقلاب را مطرح می‌کنند اما من معتقدم که انقلاب در چنین شرایطی جواب نمی‌دهد. برخی هم که مشکلات را به گردن یکدیگر و جریان مخالف می‌اندازند.

*مردم خواهان حل ناکارآمدی‌ها هستند

زیدآبادی با بیان اینکه مردم از صاحبان قدرت می‌خواهند که ناکارآمدی‌ها را برطرف کنند، گفت: حدود ۳ سال و نیم از عمر مجلس شورای اسلامی و ۲ سال از عمر دولت می‌گذرد؛ اما از ناکارآمدی‌ها چیزی حل نشده است.

وی ادامه داد: در ارتباط با موضوع ناکارآمدی‌ها می‌توان از الگوی چینی استفاده کرد؛ یعنی اینکه برخی از ناکارآمدی‌ها را برطرف نمی‌کنند؛ اما مسائل اقتصادی را در کانون توجه قرار می‌دهند.

این فعال سیاسی گفت: این احتمال وجود دارد که دولت‌ها در مواردی با مشکلاتی روبرو شوند و با بی‌اعتمادی مردم مواجه شوند و به همین دلیل نمی‌توانند مشکلات را حل کنند.

*مشکلات زیاد سبب شکل‌گیری فضای غیرعقلی می‌شود

وی با بیان اینکه وقتی مشکلات زیاد می‌شود سبب شکل‌گیری فضای غیرعقلی می‌شود، گفت: شکل‌گیری این فضا باعث حضور برخی از گروه‌هایی می‌شود که در ایتالیا و آلمان حضور داشتند یعنی موجب شکل‌گیری روحیه فاشیستی می‌شود.

این روزنامه‌نگار گفت: مواردی مثل پلمب کافه‌ها به عنوان دستاورد مطرح می‌شود؛ اما میزان دستاوردها باید به قدری باشد که در برابر اقداماتی مثل پلمب کافه‌ها ناچیز باشد.

*اگر مجلس انتصابی بود بهتر بود

وی با بیان اینکه اگر این مجلس انتصابی بود خیلی بهتر بود، گفت: میزان مشارکت را به وسیله فامیل و اقوام در شهرستان‌ها افزایش می‌دهند. این پرسش را مطرح می‌کنم چگونه این افراد وارد مجلس شده‌اند؟ برخی پروژه‌ها از سوی نمایندگان مجلس به دولت تحمیل شده است؛ مشکل اصلی این موارد است و میزان مشارکت چندان اهمیت ندارد.

زیدآبادی خطاب به خضریان گفت: حل مشکلات مملکت را می‌خواهیم و حاکمیت از آن شما باشد. برخی می‌خواهند با شارلاتانیزم رای بگیرند محرومیت دائمی، ۷ سال زندان و دوندگی سهم من از قدرت است. من از آقایان خاتمی و روحانی انتقاد کرده‌ام. من با آمدن احمدی‌نژاد موافق بودم و به این موضمع اشاره کردن‌ام که ظاهر دیگران را قضاوت نکنید.

*از ورودم به روزنامه همشهری جلوگیری کردند

وی گفت: هنگامی که آقای کرباسچی شهردار تهران بود من در روزنامه همشهری فعالیت می‌کردم و زمانی که احمدی‌نژاد به عنوان شهردار انتخاب شد از ورود من به روزنامه جلوگیری کردند.

این روزنامه‌نگار گفت: آقای کرباسچی از حزب کارگزاران جدا شده است و در حال حاضر یک روزنامه دارد و من فعالیت می‌کنم. ما به دنبال دعوای سیاسی نیستیم اما می گوییم مشکلاتی وجود دارد. من از روحانی و محمدجواد ظریف انتقاد کرده‌ام. خاستگاه من ملی‌مذهبی هست و به عنوان یک شهروند در اینجا حضور دارم.

*مردم خواهان حزب هستند

وی گفت: بسیاری از مردم خواهان حزب هستند اما هنگامی که سخن می‌گویند با مشکل مواجه می‌شوند. انتخابات باید به صورت حزبی برگزار شود و مردم بتوانند حزبی را به چالش بکشند و اگر نتوانند یک حزب را به چالش بکشند باید گزینه الترناتیو وجود داشته باشد.

این روزنامه‌نگار خطاب به خضریان گفت: چرا فیلتر گذاشته‌اید؟ سیستم انتخاباتی در کشورهای دیگر در کشورهای دیگر به نحو دیگر است. سیستم انتخاباتی سبب شکل‌گیری سیستم انتخاباتی در سایر شهرها شده که در شهری مانند کرمان با تریاک رای میخرند.

*نرخ بیکاری کاهش نیافته

زیدآبادی با انتقاد از اعلام کاهش نرخ بیکاری توسط دولت گفت: دولت کارکردن در اسنپ را جزو اشتغال در نظر گرفته است و از کاهش نرخ بیکاری سخن می‌گوید.

این روزنامه نگار گفت: کسی که از مقاومت سخن می‌گوید باید از جیب خود خرج کند. هنگامی که سخن از شرافت و مردم به میان می‌آید موضوع تغییر می‌کند. امام حسین، خود و خاندانش را قربانی کرد امام حسن(ع) به دلیل اینکه پای جمعیت زیادی در میان بود دست به صلح زد. امام حسین(ع) هیچ مقام سیاسی نداشت. شرافت ملی است و مختص به گروه خاص نیست.

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش