جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
۱۱:۰۵ - ۰۳ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۹۸۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

حافظی در گوشه رینگ اصولگرایان

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,اصولگرایان

 ماجرای پرابهام واگذاری املاک شهرداری تهران با تخفیف‌ها و تقسیط‌ها و اختیار ویژه شهردار تهران برای افراد خاص و مدیران خود و تعدادی تعاونی، پس از دو ماه هر روز بدون شفافیت بیشتر، وارد فضایی جدید می‌شود. اعضای اصولگرای شورای شهر تهران به تنها عضوی که از روز اول درباره این پرونده صریح و شفاف و بدون جهت‌گیری ورود کرده است، انواع غرض‌ها را نسبت می‌دهند. در همین روزها هم که ماجرای خیریه امام رضا و کمک شهرداری تهران به مرکز مغز و اعصاب بین‌المللی این خیریه مطرح شده است، اعضای اصولگرای شورا در یک طرف قرار گرفته و رحمت‌الله حافظی را به سیاسی‌کاری، شخصی‌کردن موضوع و درک‌نکردن صحیح از شرایط و... متهم کردند. 

 

هفته گذشته که حافظی درباره تخلفات شهرداری در فروش فروشگاه‌های شهروند و نمایشگاه شهر آفتاب و سکوت اعضای شورای شهر تهران صحبت کرده بود، حبیب کاشانی، عضو اصولگرای شورا در سه دوره اخیر، با انتقاد تند و یک‌جانبه، حافظی را متهم به توهین به شورا کرد و گفت: اگر سایر اعضا درباره آنچه شما درست می‌دانید حرف نمی‌زنند، به این معنی نیست که خائن هستند. پیش‌تر از آن هم که موضوع پرونده فروش املاک از سوی شهردار تهران در صحن شورا مطرح بود و پرویز سروری و ابوالفضل قناعتی درباره انتشار این فهرست عصبانی بودند، بدون اشاره به نام حافظی، از یک عضو شورا که درباره این پرونده با رسانه‌ها همکاری کرده، یاد کرده و او را ‌بی‌غیرت نسبت به همکارانش در شورا خواندند.

 

در این مورد نمونه بیشتری وجود دارد و می‌توان به اظهارات هفته گذشته احمد دنیامالی، رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورا، اشاره کرد که با اشاره به صحبت‌های اخیر حافظی، پیشنهاد یک نظام‌نامه اخلاقی و رفتاری برای اعضای شورا را مطرح کرد! اما در جلسه روز گذشته شورای شهر تهران که سال‌هاست با نظر اعضای شورا بدون حضور مستمع و رسانه‌ها برگزار می‌شود و اخبار آن با نظر روابط عمومی و رئیس شورا روی خروجی شورا قرار می‌گیرد، آمده بود که پرویز سروری، رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران، با یادآوری اینکه آبروی یک فرد از خون او مهم‌تر است، خطاب به حافظی که در توییتی درباره خیریه امام رضا مطالبی را افشا کرده بود، گفت: چطور اجازه می‌دهیم که در فضای عمومی جامعه، مطلبی را طرح کنیم که شاید یک درصد درست نباشد. سروری با اشاره به انتشار مطلب حافظی پیرامون بیمارستان پرفسور سمیعی، گفت: این زمین کاربری‌اش درمانی است و نشر این مطلب به این شیوه درست نیست. این مطلب باید ابتدا در فضای دیگری مطرح می‌شد نه آنکه این‌گونه بیان شود. احمد دنیامالی هم خطاب به حافظی از او خواست مطالبی را که مطرح می‌کند، به شکلی اصلاح کند. 

 

اما در ادامه جلسه معصومه آباد، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران که تاکنون صحبتی از عضویت او در این خیریه و اطلاع او از این پروژه وجود نداشت، در دفاع از این پروژه توضیحاتی داد و گفت: زمین بیمارستان پرفسور سمیعی که به بنیاد خیریه امام رضا(ع) داده شده بود، متعلق به هیچ شخصی نیست، پس در اظهاراتمان آبروی افراد را تخریب نکنیم. او در توضیحی به سابقه واگذاری زمین این بیمارستان به افراد دیگر ازجمله «فائزه هاشمی» اشاره کرد و گفت: در ابتدا قرار بود با خانم فائزه هاشمی برای دایرکردن مکان درمانی برای بیماری‌های خاص تهاتر شود اما بعد از کارشناسی، وی پیشنهاد شورا را برای تهاتر رد کرد. با آمدن پرفسور سمیعی به ایران این پیشنهاد در شورا مطرح شد و همین زمین با احتساب ١٥ درصد افزایش قیمت نه به شخص بلکه به خیریه‌ای به نام امام رضا فروخته شد. شورا نیز پیشنهاد داد یکی از اعضای شورا در این خیریه حضور داشته باشد که قرعه به نام من افتاد. در تمام جلسات خیریه نیز یا خود وزیر یا نماینده وزیر بهداشت حضور داشتند و نحوه پیشرفت کارها نيز مطابق مصوبه شورا گزارش می‌شد. به گفته چند عضو شورا، او در ادامه با لحنی که تأسف را القا می‌کرد، خطاب به حافظی می‌گوید: اسم‌آوردن از همسر شهردار که در آنجا سهام‌دار نیست، کار پسندیده‌ای نبود که به شما نمی‌آید، اگر می‌گفتید، خودم برایتان توضیح می‌دادم.

 

اما جدای از اظهارات دیروز در صحن شورای شهر تهران که فضای گزارش مالی مناطق ١٧ و ٢٠ را تحت‌تأثیر قرار داده بود، روز شنبه محسن پیرهادی، عضو هیأت‌رئیسه شورای شهر تهران، در کنار کانال تازه‌متولدشده سخنگوی شهرداری تهران در مقام دفاع از خیریه امام رضا و پروژه مرکز مغز و اعصاب پرفسور سمیعی برآمد و در اینستاگرام خود نوشت: خیریه امام رضا(ع) مصوبه شورای شهر را دارد، همان‌طورکه کمک به مرکز تحقیقات، پیشگیری و درمان سرطان با مسئولیت فاطمه هاشمی‌رفسنجانی نیز مصوبه شورای شهر را دارد. او نوشت: «آنچه آقای حافظی در توییت آخر خود به آن اشاره کرده‌اند زمینی است که برای ساخت بیمارستان پرفسور سمیعی که افتخار هر ایرانی است و البته خیریه و وقف عام است اختصاص یافته و شهردار تهران صرفا فراهم‌کننده تسهیلات آن برای ایجاد این بیمارستان بزرگ بوده است و خود کمترین سهمی در آن ندارد. نکته مهم دیگر اینکه کمک به بیمارستان مغز و اعصاب خیریه امام رضا مصوبه شورای شهر را دارد، همان‌طورکه کمک به مرکز تحقیقات، پیشگیری و درمان سرطان با مسئولیت خانم فاطمه هاشمی‌رفسنجانی نیز مصوبه شورای شهر را دارد که بنده و برخی اصولگرایانی که با خانواده آقای هاشمی اختلاف نظر سیاسی هم داریم، به آن رأی دادیم و بنده نیز به‌عنوان موافق، دفاع کردم. سیاسی‌کردن بحث‌های این‌چنینی که با سلامت و زندگی مردم ارتباط مستقیم خواهد داشت، نه دنیا دارد نه آخرت». 

 

او در ادامه تحلیل خود، به این نتیجه رسیده است که در حدود یک سال گذشته «ائتلافی نانوشته بین آقای رحمت‌الله حافظی و اصلاح‌طلبان تندرو برای تخریب محمدباقر قالیباف» به وجود آمده است. این عضو شورا در ادامه به تحلیل شخصیت حافظی هم پرداخته و گفته است: «با توجه به شناخت چندساله‌ای که از ایشان پیدا کرده‌ام می‌توانم دلیل شاذگویی‌های (شاذ – نادر، کمیاب) او را این بدانم که او می‌کوشد با ژست‌های آن‌چنانی بحث‌هایی غیرمنصفانه و غیرکارشناسی را با پوسته‌ای به ظاهر زیبا در شورای شهر مطرح کند». این عضو شورا در ادامه همکار خود را قضاوت هم کرده و گفته است «یقین دارم آقای حافظی بهتر از هرکسی از حقیقت آگاهی دارد اما متأسفانه گرفتار بازی‌های سیاسی شده و ترجیح می‌دهد در جهت موافق نسیم برخی رسانه‌های خاص حرکت کند». او در پایان اظهار امیدواری هم کرده است که حافظی «بتواند بین مسائل صرفا سیاسی با مسائل اجتماعی تفکیک مناسبی قائل شود تا منافع مردم لطمه نخورد». 

 

 

 

sharghdaily.ir
  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش