چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۲۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۰۴۹۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

توصیه سعید حجاریان به روحانی:

برای کاندیداتوری دوباره ناز کن، خیلی هم دلشان بخواهد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,سعید حجاریان

شرق نوشت:سعید حجاریان درباره اینکه «برخی او را تئوریسین توسعه سیاسی می‌دانند»، گفت: چه کسی این حرف‌ها را گفته؟ نه من و نه دوستانم چنین چیزی نگفته‌ایم!

 

این چهره اصلاح‌طلب ادامه داد: من هم یک نفر هستم مثل بقیه و در حقیقت برای پیشبرد اسلام و دموکراسی تلاش کردم و تا حدودی هم به آن رسیدیم. الان ببينید مسیر دموکراسی در ایران از صندوق رأی می‌گذرد و همه به آن استناد می‌کنند، حتی جریان مخالف اصلاحات. آنها هم کم‌وبیش این مسیر را پذیرفته‌اند، جز عده قلیلی که مخالف اصلاحات هستند. اینکه قواعد بازی رعایت شود، صندوق رأی بین ما حکم باشد و خیلی از شعارهایی که جریان اصلاحات داده، امروز بین مردم جاری است.

 

حجاریان در پاسخ به این پرسش «منظورتان از عده‌ای که این مسیر را نپذیرفته‌اند، کیست»، افزود: جریان افراطی راست، همان‌هایی که می‌گویند قانون چیست؛ براي مثال یک هفته‌نامه‌ای را قاضی بسته؛ اما می‌گویند من بالاتر از حکم قاضی هم می‌توانم اقدام کنم. آیا این حرف قانونی است؟ یا به طرف می‌گویند چرا رفته‌ای و سفارت را آتش زده‌ای؟ پاسخ می‌دهد من عصبانی شدم یا من حساس شده بودم و متأسفانه برخی تصمیم‌گیران می‌گویند خب! حالا چون حساس و عصبانی بوده‌اند، نباید با این افراد برخورد کنیم!

 

یکی از این کارها را اگر یک اصلاح‌طلب کرده بود، با ما چه کاری می‌کردند؟ یا مثلا طرف از جانب خودش به اوباما نامه می‌نویسد. اگر من به اوباما نامه بنویسم، با بنده چه برخوردی خواهند کرد؟ مگر طرف جز یک شهروند عادی بیشتر است؟ شما اگر به اوباما نامه بنویسید چه برخوردی با شما خواهند کرد؟ چرا، چقدر و مگر می‌شود این‌قدر یک بام و دو هوا؟ یا برخی می‌گویند شاید تبلیغات را شروع کرده‌اند؛ به چه زبانی باید بگوییم، انتخابات ریاست‌جمهوری چند ماه دیگر برگزار خواهد شد، چرا عده‌ای از الان تبلیغات می‌کنند؟ چه خبر شده است؟

 

او افزود: یا می‌بینیم خراسان برای خودش کشوری جدا شده، طرف می‌گوید «تا من اینجا هستم برگزاری کنسرت ممنوع است»، انگار خراسان جزء ایران نیست! متأسفانه در حال شنیدن حرف‌های عجیب و غریبی هستیم.حجاریان درباره شعارهایی نظیر «فتح سنگر‌به‌سنگر» گفت: «فتح سنگربه‌سنگر» یعنی اینکه از طرق قانونی و از راه صندوق رأی اصلاح‌طلبان ابتدا به شوراها و بعد از آن به ریاست‌جمهوری برسند؛ بالاخره ما حزب بودیم و حق داشتیم این موضوع را تا رسیدن به هدف پیش ببریم، اصلا قاعده سیاسی در تمام دنیا همین است، مگر این جرم است؟ ما همین الان هم به فکر این هستیم که در دوره بعدي انتخابات شوراها و ریاست‌جمهوری را ببریم، این را به‌صراحت می‌گویم.

 

او در واکنش به اینکه برخی تندروهایی دولت اصلاحات را عامل سلب‌شدن اعتماد مردم از این جریان و در نهایت ظهور پدیده احمدی‌نژاد می‌دانند، گفت: این را درست نمی‌دانم؛ من نمی‌دانم تندروی اینها بود یا قتل‌های زنجیره‌ای یا مسائلی نظیر بستن فله‌ای روزنامه‌ها؟ آن زمان اتفاقا مردم از ما و جریان اصلاحات شاکی شده بودند که شما چرا ساکت هستید.

 

حجاریان ادامه داد:  درحال‌حاضر هم کسی در کشور جز آقای روحانی وجود ندارد که بتواند این بار را بردارد. شاید هم آقای روحانی نخواهد دوباره کاندیدا بشود به دلیل فشارهایی که هم از داخل و هم از خارج بر او وارد می‌شود؛ شاید البته و من خبری ندارم. همین اخیرا دیدید که سیدحمید زیارتی (روحانی) به آقای روحانی گفت شما انگلیسی هستید. چرا باید بمانند؟ آیا کسی با فرد توهین‌کننده برخورد کرد؟ این توهین مستقیم به رئیس‌جمهوری است و جرم عمومی تلقی می‌شود، همین الان دستگاه قضائی باید زیارتی(روحانی) را بگیرد و ببرند دادگاه ویژه روحانیت او را محاکمه کنند.

 

او ادامه داد: امروز افراد زیادی نظیر احمدی‌نژاد، عباسی، سیدحمید روحانی و... را آزاد گذاشته‌اند تا هرچه می‌توانند نسبت به رئیس‌جمهوری بگویند، آن طرف آمریکا و خارجی‌ها شرایط را می‌بینند و با خود می‌گویند که اوضاع این کشور «قمر در عقرب» است و چرا باید سرمایه‌گذار خارجی به ایران بیاورند. سرمایه‌گذار خارجی وقتی می‌بیند اوضاع به این صورت است با خود می‌گوید چرا باید به چنین جایی رفت. آقای روحانی نباید دغدغه‌ای داشته باشد و برای کاندیداتوری دوباره باید ناز کند؛ خیلی هم دلشان بخواهد که فردی مثل او دوباره در این شرایط حاضر باشد کاندیدا بشود و عنان کار را در دست بگیرد.حجاریان در پایان گفت: من فکر می‌کنم روحانی بهترین فرد برای ادامه راه است و کسی جز او نمی‌تواند کار را در شرایط فعلی جمع کند. نه ما (اصلاح‌طلبان) و نه آنها (اصولگرایان) کسی را برای ریاست‌جمهوری نداریم.

 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش