جمعه ۰۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۶ - ۲۹ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۱۱۵۵
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

بلبشوی انتخاباتی اصولگرايان

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,اصولگرایان

سپهرسياسي ايران به آرامي انتخاباتي مي‌شود. روزگذشته نخستين بمب خبري اصولگرايان را موتلفه‌اي‌ها منتشر كردند؛ بمبي كه هنوز صدايش فروكش نكرده بود كه دبيركل اين حزب به آن واكنش نشان داد و از عدم قطعي بودن نامزدي مصطفي ميرسليم سخن گفت. محمدنبي حبيبي اعلام كرد كه هرچند ميرسليم تا اين لحظه كانديداي حزب موتلفه است، اما هنوزشوراي مركزي تصميم قطعي در اين مورد نگرفته وتصميم نهايي را تا چند روز ديگر اعلام خواهند كرد؛گزينه‌اي كه اگر قطعي شود قرار است به ائتلاف اصولگرايان معرفي شود.

 

تسليم نظر جمعي هستيم

محمدنبي حبيبي دبيركل حزب موتلفه درباره انتخابات۹۶ تاكيد كرد: قرارشده هر تشكل اصولگرا نامزد خود را در ائتلاف اصولگرايان مطرح كند و از گزينه خود دفاع كند، اما درنهايت همه تسليم نظرجمعي ائتلاف باشند. وي افزود: ما در اين مرحله اين حق را قائل هستيم كه هركس نامزد تشكل خود را تعيين كند، اما همه تلاش‌ها براي اين است كه اصولگرايان به ائتلاف برسند.

 

اصولگريان نبايد بيش از يك كانديدا داشته باشند

اما حسن بيادي دبيركل جمعيت آبادگران نظر ديگري دارد و درباره تصميم تشكل متبوعش براي انتخابات رياست‌جمهوري گفت: آبادگران فعاليت انتخاباتي خود را شروع كرده و براي انتخابات رياست‌جمهوري با احزاب همسو ائتلاف خواهد كرد كه اين روند در قالب جبهه ايستادگي است. اگر قرار باشد از اصولگرايان نامزدي حضور پيدا كند و اصلاح‌طلبان هم درباره كانديداتوري روحاني اجماع‌كنند، اصولگرايان نبايد بيشتر از يك كانديدا داشته باشند، چراكه با اين تصميم نپخته، احتمال شكست با درصد بالايي قابل پيش‌بيني است. بيادي با هشدار به اصولگرايان گفت: چنانچه اصولگرايان كاملا به وحدت نرسند و قاليباف به تنهايي وارد عرصه انتخابات شود، احتمال آن مي‌رود برخي از اصولگرايان و بعضي از طرفداران احمدي‌نژاد به‌صورت مشروط به روحاني راي دهند. يدا... حبيبي دبيركل جبهه ايستادگي هم اظهار داشت: ما در اين جبهه به‌دنبال وحدت ملي وحداكثري نيروهاي انقلابي و اصولگرا هستيم. براساس پيش‌بيني‌هاي انجام‌شده گروه‌هاي اصولگرا‌ سازوكار و نظرشان بر وحدت، ائتلاف و معرفي يك كانديدای واحد است و ما هم درجبهه ايستادگي بر اين نظر هستيم كه اگر كانديدایي داشته باشيم آن را به ائتلاف اصولگرايان معرفي خواهيم‌كرد تا به نتيجه نهايي برسيم.

 

بادامچيان كانديداي جامعه جوانان متحد اسلامي

اما در حالي كه ميرسليم به عنوان كانديداي انتخاباتي موتلفه معرفي شده، عضو ديگر اين حزب موردنظر حزب ديگري است، چنان‌كه دبيركل جامعه جوانان متحد اسلامي اظهار كرد: براساس بررسي‌هايي كه تاكنون در شوراي مركزي انجام شده، چندين نفر واجد شرايط قرارگرفتند كه آقاي اسدا... بادامچيان بيشترين مطابقت با معيارهاي مطرح‌شده را دارند و به‌احتمال قوي ايشان به‌عنوان كانديداي جامعه جوانان متحد اسلامي به شوراي ائتلاف اصولگرايان معرفي مي‌شود.

 

كانديداي بالقوه اصولگرايان انتخاب شده‌اند

اما محمدرضا باهنر كه دبيركل جامعه اسلامي مهندسين است، در نهايت آب پاكي را بر دست احزاب اصولگرا مي‌ريزد و مي‌گويد: كانديداهاي بالقوه ما انتخاب شده‌اند و بايد فرايندي طراحي شود كه در روز آخر به يك نفر برسيم. وي اظهار داشت: اينكه در اين مسير صددرصد موفق مي‌شويم يا خير، مشخص نيست. همچنين اين موضوع را كه از ابتدا يك نفر را براي انتخابات رياست‌جمهوري انتخاب كنيم، مفيد نمي‌دانم، زيرا بايد تعداد زيادي بررسي شوند، اما فرايند بايد طوري باشد كه در نهايت به يك نفر برسيم.

 

ائتلاف اصولگرايان درهاله‌اي از ابهام

از آخرين باري كه اصولگرايان دور هم جمع‌شدند چندماهي مي‌گذرد؛ دورهمي‌اي كه به ائتلاف اصولگرايان معروف شد. هرچند دراين دورهمي برخي از اصولگرايان حضور نداشتند، اما اصولگرايان در آن به جمع‌بندي نرسيدند و هيچ‌گونه خروجي نداشتند. لذا به نظر مي‌رسد اصولگرايان اين روزها از روش ديگري استفاده خواهندكرد و قرار است احزاب مختلف اصولگرا افرادي را انتخاب كرده و آن فرد موردنظر را به ائتلاف اصولگرايان معرفي كنند. آن‌گاه در زمين ائتلاف بر اساس سازوكاري به كانديداي واحد دست يابند. هرچند موتلفه اسلامي تلويحا گزينه خود را معرفي كرده، اما ساير احزاب اصولگرا هنوز اندرخم يك كوچه‌اند و به نظر مي‌رسد راه زيادي براي معرفي كانديداي خود به ائتلاف اصولگرايان دارند؛ ائتلافي كه هنوز اعضاي آن مشخص نشده ومعلوم نيست از چه سازوكاري پيروي مي‌كند و آيا لاريجاني به عنوان يك اصولگراي شناخته‌شده به آن ائتلاف خواهد پيوست. به نظر مي‌رسد اصولگرايان شيپور را وارونه گرفته‌اند، چرا كه هنوز‌سازوكار ائتلاف خود را اتخاذنكرده به‌دنبال معرفي كانديدا به ائتلاف نانوشته هستند؛ ائتلافي كه حتي اگر در آينده به وجود آيد، مشخص‌نيست خروجي آن كانديداي واحد باشد.

 

 

 

armandaily.ir
  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش