پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۵:۱۷ - ۲۶ دي ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۰۰۱۲۷۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

حق شناس:

آیت الله هاشمی رفسنجانی همچنان بازیگر مهم انتخابات ۹۶ خواهد بود

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,محمد جواد حق شناس
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی معتقد است: آیت الله هاشمی حتی بعد از مرگش هم یک بازیگر مهم در انتخابات آتی ریاست جمهوری خواهد بود.

 محمد جواد حق شناس روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ‎فقدان ایشان، تاثیر ایجابی و سلبی در انتخابات دوازهمین دوره ریاست جمهوری خواهد داشت. نگرانی هایی از حضور مجدد روحانی در عرصه انتخابات و راهیابی وی به پاستور از سوی برخی مجموعه ها و صاحبان قدرت، گروه های فشار و ذینفوذ وجود داشت که فقدان آقای هاشمی این نگرانی را کاهش خواهد داد و به احتمال زیاد فشار کمتری از این بابت به روحانی وارد می شود.

 

این فعال سیاسی درمورد ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام در دوره پساهاشمی رفسنجانی نیز گفت: تصمیم گیری در این باره در حوزه اختیارات رهبر معظم انقلاب است. اما پیدا کردن جایگزینی که بتواند جامع الشرایط بوده و جای آقای هاشمی را پُر کند، کار بسیار دشواری است. چرا که مجمع تشخیص مصلحت نظام در واقع مجلس بزرگان نظام است و قابل مقایسه با مجلس سنای دیگر نظام های سیاسی است.

 

حق شناس، جامعیت، قدرت تعامل با همه گروه ها و داشتن سابقه انقلابی را از ویژگی های لازم رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دانست و اظهارداشت: فرد مورد نظر هم باید بتواند مورد توافق حداقلی گروه ها و جریان های سیاسی کشور و هم توان اداره چنین نهاد متکثری را داشته باشد.

 

وی به ویژگی های شخصیتی آیت الله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و یادآور شد: ایشان باسابقه ترین شخصیت سیاسی نظام به شمار می آمد و شاید تنها کسی بود که از ابتدای دهه ۴۰ تا پایان عمر خود بدون وقفه در حلقه اصلی انقلاب و نظام حضور داشت. مبارزه با رژیم پهلوی، عضویت در شورای انقلاب، حضور فعال در شکل گیری و تثبیت نهادهای نظام جمهوری اسلامی، مدیریت جنگ و تاسیس حزب جمهوری اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی از جمله نقش آفرینی های وی بود.

 

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در یک کلام آقای هاشمی ایفاگر نقش بالانسر و موازنه گر در نظام اسلامی بود. هر موقع که انقلاب در ادامه مسیر خود دچار تلاطم می شد با هوش سیاسی بالا و رابطه مناسب و متعادلی که با گروه های مختلف سیاسی و اجزاء نظام داشت به مانند یک وزنه سنگین موازنه گر عمل کرده و تعادل را برقرار می کرد.

 

‎این استاد دانشگاه تاکید کرد: وی هم در زمانی که خود رییس دولت بود و هم در دوران ریاست جمهوری خاتمی، احمدی نژاد و آقای روحانی همیشه نقش موازنه گر را بر عهده گرفت و از معدود شخصیت هایی بود که توانست همزمان مورد وثوق ، اتکا و اعتماد تمامی گروه های سیاسی کشور قرار گیرد.

 

‎حق شناس گفت: از فقدان آقای هاشمی همه جریان های سیاسی اصلاح طلب، اصولگرا و میانه رو متضرر می شوند و جای فردی که بتواند پیوندی میان این گروه ها برقرار کند یا سخنی بگوید که مورد توافق همه باشد فعلا خالی خواهد ماند.

 

‎وی خاطر نشان کرد: در بزنگاه های آینده جای خالی ایشان خود را نشان خواهد شد و بر همه روشن می شود که چه شخصیتی را از دست دادیم.

 

‎** برای رفع آلودگی هوا، ترافیک و تراکم فروشی برنامه داریم

عضو هیات مدیره انجمن ایرانی روابط بین‌الملل به انتخابات شوراهای سال بعد نیز اشاره کرد و یادآور شد: اگر اصلاح طلبان در شورای فعلی شهر تهران به جای توجه زیاد به این که شهردار چه کسی باید باشد انسجام خود را حفظ ‎می کردند شاید بازی را به گروه مقابل واگذار نمی کردند.

 

‎حق شناس گفت: اما امسال باید توجه اصلاح طلبان به سویی باشد که بتوانند اکثریت مطلق شورا را به دست آورند و ترکیب آنها مانند شرایط کنونی شکننده نباشد. ‎این اکثریت مطلق هم باید به گونه ای عمل کند که مانند این شورا مباحث اختلافی در آن مطرح نشود و در نهایت این شهر باشد که متضرر نشود.

 

‎وی ادامه داد: امروز شاهدیم که استمرار ۱۱ ساله یک تفکر در شهرداری تهران، چه آسیب هایی جدی به شهر زده است. عدم انسجام اصلاح طلبان در شورای شهر فعلی و چند رای خارج از عرف و قاعده تشکیلاتی ، آثار زیانباری را پدید آورد که هنوز هم هنوز است مردم باید تاوان ان را پس دهند.

 

‎حق شناس اظهارداشت: برنامه اصلی ما کسب اکثریت مطلق در شوراهاست بعد از آن هم به فکر انتخاب شهردار می افتیم. تلاش ما نیز بر برنامه محور شدن شوراها با تکیه بر رفع چالش های شهری همچون ترافیک، تراکم فروشی و آلودگی هوا به ویژه فساد است و این که چه شخصی قادر است این برنامه ها را اجرا کند؛‎ در مرحله بعد اهمیت پیدا می کند.

 

 

 

 

 

  • 17
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش