دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۰۷:۲۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۲۲۷۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

رئيس‌جمهوري:

دغدغه ما تحقق کامل جمهوریت و اسلامیت است

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,راه پیمایی 22 بهمن<

 

راهپیمایی‌های بزرگداشت سی‌‌و‌هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی روز گذشته در سراسر کشور برگزار شد. در تهران نیز این مراسم با حضور شخصیت‌ها و مقامات سیاسی صورت گرفت؛ «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی، «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس‌جمهوری، دریابان «علی شمخانی» دبیر شورای‌عالی دفاع ملی، «عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه، وزرای راه و شهرسازی، کشور، ارتباطات، آموزش و پرورش و کار و تعاون، آیت‌الله «احمد جنتی» دبیر شورای نگهبان، حجت‌الاسلام سیدمجتبی خامنه‌ای فرزند مقام معظم رهبری، سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام «علی‌اکبر ناطق‌نوری»، محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت سابق، امیر سرلشکر «عطاءالله صالحی» فرمانده کل ارتش، حجت‌الاسلام «مجید انصاری» معاون حقوقی رئیس‌جمهور، «سعید جلیلی» دبیر سابق شورای‌عالی امنیت ملی و... از شخصیت‌های حاضر در راهپیمایی تهران بودند.

 

برخی از مقامات دولتی نیز برای شرکت در راهپیمایی‌های ٢٢ بهمن، راهی شهرهای دیگر کشور شده بودند؛ «سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی» راهی بندرعباس شد، «سیدرضا صالحی‌امیری» وزیر ارشاد در ساری و «سیدمحمود علوی» وزیر اطلاعات در «اسلامشهر»، «مصطفی پورمحمدی» وزیر دادگستری در شیراز، «محمد نهاوندیان» رئيس دفتر رئيس‌جمهوری در زاهدان و «چیت‌چیان» وزیر نیرو در تبریز به راهپیمایی‌های ٢٢ بهمن پیوستند. از سوی دیگر، «شهردار تهران»، به «اصفهان» رفت تا در این شهر سخنرانی کند و «محسن رضایی» هم راهی کرج شد. رئيس مجلس هم در کرمان سخنران مراسم ٢٢ بهمن بود.

 

دغدغه ما همان دغدغه‌های ٣٨ سال پیش است

در تهران دقایقی پس از شروع راهپیمایی «حسن روحانی» رئيس‌جمهوری و جمعی از وزرا از جمله وزیر خارجه به جمع مردم پیوستند. آنها پس از حضور در جمع مردم، به سمت میدان آزادی رفتند تا رئيس‌جمهوری برای سخنرانی روز ٢٢ بهمن پشت تریبون برود.به گزارش «پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری»، «حسن روحانی» با بیان اینکه «امروز امام خمینی(ره)، آیت‌الله طالقانی، شهید مطهری، بهشتی، هاشمی‌رفسنجانی و بسیاری از بزرگان، سرداران و دلاوران در میان ما نیستند»، گفت: «دغدغه ما همان دغدغه‌های ٣٨ سال پیش است. دغدغه ما دغدغه پیشرفت، معنویت، عدالت، آزادی و حاکمیت ملی است و در یک کلمه دغدغه ما تحقق کامل جمهوریت و اسلامیت است».رئيس‌جمهوری با اشاره به اینکه «انقلاب اسلامی ما، انقلاب همه ایرانیان است»، افزود: «انقلاب همه مذاهب و همه اقوام ایرانی است؛ همه گروه‌ها، اقشار، همه نسل‌ها و نه‌تنها نسل دیروز و افراد ٣٨ یا ٢٠ سال پیش».

 

انقلابی‌بودن با تنگ‌اندیشی و خودمداری سازگار نیست

او با بیان اینکه «انقلابی‌بودن یعنی پویایی و مقاومت و آزادگی بیشتر، انقلابی‌بودن با تنگ‌اندیشی و خودمداری سازگار نیست»، گفت: «انقلاب یک دریاچه نیست، انقلاب رود خروشان جاری است که نسل‌های امروز و فردا به این رود خروشان می‌پیوندند. امروز روزی است که ما باید انقلاب اسلامی‌مان را بیش از هر زمان دیگر تثبیت کنیم و به آن تکامل ببخشیم».رئيس‌جمهوری افزود: «امروز روز تثبیت نظام و جمهوریت و اسلامیت جمهوری اسلامی است. امروز روز تثبیت آزادی و استقلال و تثبیت حقوق اساسی ملت ایران است.

 

امروز روز احقاق حقوق شهروندی تک‌تک افراد این ملت است. امروز روز کرامت همه مردم این سرزمین است. امروز روزی است که همه باید احساس برابری در برابر قانون را با همه وجود لمس کنند».روحانی ادامه داد: «این جناح و آن جناح، جوان و پیر، مدیر و غیرمدیر، مسئول و غیرمسئول؛ آن زمانی انقلاب ما به اهداف بلندش رسیده است که تمام افراد این ملت، همه ٨٠ میلیون در برابر قانون برابر باشند. امتیازخواهی و ویژه‌خواری در کشور ما برای همیشه رخت بربندد. وقتی انقلاب به قله رسیده است که اعتماد ما به همدیگر به سرمنزل کمال رسیده باشد».

 

رئيس‌جمهوری گفت: «وقتی انقلاب ما به تکامل رسیده است که امید ملت ما نسبت به آینده این نظام و این انقلاب روزبه‌روز بیشتر شود. تکلیف ما در برابر انقلاب، راستگویی، درست‌کرداری و پاسخ‌گویی در برابر ملت بزرگ است». او ادامه داد: «وظیفه ما در برابر انقلاب، جامعه و کشوری است که از تنش و تشنج به دور باشد. راه برای توسعه کشور، تعالی و پیشرفت کشور باز باشد. تکلیف ما در برابر انقلاب، آن است که از ملت و مردم رفع نگرانی کنیم. تکلیف ما در برابر انقلاب، آن است که معیشت مردم را برای زندگی راحت‌تر آماده کنیم. وظیفه ما در برابر انقلاب، آن است که نخبگان، فعالان حوزه فرهنگی و سیاسی ما، به‌طور کامل احساس امنیت کنند».

 

امروز حق خود را در هسته‌ای بازپس گرفتیم

رئيس‌جمهوری با اشاره به دستاوردهای هسته‌ای، گفت: «امروز حق خود را در هسته‌ای بازپس گرفتیم. از اول انقلاب، ‌تا پایان سال گذشته، ایران هرگز حتی یک گرم کیک زرد وارد کشور نکرده بود. بدخواهان نمی‌گذاشتند و معامله و تجارت را در این زمینه در برابر مردم ما سد کرده بودند. به حول و قوه الهی در این چند ماه بیش ٣٥٠ تن اورانیوم و کیک زرد وارد کشور کرده‌ایم».

 

رئيس‌جمهوری افزود: «امروز در شرایطی هستیم که به حول و قوه الهی تا آخر این دولت برای اولین بار، در پارس جنوبی، برداشت گاز ما از برداشت قطر پیشی خواهد گرفت». روحانی با بیان اینکه «پوشش گازرسانی به شهرها و روستاها را به ٩٠ درصد افزایش دادیم»، گفت: «در بسیاری از مناطق دوردست، لوله‌های گاز را برای گرمایش و زندگی مردم به‌ویژه در مناطق سردسیر به آنها رسانده‌ایم. ان‌شاء‌الله تا آخر سال لوله گاز به زاهدان خواهد رسید و مردم سیستان‌و‌بلوچستان از این نعمت بزرگ برخوردار خواهند شد».

 

تولید سلاح‌های سبک ما ١٥ برابر شده

او ادامه داد: «آنها که فکر می‌کنند دولت یازدهم فقط به فکر اقتصاد و سیاست خارجی و آزادی فرهنگی و اجتماعی بوده، بدانند در این ٣,٥ سال، تولید سلاح‌های سبک ما ١٥ برابر شده است. این آمار رسمی وزارت دفاع ما در روزهای اخیر است.

 

تولید اقلام مهم و استراتژیک و راهبردی در دولت یازدهم به اندازه ١.٤ برابر ١٠ سال گذشته است. در ١٠ سال گذشته هرچه در بخش دفاع راهبردی و استراتژیک تولید شده، در طول دوره این دولت تولید آن ١.٤ برابر شده است».او با اشاره اینکه «ملت ما خواهان زندگی بهتر است و این حق آنهاست»، گفت: «می‌دانیم نخبگان، اندیشمندان، هنرمندان، ‌دانشگاهیان، ‌تشکل‌ها، زنان و اقوام ما خواستار فضای بازتر و مناسب‌تر برای فعالیت‌های خود هستند و از تنگ‌نظری‌ها، گله دارند».رئيس‌جمهوری افزود: «باید دست به دست هم دهیم و با فساد و ویژه‌خواری در این کشور بجنگیم و مبارزه کنیم.

 

تا فساد هست رونق اقتصادی ممکن نیست و پیشرفت مورد انتظار این ملت و این دولت امکان‌پذیر نیست. هنوز در این جامعه مشکلات فراوان اجتماعی داریم. هنوز حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق، بی‌کاری و فقر داریم. این به آن معناست که راه انقلاب را با مدیریت جهادی باید ادامه دهیم و البته ادامه خواهیم داد و با وجود خواست بدخواهان به همه اهداف بلند انقلاب به حول و قوه الهی دست خواهیم یافت».

 

هرکس سیاه‌نمایی می‌کند، انقلابی نیست

روحانی با اشاره به اینکه «اگر بخواهیم پیشرفت کنیم راهش اتحاد، انسجام، اخلاق، اعتماد به همدیگر، کمک به دولت و وحدت قوای سه‌گانه است»، گفت: «بحمدلله رابطه خوبی بین قوای سه‌گانه، نیروهای دیگر، نیروهای مسلح و بین همه آنهایی که مدافع این سرزمین و مدافع ملت‌ها، حرم و  مقدسات هستند، برقرار است».

 

او در ادامه خطاب به مردم افزود: «هرکس سیاه‌نمایی می‌کند، انقلابی نیست. هرکس در فکر دوقطبی‌کردن جامعه ماست، انقلابی نیست. هرکس دنبال تنش در این جامعه است، انقلابی نیست. جوانان عزیز، ما برای انقلاب معیار داریم. معیار انقلاب ما خط و راه امام، خط مقام معظم رهبری و قانون اساسی است، سلیقه‌ها، جناح‌بندی‌ها و منافع شخصی نباید معیار باشد».روحانی با بیان اینکه «در منطقه، دنیا و آمریکا بعضی از تازه‌کاران کار را در دست گرفته‌اند»، گفت: «همه آنها باید بدانند تنها باید با احترام و تکریم با این ملت بزرگ حرف بزنند. این ملت در برابر تهدید، پاسخ قاطع خواهد داد. کسی که دولت و نیروهای مسلح ما را تهدید می‌کند، بداند ملت ما، ملتی یکپارچه و آگاه است و در برابر بدخواهان و دشمنان تا آخر ایستادگی خواهد کرد».

 

در پیروی از رهبری در پی آشتی و انسجام ملی هستیم

او با اشاره به اینکه «مردم بلوغ، تعادل و خردمندی خود را در بزنگاه‌های تاریخی به خوبی نشان داده‌اند»، گفت: «چند هفته پیش مردم در وداع از فرزند زمانه در تشییع آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، هوشمندی، بیداری و آگاهی خودشان را نشان دادند».رئيس‌جمهوری ادامه داد: «در برابر هرگونه تحریم و نابخردی و آتش‌افروزی با خرد، استقامت و ایستادگی و با قدرت تمام خواهیم ایستاد. قدرت ما از قدرت ملت بزرگ ماست. ما دنبال تنش و تشنج در منطقه و جهان نیستیم، اما در برابر آنهایی که چشم طمع به کشور ما داشته باشند، با قدرت ایستادگی می‌کنیم».

 

او با اشاره به انتخابات سال آینده گفت: «در ماه‌های آینده قدرت خودمان را مثل امروز در پای صندوق آرا در برابر بدخواهان، قدرت‌ها و استکبار جهانی نشان خواهیم داد. زبان گویای ملت ایران، صندوق رأی خواهد بود. در پی ساختن کشور بزرگ ایران، ایرانی آزاد، آباد و مستقل هستیم. همه در پیروی از رهبر معظم انقلاب در پی اجماع و آشتی و انسجام ملی هستیم. پیشبرد اهداف و آرمان‌های انقلاب هدف بلند ماست و به ٣٨ سال انقلابمان افتخار می‌کنیم».

 

آملی‌لاریجانی: آشتی ملی جایی معنا دارد که اختلاف اساسی وجود داشته باشد

آیت‌الله آملی‌لاریجانی، رئيس قوه قضائیه هم در حاشیه راهپیمایی ٢٢ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: «مردم منسجم، با وحدت و با همراهی مسئولان در این راهپیمایی شرکت کرده و قاطعانه بیان می‌کنند که ما پای آرمان‌های این انقلاب ایستاده‌ایم و این حرکت هیچ‌گاه متوقف نخواهد شد».او تصریح کرد: «مسیر انقلاب و آرمان‌های انقلاب با رهبری‌های مقام معظم رهبری و حضور مردم ادامه پیدا خواهد کرد و مردم هرگونه تهدیدی را با زبان قدرت پاسخ خواهند داد».

 

به گزارش «میزان» رئيس قوه قضائيه در پاسخ به سؤال خبرنگاری پیرامون طرح بحث آشتی ملی گفت: «آشتی ملی جایی معنا دارد که اختلاف اساسی وجود داشته باشد درحالی‌که مردم در باره مصالح انقلاب اختلافی ندارند، مردم ما با وجود اختلاف سلیقه‌هایی که دارند همیشه وحدت داشته‌ و وقتی پای مصالح کشور در میان باشد، همه با هم هم‌گام و همراه رهبری هستند».آیت‌الله آملی‌لاریجانی تصریح کرد: «البته ممکن است بین مسئولان یا بین مردم اختلاف سلیقه باشد؛ اما در آرمان‌های اصلی انقلاب که استقلال، عزت، توانمندی و قدرت کشور است هیچ‌گاه با هم اختلاف ندارند و پای انقلاب محکم و قاطع ایستاده‌اند».

 

علی لاریجانی: کشورهای مدعی واکنشی به دوستان منطقه خود ندارند

اما «علی لاریجانی»، رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم قم در مجلس در سخنرانی روز ٢٢ بهمن در کرمان، با انتقاد از اظهارات برخی مقامات کشورهای غربی گفت: «این روزها شنیده‌ایم برخی حرف‌های نسنجیده‌ای نسبت به انقلاب و حرکت ملت ایران زده‌اند؛ از این رو مقامات آمریکایی حرف‌‌هایی را مطرح کرده‌اند که خودشان می‌دانند در مقابل حیرت ملت ایران کارساز نیست».او که سفری دوروزه به کرمان داشته، افزود: «در دوران جنگ تحمیلی ملت ایران علاوه بر دسایس کشورهای غربی با تحریم‌ها نیز روبه‌رو بود و این کشورها در دوران جنگ به ما سلاح نمی‌دادند که این مسئله نشان‌دهنده آن است که ما باید بر تقویت بنیه دفاعی کشور به‌ویژه حوزه موشکی تکیه کنیم چون این موضوع یک دستاورد ملی برای ماست.

 

حال این سؤال در شرایط کنونی پیش می‌آید که آیا کشورهای قدرتمند امروز دیگر دست از شیطنت برداشته‌اند که در پاسخ باید گفت آنها راه‌های دیگری را برای مقابله با جمهوری اسلامی دنبال می‌کنند و ما در ١٥ سال اخیر گرفتار رفتار بدخیم این کشورها هستیم».او ادامه داد: «این کشورها در سال‌های اخیر ماجراجویی‌های جدیدی را در زمینه‌های مختلف از جمله موضوعات نظامی، دفاعی و حقوق بشر به راه انداخته‌اند این در حالی است که این کشورهای مدعی هیچ واکنشی به دوستان منطقه خود نشان نمی‌دهند که آنها در تاریخ حکومتشان حتی یک رأی‌گیری و انتخابات هم نداشته‌اند».

 

خودداری استاندار اصفهان از حضور در جایگاه ویژه 

اما «محمدباقر قالیباف» شهردار تهران هم به اصفهان رفت تا سخنران ٢٢ بهمن باشد. اما این حضور با حواشی روبه‌رو شد. به گزارش «ایرنا» «رسول زرگرپور» استاندار اصفهان روز جمعه در جریان برگزاری مراسم گرامیداشت ٢٢ بهمن در میدان امام(ره) این شهر از حضور در جایگاه ویژه این مراسم خودداری کرد. یک منبع آگاه در استانداری اصفهان روز جمعه دلیل حاضرنشدن استاندار اصفهان در این جایگاه را اعتراض او به انتخاب محمدباقر قالیباف شهردار تهران به عنوان سخنران این مراسم اعلام کرد. او اضافه کرد: «رسول زرگرپور هم‌گام با راهپیمایان ٢٢ بهمن در میدان امام (ره) این شهر حاضر شد اما از حضور در جایگاه ویژه این مراسم خودداری کرد».

 

این منبع آگاه افزود: «استاندار اصفهان پس از شروع سخنرانی شهردار تهران، این مراسم را ترک کرد». انتخاب شهردار تهران به عنوان سخنران مراسم ٢٢ بهمن از یک هفته قبل با اعتراض‌هایی در اصفهان روبه‌رو بود و برخی طیف‌های سیاسی از استاندار خواسته بودند سخنرانی دیگر را برای این مراسم معرفی کنند. استاندار اصفهان روز ١٩ بهمن در مراسم گشایش نمایشگاه «دهه فجر و دستاوردهای انقلاب اسلامی» در اصفهان در واکنش به این اعتراض‌ها گفت: «این انتخاب ارتباطی با دولت و استانداری ندارد و در این زمینه کوچک‌ترین هماهنگی هم با استاندار نمی‌شود».

 

شهردار تهران گفت: «ملت ما نشان داده‌اند در این عرصه همیشه ایستاده‌اند اما ما مسئولان نباید ضعف و نقش خود را به گردن دشمن بیندازیم چون این موضوع را مردم نمی‌بخشند». به گزارش «تسنیم» او افزود: «تردید نکنید اگر در برجام به فرمان و موافقت رهبر معظم انقلاب با دشمنان همیشگی خود مذاکره‌ای صورت دادیم این موضوع نهفته در قدرت دیپلماسی ما نبود، بلکه ریشه در روحیه مبارزه و استکبارستیزی داشت، این در قدرت خون شهدای مظلوم ما بود تا جایی که ١+٥ از ناعلاجی سر تعظیم در مقابل عظمت این ملت فرود آورد».

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش