پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۲۶ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۱۸۰۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

پرسش منتجب‌نيا از رييسي:

هزينه‌ ميلياردي تبليغات انتخاباتي‌ را از كجا آورديد، گنج پيدا كرده‌ايد؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,رسول منتجب‌نیا

به گزارش نامه نیوز، قائم‌مقام حزب اعتماد ملي معتقد است كه حاميان روحاني كه افراد برازنده و مقبولي بودند در راي مردم بسيار تاثيرگذار بودند؛ ‌زيرا مردم توهين‌كنندگان و تندروها را مي‌شناسند و از آنها بيزارند. رسول منتجب‌نيا، با اشاره به انتخابات اخير، گفت: انتخابات رياست‌جمهوري تا حد بسيار زيادي متفاوت‌تر از دوره‌هاي گذشته برگزار شد زيرا رقابت ميان آقايان روحاني و رييسي بسيار جدي و تنگاتنگ بود.

 

فضاي بسيار تيره و شبهه‌انگيزي را عليه روحاني ايجاد كرده بودند و تلاش داشتند افكار عمومي را منحرف كنند و آراي او را كاهش دهند. منتجب نيا با بيان اينكه انتخاب آقاي روحاني با وجود همه نقدها و مخالفت‌ها، ‌پيام خاصي را داشت، ‌خاطرنشان كرد: اين راي، راي بسيار قابل ملاحظه‌اي است كه روحاني براي دور دوم به خود اختصاص مي‌دهد، اين مساله قابل تحليل است و بايد ريشه‌يابي شود زيرا علل و عوامل مختلفي دارد كه مردم با انگيزه بالا حاضر شدند به آقاي روحاني راي دهند. 

 

مشاور رييس‌جمهور دولت اصلاحات با بيان اينكه آرمان‌هاي اصلاح‌طلبي مهم است نه شخص، خاطرنشان كرد: يك شخصيت به خاطر آرمان‌ها و علايق است كه مورد اقبال عموم جامعه قرار مي‌گيرد، اكنون چون شعارهاي روحاني اصلاح‌طلبانه و قابل قبول است مورد توجه قرار گرفته و ما نيز بايد آن را تقويت كنيم. براي آينده بايد ببينيم فردي كه اين خط‌مشي را ادامه مي‌دهد چه كسي است؟ قطعا شرايط متفاوت است اما مهم وجود ايده‌ها و آرمان‌هاي اصلاح‌طلبانه است.

 

وي ادامه داد: معتقديم اگر فردي مشهور به اصلاح‌طلبي نباشد اما ايده‌هاي اصلاح‌طلبي را داشته باشد در واقع يك اصلاح‌طلب است؛ هرچند كه اين فرد در صف‌بندي اصلاح‌طلبان نگنجد. منتجب‌نيا به بيان دلايل شكست اصولگرايان و رييسي در اين انتخابات پرداخت و خاطرنشان كرد: يكي از عوامل، نوع تفكر و بينش آنهاست، اكثريت مردم متوجه شده‌اند كه اين بينش و تفكر تنگ نظرانه و انحصار طلبانه است و با خواست عمومي جامعه انطباق ندارد و اغلب مردم از اين نوع تفكر متنفر و بيزار هستند.

 

مساله بعدي بداخلاقي‌هايي است كه طي اين مدت و پيش از آن صورت گرفت. مردم حساس هستند و زماني كه مي‌بينند اين جريان بي‌محابا به رييس‌جمهور كشور توهين و حمله مي‌كنند از اين تفكر متنفر مي‌شوند؛ مردم كشور ما طرفدار اخلاق و پاكدامني هستند.  اين فعال سياسي ادامه داد: يكي ديگر از عوامل شكست اصولگرايان، استفاده ابزاري از امام رضا، ولايت فقيه، روحانيت و سيادت است.

 

به هر حال مردم عاشق امام رضا هستند، وقتي مي‌بينند يك كانديدا از معنويات استفاده ابزاري يا امكانات امام رضا را در سطح كشور توزيع مي‌كند، مردم قطعا عكس‌العمل منفي نشان مي‌دهند؛ ما اين ناراحتي را در راي مردم مشاهده كرديم.

 

منتجب‌نيا با بيان اينكه حاميان كانديداها در راي و نظر مردم بسيار موثر است، عنوان كرد: مردم زماني كه مي‌بينند حاميان روحاني افرادي همچون آيت‌الله هاشمي، سيدمحمدخاتمي، سيد حسن خميني، هنرمندان و ورزشكاران و شخصيت‌هاي علمي هستند و در نقطه مقابل طرفداران رييسي چهره‌هايي تندرو هستند كه وجهه و اعتباري ندارند، طبيعتا از آنها روي برمي‌گردانند و آنها را انتخاب نمي‌كنند.

 

  نماينده اسبق مجلس به هزينه‌هاي بسيار بالاي رييسي براي راي‌آوري اشاره كرد و گفت: اصولگرايان و رييسي تبليغات بسيار گسترده و ده‌ها ميليارد توماني براي اين انتخابات كردند و مشخص نيست اين پول‌ها از كجا آمده است! افرادي كه مدام از فساد و مبارزه با فساد صحبت مي‌كنند آيا گنجي پيدا كرده‌اند يا از صندوق امام رضا استفاده كردند؟ يكي از عوامل شكست همين مساله ولخرجي و حاتم‌بخشي در تبليغات آقاي رييسي بود.

 

برخي از آنها مي‌گويند به طور طبيعي بعد از دو دوره، قدرت به جناح مقابل مي‌رسد! اينگونه نيست زيرا مردم با هيچ‌ فرد يا گروهي عقد اخوت نبسته‌اند. وقتي دولتي بتواند رضايت مردم را جلب كند مي‌تواند با راي مردم تا مدت‌ها بر سركار باشد.

 

 

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش