سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۲۲:۲۶ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۴۶۱
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

پاسخ موسوی خوئینی‌ها به یک سوال تلگرامی؛

چرا همۀ اطرافیان اصلاح‌طلبان همیشه در فکر عبور ازنظام هستند؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,آیت‌الله موسوی خوئینی‌ها
دبیرکل مجموع روحانیون مبارز با بیان اینکه اصلاح‌طلبان از نظام عبور نکرده‌اند، گفت: باتوجه به اینکه مقام معظم رهبری رأی‌ها داده شده در انتخابات اخیر را رأی به نظام دانستند و با توجه به تعداد آرای نامزد پیروز، نتیجه می‌گیریم که اصلاح‌طلبان بیشتر از دیگران به نظام رأی داده‌اند.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله موسوی خوئینی‌ها در کانال تلگرامی خود به پرسش‌های یکی از مخاطبان درباره جریان اصلاحات پاسخ داده که متن سوال و جواب‌های ایشان به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

یکی از خوانندگان محترم مطالب و سؤال‌های زیر را برای من فرستاده‌اند:

 

«چرا همۀ اطرافیان اصلاح‌طلبان همیشه در فکر عبور از نظام هستند؟ چرا سروش، شبستری، طباطبایی، آقاجری و کدیور خود رابه اصلاح‌طلبان نزدیک می‌دانند؟ چرا بیشتر طرفداران اصلاح‌طلبان از قشری هستند که تقیدات مذهبی کمتری دارند؟ چرا دشمنانی مثل اسرائیل و آمریکا بیشتر به حکومت اصلاح‌طلبان در ایران علاقه دارند؟ (اصلاح‌طلبان بزرگ‌ترین سرمایۀ اسرائیل در ایران هستند؟) چرا اکثریت مراجع و علمای بزرگ کشور با اصلاح‌طلبان نیستند؟ چرا خواننده‌ها و بازیگرها و اپوزیسیون خارج از کشور و سازمان بهائیت و... از اصلاح‌طلبان حمایت می‌کنند؟ چرا وقتی یک اصلاح‌طلب رأی می‌آورد، یک عده می‌آیند و در خیابان می‌رقصند و [...] می‌خورند؟ اگر یک بینندۀ بی‌طرف و منصف به این صحنه و گروه‌بندی نگاه کند، باید به این نتیجه برسد که مطلوب امام زمان (عج) و امام خمینی (ره) همین است که اصلاح‌طلبان می‌خواهند؟ شما من را اقناع بفرمایید.»

 

و این خوانندۀ محترم در آخر از من خواسته‌اند، بیش از آنکه به جواب و جدل بپردازم، کمی فکر کنم.

 

ایشان هشت سؤال پرسیده‌اند و من سعی می‌کنم به آن‌ها پاسخ دهم. معنی پاسخ‌گفتن‌های من این نیست که تمام آنچه را که گفته‌اند رد می‌کنم، بلکه من، با همراهی ایشان، این سؤال‌ها را به صحنۀ واقعیت می‌برم و در آنجا به داوری می‌گذارم.

 

ایشان گفته‌اند «همۀ اطرافیان اصلاح‌طلبان همیشه در فکر عبور از نظام هستند». من از انتخابات ریاست‌جمهوری شروع می‌کنم که بیش از ۴۱ میلیون نفر پای صندوق‌های رأی آمدند و مقام معظم رهبری گفتند که من از تَک‌تَک آنان تشکر می‌کنم و این رأی‌ها را رأی به نظام دانستند. اصلاح‌طلبان هم در میان همان ۴۱ میلیون نفر بودند، پس نه‌تنها از نظام عبور نکرده‌اند، بلکه آن را تأیید کرده‌اند و، با توجه به تعداد آرای نامزد پیروزشان، نتیجه می‌گیریم که اصلاح‌طلبان بیشتر از دیگران به نظام رأی داده‌اند.

 

این خوانندۀ محترم از اشخاصی نام برده‌اند و سؤال کرده‌اند «چرا این افراد خود را به اصلاح‌طلبان نزدیک می‌دانند؟» من چندی پیش در پاسخ یکی از خوانندگان محترم عرض کردم که اصلاح‌طلبان یک حزب نیستند، بلکه اصلاح‌طلبی یک جریان فکری-‌سیاسی است که طیف وسیعی را در بر می‌گیرد و چه‌بسا آخر طیف با اول طیف بسیار متفاوت باشد. اصلاح‌طلبی تعریف واحدی ندارد تا همۀ افراد با آن تعریف سنجیده شوند. در میان اصول‌گرایان نیز همین اختلاف وجود دارد: برخی آرای مردم را حق‌الناس می‌دانند و به حراست از آن پایبندند؛ عده‌ای هم معتقدند و نوشته‌اند و گفته‌اند که مردم حقی ندارند تا بخواهند آن را، از راه رأی دادن، به حاکمان واگذار کنند. این عده مردم را در حد اولاد صغار می‌دانند که پدر و جدّ پدری قیمِ قهری آنان‌اند و آنان حق چون و چرا در تصمیماتِ ولیّ قهری خود ندارند. و حتی در میان اصول‌گرایان کسانی هستند که از جمهوری اسلامی عبور کرده‌اند و به خلافت اسلامی معتقدند و گویا از اول هم اعتقاد به جمهوری نداشته‌اند و چه‌بسا این جماعت خود را اصول‌گراتر از همۀ اصول‌گرایان می‌دانند، زیرا معتقدند نظریۀ آنان به اصول تعالیم اسلام نزدیک‌تر است!

 

این خوانندۀ محترم گفته‌اند: «چرا بیشتر طرفداران اصلاح‌طلبان از قشری هستند که تقیدات مذهبی کمتری دارند؟» از ایشان سؤال می‌کنم آیا کسی از اطرافیان جناب آقای خاتمی و از دولت ایشان و مربوطان به دولتشان، به اتهام یا به جرم فساد مالی، به زندان رفته است؟ ولی از وابستگان و مربوطان به دولتی که اصول‌گرایان تمام‌قد پشت او ایستاده بودند چند نفر یا در زندان‌اند یا بازداشت شده‌اند و یا پروندۀ آنان در حال تکمیل است ؟ کدام دولت بود که در پایان کارش ۱۶میلیارد تومان از بیت‌المال به حسابی غیردولتی (گفته می‌شود به حساب شخص بوده است) واریز شده بود؛ دولت اصلاح‌طلب یا اصول‌گرا؟ (البته پس از آنکه برملا شد و سروصدای آن درآمد، این مبلغ به خزانۀ دولت بازگردانده شد). می‌دانید که در منطق امامان معصوم علیهم‌السلام نشانۀ تقیدات مذهبی کثرت نماز و روزه نیست، بلکه امانت‌داری به‌ویژه در بیت‌المال است.

 

من هم مانند شما طرفدار حجابم و به ترویج نماز و روزه در میان جامعه اعتقاد دارم -و البته با تحمیل آن به مردم مخالف هستم- ولی آنچه مُلک و ملت را بر باد می‌دهد نه بی‌حجابی یا نماز نخواندن و روزه‌خواری بعضی از افراد، که ناراستی با بندگان خدا و تحقیر آنان است. آنچه به کشور و به ایمان مردم به نظام آسیب می‌زند حیف و میل‌های بیت‌المال است که یک قلم آن ۲۷هزار میلیارد تومان بود، که به فرمودۀ مولا امیرالمؤمنین علیه‌السلام  «یَخضِمونَ مالَ الله خَضمَ الإبِلِ نِبتَةَ الرَبیع» (مال خدا را با ولع خوردند، آنچنان که اُشتران گیاه بهاری را). من به تمام خواهران و برادران، به‌ویژه هواداران اصلاحات، توصیه می‌کنم که هرچه بیشتر به شریعت محمدی (ص) و شعائر و آداب و اخلاق دینی و مذهبی مقید و پایبند باشند، که نه‌تنها برای آخرتشان که برای دنیایشان هم خوب است.

 

ادامه پاسخها را انشاالله فردا به عرض میرسانم.

 

 

 

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش