جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۵۷ - ۰۴ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۰۹۰۲
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

انتقادات صریح پرویز کاظمی از حداد عادل:‌

حتما حمله کنندگان به سفارت عربستان هم مردم بودند! / چگونه این رفتارهای زشت را به مردم نسبت می دهید؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,پرویز کاظمی
وزیر رفاه دولت نهم بر این عقیده است که فضای مجازی و رسانه‌ها باعث شده است مردم نسبت به مسائل آگاه تر شوند و به همین دلیل دیگر کسی نمی‌تواند نسبت بی اخلاقی‌ها همانند گذشته موضع سکوت در پیش بگیرد.

به گزارش نامه نیوز،آخرین جمعه ماه رمضان امسال نیز همانند سال‌های گذشته، مردم مومن و روزه‌دار کشورمان برای شرکت در راهپیمایی "روز قدس" حضور یافتند تا یک‌صدا انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنند.

 

این مراسم اما با حواشی بسیاری روبه رو بود. به طور قطع، یکی از مهمترین مسائلی که باعث شد تا روز قدس امسال متفاوت تر از سال‌های گذشته باشد، توهین عده‌ ای خودسر به رئیس جمهوری کشورمان بود که البته بازتاب‌های زیادی را نیز به همراه داشت. 

 

بازخورد رسانه‌ای‌ این حملات و بی اخلاقی‌ها آنقدر زیاد بود که اصولگرایان یک به یک خود را از صف این خودسرها جدا کرده و این عمل را محکوم کردند.

 

در همین رابطه با پرویز کاظمی، وزیر رفاه دولت احمدی نژاد به گفت‌وگو پرداختیم .

 

پرویز کاظمی، فعال سیاسی اصولگرا و وزیر دولت نهم در گفت و گو با نامه نیوز، با اشاره به شعارها و توهین‌هایی که از سوی عده‌ای خود سر به رئیس جمهوری کشورمان در روز قدس صورت گرفت،گفت:‌ متاسفانه چند سالی است باب شده که به مسئولین و شخصیت‌های مهم کشور توهین می‌شود که این رفتارها از لحاظ قانونی و اخلاقی مشکل دارد.   

 

وی ادامه داد: از لحاظ قانونی وزارت کشور،‌ قوه‌قضاییه، ‌نیروی انتظامی و مسئولین مربوطه باید با این موضوعات برخورد کنند. مسئولین و شخصیت‌های مهم کشور دارای ارزش  و جایگاه هستند و نباید به این سادگی مورد حمله و بی اخلاقی قرار بگیرند. حتی آن زمان که آقای احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان بود هم باید حرمت ایشان با توجه به جایگاهی که داشتند حفظ می‌‌شد. اگر فردی انتقادی دارد باید با آداب نقد وارد شود نه توهین و تخریب ‌! 

 

حملات و توهین‌ها باید در نطفه خفه شود

کاظمی با بیان اینکه زمانی که دو بزهکار در سطح شهر عمل خلافی را مرتکب می‌شوند، به وسیله دوربین‌های مستقر در سطح شهر این افراد به سرعت شناسایی و ظرف ۲۴ ساعت دستگیر می‌شوند،‌ تصریح کرد:‌ سیستم‌های امنیتی ما خوشبختانه از امکانات خوبی برخوردار هستند و می‌توانند به راحتی با این برخوردهای غیرقانونی که انجام می‌شود مقابله کند. معقتدم هیچ فرقی هم ندارد که این بی قانونی ها از سوی کدام جناح و گروه‌ها رخ می‌دهد، مهم این است که با آن‌ها برخورد مناسب صورت بگیرد. 

 

این فعال سیاسی ادامه داد:‌ کشور ما در دنیا دیده می‌شود،‌ ما خودمان را الگوی یک کشور مسلمان می‌دانیم که تابع قوانین هستیم؛‌ به همین دلیل چنین اتفاقاتی در شان کشور و نظام ما نیست. قوه قضاییه باید سریعا با این موضوعات برخورد کند تا این مسائل در نطفه خفه شود و دیگر شاهد چنین بداخلاقی‌هایی نباشیم. 

 

پرویز کاظمی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی این بی اخلاقی‌ها را با بحث آتش به اختیار یکی می‌دانند،‌خاطرنشان کرد: آتش به اختیار به معنای آن نیست که هر فرد و گروهی هرکاری که خواستند را انجام دهند؛‌ این سخن به معنای آن است که به طور مثال اگر کیفیت یک محصولی خوب نیست تلاش کنید تا کیفیت آن را بالا ببرید یا ‌اگر حس می‌کنید که دانش‌تان پایین است سعی کنید تا سطح دانش خود را بالا ببرید؛ ‌نه اینکه بی قانونی را در جامعه رواج دهید. 

 

توهین به روحانی به معنای توهین به ۲۴ میلیون ایرانی است

 این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه روحانی رای ۲۴ میلیون نفر را همراه خود دارد،‌تصریح کرد:‌ بی اخلاقی و توهین به رئیس جمهور به معنای توهین به ۲۴ میلیون ایرانی، دموکراسی و نظام است. این توهین و بی اخلاقی‌ها به نفر دوم نظام و نفر اول اجرایی کشور  تحت هیچ شرایطی پذیرفته شده نیست. 

 

وزیر دولت نهم به محکوم کردن این بی اخلاقی از سوی اصولگرایان اشاره کرد و گفت: رفتار زشتی که اخیرا علیه روحانی صورت گرفت آنقدر زشت و ناپسند بود که هیچ‌کس به خودش چنین اجازه ای نمی‌دهد که بخواهد از این موضوع حمایت کند. امروزه فضای مجازی و رسانه‌ها تاثیربسیار زیادی را در بالا بردن آگاهی مردم دارند و افراد هم دیگر نمی‌توانند مواضع بینابینی بگیرند. این عمل آنقدر به دور از شان و فرهنگ بود که اصولگرایان هم آن را محکوم کردند. 

 

وجود رسانه‌ها و فضای مجازی باعث شد تا بسیاری از افراد این اتفاق را محکوم کنند

وی ادامه داد: متاسفانه در چند سال اخیر آنقدر با این موضوعات مماشات شده است که اکنون کار به اینجا رسیده است. واقعا انسان شرم می‌کند که بخواهد در خصوص چنین رفتارهایی سخن بگوید. امیدوارم خوبی ها آنقدر از سوی رسانه‌ها خصوصا رسانه ملی توسعه پیدا کند که در فرهنگ ما هم نهادینه شود.  

 

 

کاظمی با بیان اینکه معتقدم فضای نقد و انتقاد در کشور باید به طور کامل باز باشد، عنوان کرد: زمانی که رسانه‌ها این بی اخلاقی ها را منتشر می‌کنند دیگر کسی نمی‌تواند مهر تایید بر چنین رفتارهای بی شرمانه‌ای بزند. 

 

 

وی ادامه داد:در زمان مناظره‌های انتخاباتی که یکی از کاندیداهای انتخابات بحث ۴درصد و ۹۶ درصدی را مطرح کرد ؛ دیدیم که در فضای مجازی چقدر به این مسئله پرداخته شد. با توجه به جمعیت کشور این ۴ درصد به همراه خانواده‌هایشان حدود۱۰ میلیون نفر میشوند و یک کاندیدا به طور صریح می‌گوید ما ۱۰ میلیون فاسد در کشور داریم! طبیعتا اگر رسانه ها به این موضوعات بپردازند دیگر افراد جرات نمی‌کنند چنین سخنانی را بر زبان بیاورند. 

 

چگونه اتفاقات زشت را به مردم نسبت می‌دهید؟ حتما حمله کنندگان به سفارت هم مردم بودند!

پرویز کاظمی، با انتقاد از سخنان حداد عادل مبنی بر اینکه توهین کنندگان به روحانی "مردم"بودند، تصریح کرد: معتقدم دوربین‌ها و فیلم تمام افراد توهین کننده نیز موجود است. مگر در حمله به سفارت عربستان چه کسانی بودند؟نکند آن‌ها هم مردم بودند؟ زمانی که حمله کننده‌گان به سفارت را گرفتند مشخص شد که این افراد چه کسانی بودند. حتما اطلاع دارید که حمله کننده‌گان به سفارت عربستان از ساعت ۳ بعدازظهر آماده شده بودند، آیا این مردم بودند؟ چگونه این رفتارهای زشت را به مردم نسبت میدهید! دوربین‌ها و سیستم‌های امنیتی برقرار است و باید سریعا توهین کننده‌گان شناسایی و با آن‌ها برخورد شود.

 

این فعال سیاسی با اشاره به ادعای برخی از دلواپسان در خصوص اینکه این حملات و توهین‌ها از سوی اتاق فکر حسن روحانی و برای مطلوم نمایی بوده است، گفت: این افراد را سریعا شناسایی و بازداشت کنند تا متوجه شوند که این عده از سوی چه افراد و گروه‌های هدایت می‌شوند!.

 

 

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش