حجتالاسلام رفیعی طی سخنانی در این مراسم گفت: تقید دینی و خودسازی شهید بهشتی نمونه بود. فردی به دادگاه رفت و شروع به فحاشی کرد. به شهید بهشتی خبر دادند. ایشان گفت اگر به من فحش دادند، کاری با او نداشته باشید و آزادش کنید ولی اگر به نظام و قوه قضائیه فحش داد، مانع او شوید. رفیعی ادامه داد: ایشان معتقد بود باید پنج هزار کلمه مطالعه کرد ولی پنج کلمه نوشت.
این در حالی است که امروز همه، همه چیز میگویند. هرکس میخواهد شهید بهشتی را بشناسد، مذاکرات تدوین قانون اساسی را بخواند. او به آزادی احزاب، آزادیهای قانونی و فردی اعتقاد داشت.
وی افزود: ژرف و عمیقاندیشی و همچنین دفاع از انقلاب از ویژگی بارز شهید بهشتی است. ایشان دفاع از امام و انقلاب را هیچ وقت رها نکرد. وقتی شهید بهشتی در قم سخنرانی کرد، برخی علیه ایشان و امام بشدت هجمه ایجاد کردند. شهید بهشتی گفت از ما خرج کنید ولی از امام نه. او با بیان اینکه شهید بهشتی به دنبال حذف هیچ کسی و هیچ جناحی نبود، اظهار داشت: حذف هیچ جناحی ممکن نیست.
اگر کسی خط قرمز نظام را رعایت میکند، نباید حذفش کرد. این دنیا نه برای اصولگرا میماند و نه اصلاحطلب. اگر کسی ضد ولایت و ضد قانون نیست چرا باید حذفش کرد. اگر کسی قانون را رعایت میکند، باید او را حفظ کنید. بهشتی چتری بود که میگفت خوبیها و بدیها را ببینیم.
حجتالاسلام رفیعی خاطرنشان کرد: بیآلایشی نیاز امروز ماست. فاصله گرفتن از مردم خطر است با مردم بودن و درد مردم را دانستن مهم است ما نمیگوییم رئیس قوه باید به خیابان بیاید ولی در کنار مردم بودن مهم است.
یادآور می شود متولی این حوزه علمیه حجتالاسلام والمسلمین ناطق نوری است.
- 17
- 6