چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۴:۵۹ - ۳۰ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۷۶۴۰
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

راه گم شده اصولگرایی؛ از «ناطق‌نوری» تا «تتلو»

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,اصولگرایان
ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: مسئله رویکرد به تتلو یک پدیده نادر و درعین‌حال به‌دوراز باورهای اصول‌گرایانه اتفاق افتاد که به نظر می‌آید آقای رئیسی باید نسبت به آن اعلام موضع کند. مخصوصاً پس از مراسم اخیری که با حضور برخی مدعیان اصولگرایی و دوآتشه (حمید رسایی) در کنار تتلو روی داد.

جبهه اصولگرایی زمانی به نام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حجت‌الاسلام ناطق نوری شناخته می‌شد، پس از انتخابات سال ۸۸ و برگزاری مناظرات تلویزیونی اتهامات سنگینی به آن‌ها در رابطه با خانواده‌شان وارد آمد که البته تا به امروز در کنار به اثبات نرسیدن موارد اتهامی، فرد اتهام زننده آن‌هم مورد بازخواست قضایی قرار نگرفته و حتی برای پاسخ به اتهامات علیرغم درخواستی که صورت گرفت هیچ زمانی از سوی رسانه ملی در نظر گرفته نشد.

 

همین مسئله و اینکه برخلاف توقع حجت‌الاسلام ناطق نوری از همراهان قدیمی اصولگرایان به حمایت از او نپرداختند، سبب شد تا جریان اصواگرایی فاصله بگیرد.

 

درواقع شرایط به‌گونه‌ای پیش رفت که اصولگرایان به‌جای مشاوره از چهره‌های استخوان‌دار در این جبهه سیاسی علیه آنان به فعالیت پرداختند و از آن زمان تا به امروز هم این طیف سیاسی موفق نشد با تمام امکاناتی که در اختیار دارد و تلاش‌هایی که صورت می‌دهد، در هیچ انتخاباتی پیروزی به دست آورد، اما در عوض انجام کارهای عجیب به‌وفور دیده شد.

 

در انتخابات ریاست جمهوری اردیبهشت‌ماه ستاد انتخاباتی ابراهیم رئیسی از کاندیداهای ریاست جمهوری که سال‌ها در کسوت معاون اول قوه قضائیه فعالیت داشته است ویدئویی را منتشر کرد که در آن او با امیرحسین مقصود لو معرف به امیر تتلو خواننده زیرزمینی که به دلیل اشاعه فساد در بین جوانان سابقه زندان دارد و با وثیقه آزادشده، ملاقات داشته است و حتی در این ویدئو ابراهیم رئیسی یکی از ترانه‌های تتلو را بسیار تأثیرگذار می‌داند.

 

پس از پایان یافتن انتخابات و شکست سخت رئیسی از حسن روحانی اصولگرایان یکی از دلایل شکست را همین ملاقات دانستند و نسبت به آن انتقاد کردند، اما در ظاهر بنا ندارند درروش خود تغییری دهند.

 

هفته گذشته کانال تلگرامی فارس پلاس به مناسب اولین سالگرد تأسیس خود گردهمایی را برگزار کرد که در آن چهره‌هایی مانند حمید رسایی، عزت‌الله ضرغامی و نقوی حسینی در کنار امیر تتلو دیده شدند و حتی حمید رسایی چهره تند جبهه پایداری از این خواننده رپ که علت آن‌هم توضیح داده نشد، تقدیر به عمل آورد.

 

به نظر می‌رسد اصولگرایان راه را گم‌کرده‌اند زیرا جایگزین کردن امیر تتلو به‌جای مهره‌های تأثیرگذار قدیمی نه‌تنها برای آنان محبوبیت بیشتر به‌خصوص در بین نسل جوان به دنبال نمی‌آورد بلکه سبب ریزش هر چه بیشتر مهره‌های خودی هم خواهد شد بطوریکه حتی نقوی حسینی در گفت‌وگویی با رویداد۲۴ برای تبری جستن از حضور در آن جلسه مطرح کرد که «از لیست مهمانان بی‌اطلاع بوده است.»

 

ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا، در گفت‌وگو با رویداد۲۴ در رابطه با تغییر در صف اول اصولگرایان گفت: مسئله رویکرد به تتلو یک پدیده نادر و درعین‌حال به‌دور از باورهای اصول‌گرایانه اتفاق افتاد که به نظر می‌آید آقای رئیسی باید نسبت به آن اعلام موضع کند. مخصوصاً پس از مراسم اخیری که با حضور برخی مدعیان اصولگرایی و دوآتشه (حمید رسایی) در کنار تتلوروی داد.

 

وی در ادامه اضافه کرد: قاطبه اصولگرایان به‌شدت از مسئله اخیر تبری می‌جویند و اقداماتی را که اسباب وهن جریان اصولگرایی را به وجودمی‌آورد محکوم می‌کنند. افرادی مانند رسایی، نقوی حسینی و... باید نسبت به اقدام صورت گرفته اظهار ندامت کنند زیرا کار آنان اهانت به باورهای دینی مردم به‌حساب می‌آید.

 

این فعال اصولگرا در این رابطه که اصولگرایان از آقای رئیسی در انتخابات حمایت کردند، اظهار داشت: حمایت تمام اصولگرایان از آقای رئیسی را تکذیب می‌کنم به‌طور نمونه حزب اسلامی ایران‌زمین، اصولگرا است و رئوفیان که دبیر کل آن است باسابقه بیش از ۳۰ سال فعالیت سیاسی در جبهه اصولگرایی از آقای رئیسی حمایت نکرد.

 

وی در ادامه افزود: رفتار این افراد را به‌حساب جبهه بزرگ اصولگرایی نباید گذاشت و راه ما از آن‌ها جدا است. این را بارها ثابت کردیم و امیدواریم که جامعه بزرگ اصولگرایی هم نسبت به این رفتارها که از مدعیان مهندسی اصولگرایی سر می‌زند، واکنش نشان دهد و رویکردش را اصلاح کند زیرا تندروی در هر زمینه‌ای هیچ‌گاه جواب نداده و همواره به ضرر کشور بوده است.

 

رئوفیان در خصوص ماهیت تندروها در کشور یادآور شد: این گروه در زمره اصولگراها به‌حساب نمی‌آیند و تنها مدعی هستند و با تابلو اصولگرایی در هنگامه انتخابات در جهت اهداف خود به جمع‌آوری رأی می‌پردازند، در عمل هم این مسئله را نشان دادند که مورد اخیر یعنی رفتن بر روی سن و با تجلیل از خواننده زیرزمینی نشان دادند نسبت به اصول پایبند نیستند و درواقع ادای آن را درمی‌آوردند.

 

وی در این رابطه که گروهی که ادای اصولگرایی درمی‌آورند از قدرت برخوردارند و توانایی حذف و دفع مهره‌ها رادارند، خاطرنشان کرد: برخی چهره‌ها مانند ناطق نوری خودشان برای حضور در عرصه سیاسی اراده نکردند. البته درهرصورت به ایشان اجحاف شد کما اینکه به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هم ظلم صورت گرفت این خطای فاحش برخی از اصولگرایان بود و البته به‌تدریج حقانیت این شخصیت‌ها و قابلیت آنان مجدداً مانند خورشیدی که از پشت ابر سر درمی‌آورد خود را نشان می‌دهد.

 

این فعال سیاسی اصولگرا در این خصوص که مشکلات اصولگرایان به دلیل قرار گرفتن محوریت آن به دست افراد فاقد تجربه سیاسی لازم نیست، تصریح کرد: اصولگرایی نیاز به بازتعریف دارد و ساختار کنونی در این جبهه سیاسی هم به‌روز نیست و باید با توجه به این مسئله اصلاح شود.

 

وی گفت: در حال حاضر کسی جز ناطق‌نوری را نمی‌توان یافت که شایستگی‌های لازم را برای محوریت جامعه بزرگ اصولگرایی دارا باشد زیرا وی یک شخصیت برجسته و باسابقه در سیاست به‌حساب می‌آید و از انقلابیون صدر نهضت و از یاران شهید بهشتی، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و مقام معظم رهبری محسوب می‌شود و کاملاً با قواعد بازی در عرصه سیاست ورزی آشنا است و بااخلاق مداری به‌دوراز هرگونه انگیزه عوام‌فریبانه تا به امروز فعالیت داشته با محوریت ایشان است که جبهه بزرگ اصولگرایی میتواند بدور از شائبه‌هایی که به وجود آمده این طیف سیاسی را جان تازه‌ای ببخشد.

 

رئوفیان در ادامه گفت: فردی مانند ابراهیم رئیسی ظرفیت‌هایی دارد ولی او نمی‌تواند محوریت جامعه اصولگرایی را بر عهده گیرد، حتی این مسئله جای فکر هم ندارد. اصولگرایی نیاز به بازتعریف دارد والا از آن چیزی نخواهد ماند.

 

 

rouydad24.ir
  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
چرا شما اینهمه حسود هستید وقعا که خب توبه کرده توبه گرگ هم مرگه خخخخخ
واقعا باز با باز کبوتر با کبوتر
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش