دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۴۲ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۱۹۸۱
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

باهنر:

رفاه ما در برخی موارد ده‌ها برابر نسبت به پیش از انقلاب افزایش یافته است/ درباره اصلاح بخش‌هایی از قانون اساسی تقریباً یک وفاق عمومی وجود دارد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,محمدرضا باهنر
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه بی‌انصافی است بگوییم سطح رفاه در سال‌های بعد از انقلاب کم شده است، تصریح کرد: نارضایتی‌هایی در میان مردم وجود دارد که باید آن نارضایتی‌ها برطرف شود.

به گزارش ایلنا، محمدرضا باهنر در بیست و دومین نشست گفت‌وگوهای راهبردی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: اگر بخواهیم به شکل عددی و کمی درباره رفاه صحبت کنیم، می‌توان گفت در برخی موارد تا ده‌ها برابر رفاه ما پس از انقلاب افزایش یافته است.

 

همچنان مشکلاتی در کشور وجود دارد

او با بیان اینکه همچنان مشکلاتی در کشور وجود دارد، اظهار داشت: باید این موضوع را هم مورد توجه قرار دهیم که چقدر به آنچه که از یک جامعه اسلامی انتظار می‌رفته است، رسیده‌ایم. از سال ۴۱ تا ۵۵، متوسط رشد اقتصادی ما ۱۰ و پنج دهم درصد بوده است اما از سال ۸۴ تا ۹۱ متوسط رشد اقتصادی ما فقط سه درصد بوده است. نرخ بیکاری پیش از انقلاب همواره تک‌رقمی و بعد از انقلاب همواره دو رقمی بوده و همچنین متوسط تورم در سال‌های بعد از انقلاب بیست درصد بوده، ضمن اینکه در حال حاضر هجده میلیون نفر زیر خط فقر هستند.

 

نارضایتی‌هابی در میان مردم وجود دارد

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه بی‌انصافی است بگوییم سطح رفاه در سال‌های بعد از انقلاب کم شده است، تصریح کرد: نارضایتی‌های در میان مردم وجود دارد که باید آن نارضایتی‌ها برطرف شود.

 

دوبی امروز از ما جلو زده است

باهنر با اشاره به تدوین سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور خاطرنشان کرد: در سال ۸۴ با فرمان رهبری سند چشم‌انداز بیست‌ساله تدوین و تعریف شد که براساس آن قرار بود به رتبه اول در منطقه دست یابیم اما دوبی امروز از ما جلو زده و متاسفانه باید گفت که روزبه‌روز از آن دور‌تر شده‌ایم هرچند که در مواردی مثل انتشار مقالات پیشرفت‌هایی داشته‌ایم.

 

مطرح شدن افراد یک ماه مانده به انتخابات درست نیست

او با تاکید بر ضرورت وجود نظام حزبی در مجلس ابراز داشت: اینکه مجلس را از غرب و نظریه دموکراسی گرفتیم نیازمند تکمله است که این تکمله تحزب است. ما نیازمند وجود احزاب در مجلس هستیم. این سیستم و روش که یک ماه مانده به انتخابات افراد مطرح می‌شوند، درست نیست. البته ممکن است در آمریکا و انگلیس یک «شومن» رای آورد اما آن شومن را یک حزب اداره می‌کند.

 

عده‌ای حزبی بودن را مذموم می‌شمارند

این نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه ساختارهای ما دارای اشکال است، عنوان کرد: از مجلس تا ریاست‌جمهوری و قوه قضاییه با مشکل روبه‌رو هستیم. نمایندگان مجلس اینقدر گرفتاری منطقه‌ای و شخصی دارند که وقت فکر کردن ندارند، مجلس باید حزبی باشد اما هنوز یک عده حزبی بودن را مذموم می‌شمارند.

 

یک تفکر قدرتمند باید پشت سر نماینده باشد

باهنر با بیان اینکه نماینده‌ای که به مجلس راه می‌یابد باید یک تفکر قدرتمند پشت سرش باشد، یادآور شد: کمیسیون‌های امنیت ملی، برنامه و بودجه و آموزش نمی‌توانند به یکباره جوابگو این افراد باشند لذا هیچ یک از اعضا مجلس پیشین در آن نیستند و باید همه چیز را از ابتدا شروع کند و این ایراد از ساختارها است.

 

وزیر آموزش و پرورش آخر هر ماه به حقوق کارکنان خود فکر می‌کند

او با بیان اینکه یکی از کشورهای اروپایی کل کارکنان وزارت آموزش و پرورشش دو هزار نفر است اما زبده‌ترین و مسلط‌ترین آدم‌ها آن را مدیریت می‌کنند، عنوان کرد: ما یک میلیون و دویست هزار نفر کارمند آموزش و پرورش داریم. هر وزیری هم که انتخاب می‌شود به این فکر می‌کند که آخر ماه چطور حقوق این حجم از کارکنان را پرداخت کند و بنابراین کمتر دیده‌ام که یک وزیر آموزش و پرورش بتواند فکر کند و برنامه‌ای برای اداره وزارتخانه خود بریزد.

 

نظام تک‌حزبی شود دیگر اسمش جمهوری اسلامی نیست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رویکردهای ما در نظام آموزش عالی باید تقویت شود، گفت: اگر برخی ساختارها اصلاح نشود به آینده مردم‌سالاری دینی در کشور نگرانم. ما که نمی‌خواهیم نظام جمهوری اسلامی تک‌حزبی شود که اگر چنین شود دیگر اسمش نظام جمهوری اسلامی نیست. پس اگر قرار است جمهوری اسلامی با رای مردم حکومت کند باید افکارعمومی را مهندسی و مدیریت کند.

 

هیچ کشوری اجازه تغییر نظام با رای دادن را نمی‌دهد

باهنر افزود: من به ضرس قاطع می‌گویم هیچ نظامی در جهان وجود ندارد که اجازه دهد با رای، آن نظام تغییر کند، این خیلی کج‌فهمی و سبک‌سری است که کسی فکر کند با رای دادن می‌تواند نظام را هم عوض کند.

 

در دو سه موضوع قانون اساسی باید تجدید نظر شود 

او با بیان اینکه درباره اصلاح بخش‌هایی از قانون اساسی تقریباً یک وفاق عمومی وجود دارد، اظهار داشت: البته در این زمینه پیشنهادهایی زیادی وجود دارد که اگر در سه چهار موضوعی که واقعا مشکل ساختاری درست در کشور کرده است، مخلوط شود؛ ان‌شاالله خیلی فاصله‌ای با این کار نداریم و طبق اصل ۱۷۶ قانون اساسی می‌توان اصلاحاتی را ایجاد کرد که به نظرم حداقل در دو سه موضوع قانون اساسی باید تجدیدنظر شود.

 

 

 

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش