جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۲۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۴۵۲۱
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

ماجرای وثیقه سند منزل شخصی وزیر برای آزادی حسین فریدون

وزیر بهداشت,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز با حضور در فراکسیون ولایی مجلس به تشریح برنامه‌های خود برای این وزارتخانه پرداخت و در پاسخ به پرسش یکی از نمایندگان،  ماجرای وثیقه جهت آزادی حسین فریدون را تشریح کرد .

به گزارش خانه ملت، حسن قاضی زاده هاشمی در این جلسه با اشاره به ضرورت توجه به موضوع عدالت آموزشی در مناطق محروم گفت: موضوع عدالت آموزشی دراکثر نقاط کشور به ویژه مناطق محروم از ابتدای دولت یازدهم تاکنون مورد توجه بوده است به طوری که در مناطقی مانند شهرستان زابل و دیگرمناطق محروم کشور رشته های تخصصی و فوق تخصصی و دوره های آموزشی بسیاری در رشته های علوم پزشکی ایجاد شده است.

 

 وی با تاکید بر اینکه عدالت آموزشی و عدالت در دسترسی به خدمات درمانی باید در همه نقاط کشور مورد توجه قرار گیرد، افزود: از ابتدای اجرای طرح تحول سلامت این موارد در دستور کار وزارت بهداشت قرار داشته و نباید فراموش کرد که تا پیش از اجرای طرح تحول چه شرایطی بر حوزه بهداشت و درمان کشور حاکم بود، البته در سال ۹۲ مقرر شد برای اجرای طرح تحول اعتباراتی از بودجه عمرانی و حوزه تامین اجتماعی اختصاص پیدا کند، اما متاسفانه تخصیص این بودجه ها در زمان مقرر و به طور کامل عملیاتی نشد.

 

قول رئیس جمهور برای اختصاص اعتبارات لازم

هاشمی تصریح کرد: رئیس جمهور قول داده است  در ۱۰۰ روز اول فعالیت دولت دوازدهم مشخص شود که چه میزان اعتبار و منابع می تواند به حوزه بهداشت و درمان تخصیص یابد، زیرا بدون وجود منابع پایدار نمی توان خدمات درمانی را به موقع و به میزان کافی به مردم ارائه داد.

 

وی با تشریح اولویت های نظام سلامت در دولت آینده گفت: اولین هدف در کنار اجرای طرح تحول سلامت، ارتقای این طرح در چارچوب برنامه ششم توسعه است که باید  عملیاتی شود.

 

برنامه ریزی برای رفع سموم در مواد غذایی

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص رفع مشکلات سموم در مواد غذایی گفت: اقدام مشترکی بین وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی باید صورت گیرد، البته وسایل اندازه گیری سموم باید دقیق و کامل باشد، هر چند که وزارت بهداشت طی چهار سال گذشته اقداماتی را در جهت رفع مشکل این بخش انجام داد و شاید نمایندگان از آن اطلاع نداشته باشند، به عنوان مثال برای رفع سموم در برنج و غلات از طرف این وزارتخانه تدابیر مهمی اتخاذ شده است.

 

انتقاد هاشمی از برخی اقدامات نامناسب مدیران منطقه‌ای

وی با اشاره به اینکه برای مراقبت از سلامت مردم مشکلات جدی وجود دارد، گفت: طبق اولویت های این وزارتخانه در دولت قبل همچنان پیشگیری مهمترین موضوع برای مسئولان وزارت بهداشت است و طی ۴ سال گذشته، رفع مشکلات در زیرساخت ها مورد توجه قرار گرفت، هر چند که بخشی از مشکلات ما مربوط به اقدامات نامناسب مدیران منطقه ای است و در شرایطی که یک مدیر مبتدی مشغول به کار است،  نمی توان از افزایش مشکلات جلوگیری کرد.

 

  کمبود نیروی انسانی در بخش تخصصی و خدماتی 

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر کمبود نیروی انسانی در بخش تخصصی و خدماتی در وزارت بهداشت افزود: پذیرش نیروی تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی به میزان ۴۰ درصد افزایش یافت، بدون اینکه حتی فضاهای آموزشی افزایش پیدا کند، بنابراین ادامه افزایش پذیرش بدون در نظر گرفتن فضا امکانپذیر نیست، از این رو مشکلی برای آموزش دادن و تربیت نیروی انسانی کارآمد در کشور وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تامین منابع مالی پایدار برای حوزه بهداشت در این دوره باید مدنظر قرار بگیرد، گفت: با استقرار نظام ارجاع و کنترل هزینه ها بخشی از مشکلات حوزه بهداشت و درمان حل خواهد شد .

 

روایت هاشمی از ماجرای وثیقه برای آزادی حسین فریدون

وزیر بهداشت پیشنهادی در این نشست در پاسخ به پرسش سردار جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد، در خصوص سابقه ارتباط وی با حسین فریدون و میزان تامین وثیقه برای آزادی برادر رئیس جمهور توضیحاتی ارائه کرد.

 

هاشمی با اشاره به پیشینه آشنایی‌اش با حسین فریدون یادآور شد: ایشان را از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و زمانی که فرماندار نیشابور بود، می شناسم . آن زمان من در جهاد سازندگی کار می کردم . بعد  از آن هم که ایشان در کردستان توسط گروهک کومله دستگیر شد و بیش از یک سال  و نیم خبری از او نبود و بستگان گمان می کردند شهید شده است. بعد از آزادی هم یک بار ایشان را دیدم و من مشغول ادامه تحصیل و او سرگرم مناصب سیاسی و اجرایی شد . تا حدود ۱۰ -۱۵ سال پیش که فرزندان ما در مدرسه همکلاس شدند و ما تصادفی همدیگر را  دوباره ملاقات کردیم و از طرفی پدر خانم ایشان  مرحوم حاج آقا غفوری که یکی از زندانیان سیاسی در زمان رژیم ستم شاهی بود، چشم‌شان را از دست دادند و من چشم‌شان را پیوند کردم و از این طریق دوباره ارتباط گذشته احیا شد و بعد هم  که در دولت یازدهم همکار شدیم.

 

 وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان  و آموزش پزشکی افزود: اما درباره دلایل گذاشتن وثیقه باید بگویم طبیعی است آن آشنایی و ارتباط  خانوادگی قدیمی این وظیفه را ایجاب می کرد اگر مشکلی  در زندگی برای ایشان به وجود آمده و مانند هر فرد دیگری که ممکن است بازداشت شود و برایش قرار وثیقه صادر کنند، بی‌تفاوت نباشیم. البته من آن زمان در سفر قرقیزستان بودم و از آنجا که دادستان اعلام کرده بود هر تعداد سند می‌توان به عنوان وثیقه آزادی ایشان فراهم کرد، همسر من که سند محل سکونت ما به نام ایشان است، همراه همسر آقای فریدون به دادسرا رفتند و سند منزل مسکونی را برای آزادی ایشان به وثیقه گذاشتند و من از این بابت از ایشان تشکر می کنم.

 

هاشمی ادامه داد: از آنجا که سندهای خانواده آقای فریدون کفاف وثیقه تعیین شده را نمی‌کرد، سندهای دیگری  برای آزادی ایشان از جانب همسر آقای فریدون  و دیگر بستگان‌شان فراهم و ایشان آزاد شد؛  در هر حال همه آنچه از طرف  همسر بنده کمک شد، همین سند منزل مسکونی است که حدود ۴ یا ۵ میلیارد تومان برای آن قیمت گذاشتند و آنچه غیر آن گفته شده، شایعه است و من گمان می‌کنم این اقدام انسان دوستانه نه برای ایشان، بلکه برای هر کس دیگری که در بند است و دادستان اجازه گذاشتن وثیقه می‌دهد، کار خیری است و اگر از کسی کمکی بر می آید نباید دریغ کند، ضمن آنکه من معتقدم این اقدام  برای آرامش کشور هم حرکت درستی بوده است.

 

دهمرده: عدالت آموزشی در دستورکار دولت دوازدهم باشد

در ادامه این جلسه حبیب الله دهمرده با اشاره به کمبود عدالت آموزشی در نقاط دورافتاده و انتقاد از ارجاع بیماران به کلانشهرها تاکید کرد: در دولت جدید باید عدالت آموزشی در دستور کار وزارت بهداشت قرار بگیرد.

 

شهریاری: بدون همکاری وزارت کار با وزارت بهداشت اجرای طرح تحول سلامت با مشکل روبرو می‌شود

همچنین در این جلسه حسینعلی شهریاری نیز با اشاره به وجود سموم در برخی مواد غذایی و تاکید بر اتخاذ راهکارهای علمی و کارشناسی شده برای رفع این مشکل تصریح کرد: اگر تیم اقتصادی دولت و در رأس آن وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با وزارت بهداشت همکاری نکند، اجرای طرح تحول سلامت با مشکل روبرو خواهد شد.

 

افضلی: پرداخت کارانه پزشکان باید به موقع باشد

افضلی نیز در این جلسه با بیان اینکه در برخی نقاط محروم مانند شهرستان نهبندان اقدامات قابل قبولی در آموزش سلامت انجام نشده است، گفت: متاسفانه از سال گذشته کارانه پزشکان در این شهرستان به موقع پرداخت نشده است.

 

شکری: سرعت خدمات دهی حوزه سلامت در برخی شهرستان ها قابل قبول نیست

محمود شکری نیز با بیان اینکه سرعت خدمات دهی حوزه سلامت در برخی شهرستان ها قابل قبول نیست، گفت: باید مشخص شود که اعتبارات در نظر گرفته شده برای حوزه بهداشت و درمان به چه میزان تخصیص می یابد، هر چند که درخصوص یک درصد مالیات بر ارزش افزوده، سازمان برنامه و بودجه به ظاهر اعتبارات را در محل دیگری هزینه کرده و در حال حاضر وزارت بهداشت به پرسنل خود بدهکار است.

 

حسن بیگی: مذاکرات نمایندگان مجلس با وزرا نیاید فقط مصرف محوری باشد

حسن بیگی نیز در این جلسه با بیان اینکه مذاکرات نمایندگان مجلس با وزرا نیاید فقط مصرف محوری باشد، گفت: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس ۳۰۰ هزار بشکه نفت را به فروش می رساند که این موضوع سبب کمبود اعتبارات وزارتخانه ها شده است و متاسفانه هیچ فردی به دنبال آن نیست که بپرسد وزیر در طول ۴ سال گذشته چه اقداماتی انجام داده است و ما با چشم انداز چه مقدار فاصله داریم.

 

عباسی : تربیت مدیران پزشک باید مدنظر وزارت بهداشت قرار گیرد

عباسی نیز در این نشست با اشاره به اینکه یکی از مهمترین موضوعات در حوزه سلامت مسئله امنیت غذا و دارو است، گفت: در این خصوص متاسفانه ناامنی ایجاد شده است و ما شاهدیم بیماری های صعب العلاج به ویژه در استان های شمالی شیوع یافته است. همچنین تربیت مدیران پزشک نیز باید مدنظر وزارت بهداشت قرار گیرد.

 

حسینی کیا: اشکالات طرح تحول سلامت مشخص و بازنگری شود

در ادامه این جلسه حسینی کیا نیز با اشاره به نبود پزشک متخصص در برخی نقاط کشور گفت: باید اشکالات طرح تحول سلامت مشخص و در این خصوص بازنگری صورت گیرد و نباید در اجرای طرح تحول بیشتر به سمت آمار حرکت کرد، ضمن اینکه تربیت نیروی انسانی متخصص نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

 

رحیم زارع: اقدامات قابل قبول وزارت بهداشت در طی ۴ سال گذشته در حوزه ساخت بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها

رحیم زارع با بیان اینکه اقدامات قابل قبولی در طی ۴ سال گذشته در حوزه بهداشت و درمان به ویژه ساخت بیمارستان ها و درمانگاه ها صورت گرفته است، افزود: تعداد پزشکان متخصص در مناطق محروم باید افزایش پیدا کند، همچنین اجرای پزشک خانواده نیز باید تعیین تکلیف شود.

 

دهقان: سلامت مواد غذایی و تراریخته باید مورد توجه وزارت بهداشت قرار گیرد

در ادامه این جلسه دهقان نیز با اشاره به نبود مدیریت های قوی در دانشگاه های علوم پزشکی گفت: طرح تحول سلامت برای رسیدن به هدف نیازمند تحول جدید است. همچنین سلامت مواد غذایی و تراریخته باید مورد توجه وزارت بهداشت قرار گیرد، زیرا وزارت جهاد کشاورزی به تولید مواد غذایی توجه دارد.

 

همچنین کمال شهریاری، علی محمد شاعری و ناصری نژاد نیز با تاکید بر رفع مشکلات بهداشتی و درمانی در مناطق محروم تصریح کردند که خدمات درمانی و رفع دغدغه های مردم در حوزه بهداشت و درمان و مواد غذایی باید مورد توجه دولت دوازدهم قرار گیرد .

 

 

 

 

 

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
باسلام و احترام شما که اینقدر به کار خیر و انسان دوستی اعتقاد داری بیا برای مردم بی نام و نشان هم سند وثیقه بزار اقای وزیر
میبینم که دولت راستگویان هم برادر رئیس جمهورش پرونده اختلاس داره بازم به احمدی نژاد
میبینم که دولت راستگ...
اینها دولت پاک دستان هستند، با اعتدال چند می زند
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش