یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴
۱۰:۱۱ - ۰۵ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۰۹۵۲
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

بی تعهدها بايد به مردم معرفی شوند

فراکسيون اميد,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

عهدشکني برخي‌ از اعضا در فراکسيون اميد و عملکرد خلاف اساسنامه داخلي فراکسيون اين روزها نقدهاي درون‌فراکسيوني را به دنبال داشته، از بهرام پارسايي که خواهان معرفي خاطيان و تنبيه آنها شده تا غلام‌رضا حيدري که به نقد فهرست اميد پرداخته است.

 

حالا فاطمه سعيدي و عبدالرضا هاشمزائي دو عضو ديگر فراکسيون اميد در گفت‌وگو با فام‌نيوز به صراحت از خواسته‌شان براي معرفي و خروج بي‌تعهدها از فراکسيون خبر داده‌اند.سعيدي، نماينده مردم تهران و عضو هيئت‌رئيسه فراکسيون اميد مجلس با انتقاد از نسبت‌دادن رفتار غير‌تشکيلاتي چند عضو اين فراکسيون، تأکيد کرد که اين افرا بايد به مردم معرفي شوند.

 

سعيدي به فام‌نيوز گفته «آقاي عارف هيچ‌وقت نظر فردي يا حتي نظر هيئت‌رئيسه را مقدم بر نظر تمام اعضاي فراکسيون نمي‌داند و اين‌طور نيست که نظر خودشان را اعمال کنند و بگويند خواست فراکسيون بوده؛ بلکه در همه موارد آقاي عارف تأکيد دارد که تصميم‌گيري‌ها با نظر همه اعضاي مجمع عمومي يا شوراي مرکزي فراکسيون باشد».

 

به گفته او «معتقدم از ابتدا يک جريان عليه فراکسيون اميد شکل گرفته که در هر مقطعي سعي مي‌کند با فضاسازي، مردم را نسبت به اين فراکسيون و عملکرد آن نااميد کند. اين موضوع البته غير‌عادي نيست؛ چون هر وقت يک جريان سياسي شکل مي‌گيرد و مي‌خواهد اثرگذار باشد، اين فضاسازي‌ها عليه او شکل مي‌گيرد.

 

شما ۱۲۰ رأي مخالف آقاي آذري‌جهرمي که کمترين رأي را در فراکسيون اميد داشت، بررسي کنيد، مشخص مي‌شود اين ۱۲۰ رأي از کجا آمده است. ما ادعا مي‌کنيم که بين صد تا ۱۲۰ نماينده عضو فراکسيون اميد هستند و از اين فراکسيون همين حدود ۱۲۰ رأي مخالف به آذري‌جهرمي و ۱۳۳ رأي موافق به بيطرف، طبيعي است.

 

البته موردي که درباره آراي آقاي بيطرف به وجود آمد، نشان داد که آن ۱۲۰ رأي مخالف و ۱۳۳ رأي موافق هم بعيد نيست چند رأي بيشتر باشد؛ چون هنوز هم تعريف درستي از آراي باطله ارائه نکرده‌اند؛ اما به‌هر‌حال ما ۱۲۰ تا ۱۳۰ رأي اصلاح‌طلبي موجود در مجلس را تثبيت کرده‌ايم».

 

به خاطر تعهد‌نداشتن چند نفر، زحمات همه مخدوش مي‌شود

سعيدي همچنين تأکيد کرده «مردمي که به اين نمايندگان رأي دادند، حق دارند بدانند نماينده آنها در مجلس به تعهداتش پايبند است يا نه؛ اين ممکن است منجر به خروج برخي افراد از فراکسيون شود. به خاطر تعهد‌نداشتن چند نفر، زحمات همه مخدوش مي‌شود و افرادي هم که به دنبال تخريب فراکسيون هستند، در اين فضا کل فراکسيون را به چالش می‌کشند.

 

اين باعث مي‌شود تا افراد دلسوز و پايبند نيز دلسرد شوند؛ چون چند نفر بدون اينکه هزينه بي‌تعهدي خود را بدهند، به خاطر لابي‌هاي بيروني، غيرتشکيلاتي عمل مي‌کنند و در مقابل، کساني که متعهد بوده‌اند، همه جا از طرف مردم مورد سؤال قرار مي‌گيرند و گاهي حتي به کل اعضاي فراکسيون، نسبت‌هاي ناروا داده مي‌شود.

 

من باز هم مي‌گويم مردم بايد بدانند چه کساني واقعا در چارچوب اميد و اصلاحات کار مي‌کنند و اگر اين موضوع باعث ريزش در تعداد اعضا هم شود، اشکالي ندارد؛ چون حتي ۸۰ نماينده پايبند به تشکيلات و اصلاح‌طلب واقعي، بهتر از ۱۲۰ نفري است که بخشي از آنها ژله‌اي هستند و مدام تغيير وضعيت مي‌دهند».

 

نه‌تنها به جهرمي رأي دادند که برايش رأي جمع کردند

در‌این‌حال عبدالرضا هاشم‌زائي، نماينده مردم تهران و عضو فراکسيون اميد مجلس، نيز به فام‌نیوز گفته «ممکن است برخي انتقادات به فراکسيون اميد را وارد بدانم؛ ولي يک نکته مهم اين است که در کشور ما به دليل اينکه احزاب نهادينه نشده‌اند، برخي افراد هم در فعاليت فراکسيوني به تشخيص خودشان عمل مي‌کنند و فراکسيوني رأي نمي‌دهند.

 

برخي اعضا در‌عين‌حال که آقاي جهرمي رأي کمي در فراکسيون آورده بود و مورد حمايت فراکسيون نبود؛ نه‌تنها به ايشان رأي دادند؛ بلکه براي ايشان تبليغ هم کردند». به گفته او «درباره آقاي بيطرف به نظرم فراکسيون خيلي مايه گذاشت که ايشان رأي اعتماد بگيرد؛ ولي باز هم يک‌سري اعضا به دلايل مختلف از‌جمله مسئله آب خوزستان و کارون به ايشان رأي ندادند.

 

خود آقاي بيطرف هم خيلي قوي از خود دفاع نکرد؛ در‌حالي‌که وزرايي که در مجلس مخالفان زيادي داشتند، به‌خوبي از خود دفاع کردند».او درباره نقدهاي اخير به فراکسيون نيز گفته «در روزهاي اخير قدري هم عليه فراکسيون فضاسازي صورت گرفته است. البته من هم معتقدم فراکسيون بايد در بدنه خود آسيب‌شناسي کند و مشخص شود اعضايي که به فراکسيون و سياست‌هاي آن وفادارند، چند نفر هستند.

 

در جلسات فراکسيون گاهي تا ۱۲۵ نفر هم جمع مي‌شوند؛ اما زمان رأي‌گيري، عدد ما بالاي صد تا ۱۰۵ رأي نيست. اين امر مطلوبي نيست که کساني که فقط با حمايت اصلاح‌طلبان رأي ‌آوردند، به فراکسيون اميد نمي‌آيند يا وقتي مي‌آيند، رأي‌شان با اکثريت نيست».

 

افرادي که کار تشکيلاتي نمي‌دانند، از فراکسيون خارج شوند

سعيدي نيز تأکيد دارد «به‌عنوان يکي از اعضاي فراکسيون که عضو هيئت‌رئيسه هم هستم، معتقدم بايد در‌اين‌باره شفاف‌سازي شود و ما بايد اول تکليف‌مان با خودمان مشخص شود. اين تشکيلات بارزترين نمود حضور اصلاح‌طلبان در ساختار حاکميت و مجلس است و بايد اعضاي آن مشخص و پايبندي آنها به تشکيلات معلوم شود. افرادي که يا نمي‌خواهند به تصميمات فراکسيون پايبند باشند يا اصلا کار تشکيلاتي را قبول ندارند، بهتر است از فراکسيون خارج شوند. ما در مقابل مردم مسئول هستيم.

 

مردمي که به اسم اميد به اين نماينده‌ها رأي داده‌اند، امروز سؤال مي‌کنند و ما بايد به آنها پاسخ‌گو باشيم.خيلي از اين آقايان و خانم‌هايي که به مجلس آمدند، اعم از ٣٠ نماينده تهران و بسياري از نمايندگان شهرهاي ديگر، به اعتبار اسم يک تفکر و جريان سياسي از مردم رأي گرفته‌اند. مردم به‌همين‌دليل انتظار دارند؛ ولي متأسفانه گاهي اوقات مي‌بينيم در مقاطع مختلف برخي از اين افراد، خارج از نظر و تصميم فراکسيون عمل مي‌کنند و لازم است در هيئت‌رئيسه تصميم‌گيري شود و اين مسائل براي مردم شفاف‌سازي شود».

 

 

sharghdaily.ir
  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش