دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۱ - ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۳۴۹۳
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

تا قیامت هم بگوییم عقیده فلان فرد چیست، نه خاصیتی دارد نه در کسی اثر می‌گذارد

اصولگرایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: تا قیامت هم بنشینیم بگوییم فلان کس چه عقیده ای دارد، نه خاصیتی دارد و نه در کسی اثر می‌گذارد. اذهان مردم را نباید به ذهن‌ها و تصورهای گوناگون مشغول کرد.

امروز از جریان اصولگرایی علائم و نشانه‌هایی به عرصه سیاسی کشور منعکس می شود که از همگرایی حکایت نمی کند. محمدباقر قالیباف دنبال نواصولگرایی است، جلیلی دولت درسایه تشکیل داده و باهنر تجربه جمنا را موفق نمی داند و صحت از ضرورت تعریف ساختاری فراگیر می کند. این مواضع مشت نمونه خروار است که آینده روشنی را برای جریان اصولگرایی به تصویر نمی کشد.

 

 

آیت الله حسن ممدوحی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم می گوید: گذشته تمام شد و تا قیامت هم بنشینیم بگوییم فلان کس چه عقیده ای دارد، نه خاصیتی دارد و نه در کسی اثر می گذارد. جامعه مدرسین دنبال هیچ یک از این آرای جزیی نیست، هر کسی دلسوز است باید اختلافات را کنار بگذارد و برای حل مشکلات کشور و دفع خطر دشمن تلاش کند.

 

مشروح گفتگوی عضو جامعه مدرسین با خبرآنلاین را در ادامه بخوانید.

 

انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ تمام شد و امروز جریانات سیاسی در حال بازیابی و احیای خودشان هستند اما آنچه در جریان اصولگرایی شاهدش هستیم تفرق دیدگاه ها است. آقای باهنر به شقه شقه شدن جریان اصولگرایی اعتقاد دارد، آقای رحیمیان رئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اعلام می کند مشغول انجام اصلاحات درون ساختاری برای فراگیر کردن چتر جمنا هستند، قصد و برنامه جبهه پایداری نهادینه سازی گفتمان سیاسی و هدف موتلفه تقویت مشی و رویکرد حزبی در عرصه سیاسی کشور است، به نظر شما با این وضعیت اصولگرایی چه سرنوشتی پیدا می کند؟ اصولگرایان می توانند به وحدت رویه و اشتراک نظر برسند؟

معتقدم نظر دقیق اصولگرایان این است که باید اذهان مردم را متفرق نکرد. به عبارت بهتر مردم را نباید به ذهن ها و تصورهای گوناگون مشغول کرد بلکه باید یک تجمع فکری برای مشکلات فعلی ایجاد کرد.

 

گذشته تمام شد اما الان آنچه برای کشور ضرورت و اهمیت دارد تجمع و گردآوری و یک وحدت فوق العاده ای است که همه با هم جمع شوند ببینند مشکلات کشور چیست؟ جلوی قاچاق، بیکاری را بگیرند، در تقویت ساختار صنایع داخلی کوشش کنند.

 

سعی کنند مردم ذهن شان از متفرق شدن جلوگیری شود. تحقق این اهداف ضروری است. تا قیامت هم بنشینیم بگوییم فلان کس چه عقیده ای دارد، نه خاصیتی دارد و نه در کسی اثر می گذارد. باید بگوییم هرچه بود گذشت و تمام شد، الان چه کنیم؟ الان به تجمیع افکار، اتحاد و وحدت احتیاج داریم تا مشکلات را پیدا و حل کنیم.

 

از نگاه شما اصولگرایان به این سمت حرکت می کنند یا خیر؟ یعنی باور و نگاه شان این است که هرچه شد گذشت و از الان باید دنبال پیگیر حل مشکلات کشور باشیم؟

باید این کار را بکنند. ما نه با اصولگرایی کار داریم و نه با اصلاح طلبی. آنچه به ذهن ما می رسد، یک هدف و باور فوقی است که واقعا همه باید به طرف آن بیایند. ما چون در سطح نظارت بر هیچ کدام از جریانات سیاسی نیستیم، اصولا هدایت و نظارت جمعی را دنبال می کنیم.

 

حضرت آقا هم همیشه نظارت اینچنینی دارند و معتقدند همه باید با هم کار کنند. پس همه را باید متوجه این نکته کرد که زندگانی شبانه روزی مردم در گرو اینکه فلانی چه عقیده ای دارد، نیست بلکه در گرو پیشبرد اقتصاد مقاومتی، دشمن شناسی و آمادگی تمام عیار مقابل توطئه های دشمن است. 

 

فقط می گویم الان باید همه این کار را بکنند و این حرف رهبر معظم انقلاب است و باید به اجرا درآید. درستش هم این است.

 

آیا جامعه مدرسین حاضر است محور این حرکت باشد؟

بله، جامعه مدرسین همیشه این طور است. جامعه مدرسین دنبال هیچ یک از این آرای جزئی نیست، نه اصلاح طلبی، نه اصولگرایی. آنی که حق می داند یک هدف فوقی است که باید همه در تحقق آن هدف فوق تحت نظارت رهبری حرکت کنند.

 

برای تحقق این هدف جامعه مدرسین حاضر است با جامعه روحانیت بنشیند تا چنین رویکردی را در عرصه سیاسی کشور ایجاد کند؟

این به همان سکولاربازی و من و تو بر می گردد اما بحث سر این نیست. بحث و قاعده این است که همه باید برای چنین مسئله دور هم جمع شوند.

 

فکر می کنید جا انداختن چنین رویکردی در عرصه سیاسی کشور به لیدر نیاز دارد؟

لیدر رهبر معظم انقلاب هستند و من عقیده دارم هر کسی دلسوز باشد و بخواهد برای مردم کار کند، باید در همین راستا حرکت کند. الان باید ببینیم مشکل اصلی چیست؟

 

مثلا خانواده ای وجود دارد اما بین فرزندان و پدر و مادر این خانواده اختلاف است، در چنین وضعیتی نیز حالا خانواده به تهاجمی از خارج مبتلا شده و کیانش در خطر است، قاعدتا برای دفع خطر، اعضای خانواده دور هم می نشینند و دیگر درباره ارث و مباحث اختلافی حرف نمی زنند بلکه همه اختلافات را کنار می گذارند و قدرتشان را روی مسئله بیرون کردن دشمن متمرکز می کنند. ما باید چنین کاری را انجام دهیم.

 

امید کرمانی‌ها

 

 

khabaronline.ir
  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش