مهمترین عناوین خبری
پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۳۵ - ۰۲ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۰۴۰۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

موسوی لاری: برای ۱۴۰۰ کاندیدایی قویتر از لاریجانی داریم

عبدالواحد موسوی‌لاری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: مطرح کردن اسم علی لاریجانی یک تست سیاسی است، اصلاح طلبان کاندیدای قدرتمندتر از علی لاریجانی دارند که دارای ظرفیت‌های بیشتری از رئیس مجلس است.

حجت الاسلام عبدالواحد موسوی‌لاری در گفت‌وگو با ایلنا، درباره ادامه فعالیت شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان و همچنین ساز و کار آن در آینده گفت: دو تصمیم برای ادامه کار شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گرفته شده است؛ نخست آنکه ساختار فعلی شورا به صورت یک اصل ثابت حفظ شود و سپس کمیته ارزیابی از موفقیت‌ها و ناکامی‌هایی که احیاناً شورا در مسیر داشته گزاراشاتی را جمع‌آوری و تهیه کند.

 

این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری با بیان اینکه وظیفه کمیته ارزیابی این است که نقاط قوت و ضعف شورای عالی را شناسایی کند، عنوان کرد: برای اینکه به نقاط ضعف و قوت شورا پی ببریم، از احزاب، تشکل‌های سیاسی، چهره‌ها و شخصیت‌هایی که چه عضو شورای عالی سیاست‌گذاری بودند و چه نبودند نظرخواهی‌هایی انجام شد.

 

وی ادامه داد: همچنین از استان‌ها و شهرستان‌ها هم نظرات جمع‌آوری و جمع‌بندی شده و قرار است مجموع این گزارشات در جلسه نهایی کمیته ارزیابی ارائه شود.

 

بیشتر بحث دلخوری از شورای عالی سیاست‌گذاری مطرح است تا نقد وی در پاسخ به این سوال که بیشترین نقد به شورای عالی سیاست‌گذاری چه بوده است، گفت: ابتدا لازم است مشخص کنیم نقد معنای خودش را دارد. نقد یعنی اینکه روش کار شما غلط است و اگر ادامه دهید با مشکل روبرو می‌شوید. مشاهدات نشان داد انتقادات بیشتر از اینکه نقد باشند، دلخوری هستند. بعضی از افراد در جریان تهیه لیست شورای شهر، از شورای عالی از سیاست‌گذاری دلخور شده‌اند که ما نمی‌توانیم آن را نقد بنامیم.

 

وزیر کشور دوران اصلاحات ادامه داد: هنگامی که ۷۰۰ نفر اعلام آمادگی می‌کنند که در لیست باشند اما ما ۲۱ نفر را بیشتر نمی‌توانیم داشته باشیم، مشخص است که دلخوری به وجود می‌آید. البته باید بگویم اکثریت نظر جمع را پذیرفتند اما عده‌ای دیگر نیز بیان می‌کردند که ما شایستگی بیشتری نسبت به افراد دیگر داریم و چرا در لیست قرار نگرفته‌ایم که نمی‌توان اسم این را نقد گذاشت.

 

اصلاح طلبان کاندیدایی قدرتمندتر از علی لاریجانی دارند

موسوی لاری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با انتشار عکس علی لاریجانی در کنار سیدمحمد خاتمی این شایعه بیش از پیش قوت گرفته است که رئیس مجلس دهم کاندیدایی است که اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ با وی ائتلاف خواهند کرد، گفت: در بیان این نوع اظهارنظرها باید گفت که چند نکته نهفته است؛ نخست این که اشخاص مطرح کننده این گمانه‌زنی می‌خواهند ببینند اصلاح‌طلبان برای انتخابات برنامه‌ای دارند یا خیر، سپس اینکه از الان می‌خواهند مشاهده کنند نامزدشان برای انتخابات ۱۴۰۰ مورد پذیرش جامعه قرار می‌گیرد؟

 

وی خاطر نشان کرد: آن چه که مسلم است این اظهارنظرها و گمانه‌زنی‌ها یک کار تبلیغاتی است.

 

موسوی لاری تاکید کرد: اصلاح‌طلبان کاندیدا و اشخاصی به مراتب قدرتمندتر از علی لاریجانی دارند که دارای  ظرفیت‌های بیشتری است پس دلیلی ندارد بخواهند از جریان رقیب حمایت کنند. بنابراین می‌توان گفت این گونه سخنان یک تست سیاسی از ناحیه جریان مقابل است.

 

زمان مشخص می‌کند ائتلاف می‌کنیم یا خیر

 وزیر کشور دولت اصلاحات درباره اظهارات اخیر محمدرضا عارف مبنی بر این که در سال ۹۸ با جریانی ائتلاف نخواهند کرد، گفت: اظهارنظر در این مورد موکول به شرایط آینده است.

 

وی ادامه داد: یک سری گلایه‌مندی از نحوه رفتار دولت وجود دارد، آقای روحانی در جریان گزینش اعضای کابینه با اصلاح‌طلبان مشورت نکرد و واقعیت این است که نظری از ما نخواست.

 

وزیر کشور در دولت اصلاحات خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان و شورای عالی سیاست‌گذاری به احترام آرای مردم می‌خواستند دوستانه و مشتقانه نظر دهند که ایشان نخواستند و ما امیدواریم که در راه پیش رو موفق باشند.

 

 وی تاکید کرد: هیچ یک از این گلایه‌ها راهبرد ما را تعیین نمی‌کنند این زمان و مکان است که مشخص می‌کند باید چه کاری انجام دهیم. ما می‌توانیم گلایه‌های مقطعی و زودگذر را کنار بگذاریم و از آن ها چشم پوشی کنیم تا در ادامه مسیر موفق باشیم.

 

 

 

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش