جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۱:۴۷ - ۱۷ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۴۵۳۳
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

رئیسی:

اتهامات به ما حرف مردم نیست / من در ایام انتخابات برای جمع رای به دانشگاه نرفتم

برخی سعی دارند از این جنبش و حرکت سوء استفاده کنند و باید تلاش شود این مجموعه با جزمیت علمی حرکت کند و سطحی نگر نباشد.

به گزارش انتخاب،تولیت آستان قدس رضوی گفت: در عرصه انتخابات بسیاری از مسائل برای مردم روشن شد و نشد یک بار برای زیارت به حرم مطهر رضوی بروم و چند نفری در گوش من نگویند که ما نسبت به شما اشتباه کردیم.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) و علوم اسلامی رضوی مشهد در سالن ورزشی دانشگاه امام رضا(ع) با گرامیداشت روز دانشجو ۱۶ آذر را چهره و نماد جریان تحول خواه، آرمانگرا، پیش برنده و گفتمان ساز برای انقلاب اسلامی دانست که همواره باید گرامی داشته شود.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های جنبش دانشجویی در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این جنبش در کنار امام خمینی(ره) و همراه با روحانیت نقشی آگاه، بابصیرت و نقش آفرین داشته است.

 

 تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: همچنین این جنبش در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در شکل گیری نظام و نهادهای برخواسته از انقلاب مانند سپاه پاسداران و جهاد سازندگی نقش اساسی داشته است.

 

حجت الاسلام رئیسی به نقش آفرینی جنبش دانشجویی در جریان هشت سال دفاع مقدس اشاره و تصریح کرد: نقش دانشجویان در این دفاع مقدس و مقابله با گروه‌های انحرافی برجسته است.

 

وی ضد ظلم، ضد استکبار، ضد فساد، عدالتخواهی و حق خواهی را از ویژگی‌های جنبش دانشجویی دانست و ابراز کرد: جنبش دانشجویی آرمانگرا است و به دنبال تحقق آرمان‌های انقلاب است و برای همین نباید به سردی بگراید بلکه باید این جنبش به عنوان جنبش عدالتخواه در کشور زنده بماند.

 

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه باید مراقب باشیم این جنبش دچار آفت‌های احتمالی نشود بیان کرد: برخی سعی دارند از این جنبش و حرکت سوء استفاده کنند و باید تلاش شود این مجموعه با جزمیت علمی حرکت کند و سطحی نگر نباشد.

 

حجت الاسلام رئیسی با اشاره به رابطه علم، سیاست و اقتصاد گفت: این سه یک مثلث است که نتیجه علم دانشگاه باید به اقتصاد برود ودر سیاست خارجی نیز به دنبال پیدا کردن بازار برای فروش محصولات باشیم.

 

وی با اشاره به بازار کشورهای همسایه بیان کرد: کشور ما برای حضور در بازار کشورهای همسایه از همه ذی حق‌تر است.

 

من در ایام انتخابات برای جمع رای به دانشگاه نرفتم

حجت الاسلام رئیسی در بخش دوم سخنان خود با بیان اینکه در ایام انتخابات من برای کسب رای به دانشگاه نرفتم گفت: این را بدانید که در دوران مسئولیتم همواره خودم را با دانشگاه مرتبط می‌دیدم و در محافل دانشگاهی حضور داشتم و از نظرات آنان استفاده کرده‌ام.

 

وی با اشاره به وارد کردن برخی اتهامات به آستان قدس رضوی بیان کرد: بسیاری از این اتهامات را مردم نمی‌گویند بلکه چند سایت می‌گویند. صبح و شب اتهامات زیادی می‌زنند آیا باید کار کرد یا به این اتهامات پاسخ داد؟ این اتهامات حرف مردم نیست.

 

تولیت آستان قدس رضوی در خصوص عدم دادن مالیات آستان قدس گفت: همه درآمد آستان از محل نذورات و وقف و نذر مردم است؛ امام خمینی(ره) رسما مرقوم فرمودند که آستان قدس رضوی و شرکت‌های تابعه از دادن مالیات معاف هستند و من نیز به رهبر انقلاب در این خصوص نامه نوشتم و ایشان تاکید بر اجرای نظر مام راحل داشتند.

 

وی ادامه داد: ما اکنون مالیات تکلیفی، مالیت ارزش افزوده و مالیات عملیاتی به صورت جمعی و خرجی را می‌دهیم و علاوه بر دادن مالیات در این زمینه‌ها چندین برابر در مناطق محروم که رسیدگی به این مناطق از وظایف دولت است هزینه می‌کنیم.

 

حجت الاسلام رئیسی در خصوص شفافیت مالی آستان قدس رضوی تاکید کرد: برای اولین بار پای موسسه حسابرسی غیر از موسسات حسابرسی آستان قدس را به مجموعه باز کردیم و شفافیت در درآمدها و هزینه‌های آستان قدس وجود دارد.

 

وی بیان کرد: در آخر سال ۹۵ شاهد افزایش ۲۱ درصدی نذورات مردمی بودیم که این نذورات در موردهای خاص بوده است. از روزی که من به آستان قدس آمده‌ام ۵۰۰ هزار نفر از افرادی که تاکنون به مشهد برای زیارت نیامده‌اند به حرم مطهر رضوی جهت زیارت آمده‌اند.

 

تولیت آستان قدس رضوی به ساخت زائر سرای امام رضا(ع) در طرق اشاره و تصریح کرد: سال گذشته کلنگ این زائر سرا را زدیم و امسال از آن بهره برداری کردیم ما معتقدیم ما می‌توانیم و«ما می‌توانیم» شعار ما است.

 

حجت الاسلام رئیسی بیان کرد: در گناباد و تربت با مشارکت مردم از قنات لایه روبی می‌کنیم که زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کرده است.

 

وی با تاکید بر توانمند سازی فقرا و محرومین گفت: برای ما توانمند سازی فقرا مهم است و نه فقط دادن پول به آنان.

 

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور بیان کرد: تا حس اقتصاد مقاومتی نیاید دم زدن از رفع مشکلات نیازمندان شعار است.

 

وی با اشاره به اقدامات آستان قدس در حاشیه شهر مشهد و مناطق زلزله زده کرمانشاه تصریح کرد: در کرمانشاه و بویژه سر پل ذهاب طبق گزارشات قویترین بخش مربوط به آستان قدس و بنیاد کرامت است.

 

حجت الاسلام رئیسی در پایان این بخش از سخنانش با بیان اینکه من ارتباط با مردم دارم و همیشه وقتی به آنان اختصاص داده‌ام گفت: ارتباطات مردمی همواره در برنامه کاری من بوده است.

 

اختصاص ۵ میلیارد ریال برای تسهیلات ازدواج دانشجویان/ فراهم کردن زمینه اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاه امام رضا(ع)

وی در بخش سوم سخنان خود به درخواست‌های نمایندگان دانشجویان پاسخ داد و گفت: ما با کمک فرهیختگان به دنبال ایجاد دانشگاه جامع رضوی هستیم و این مهم جزء اولین اقدامات ما بوده است.

 

حجت الاسلام رئیسی بیان کرد: همچنین برای اولین بار معاونت علمی آستان قدس را برای حضور در عرصه علم و فناوری تشکیل دادیم و تولید علم در علوم انسانی اسلامی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: همچنین دانشگاه امام رضا(ع) نباید تابلوی بین المللی باشد بلکه باید جایگاهی برای کسب درایج علمی و تخصصی باشد.

 

وی با تاکید بر رعایت عدالت آموزشی در پاسخ به مطالبه نمایندگان دانشجویان که چرا دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) پولی است ولی دانشگاه علوم اسلامی رضوی رایگان است در حالی که این دو دانشگاه متعلق به آستان قدس است، خاطرنشان کرد: این روشی بوده که از قریب ۳۰ سال پیش ایجاد شده البته جای بررسی دارد و روشی که در دانشگاه علوم اسلامی رضوی دارد حوزوی است و بیش از سبقه دانشجویی سبقه طلبگی و حوزوی دارد، این دانشگاه شکلا دانشگاه و ماهیت آن حوزوی می‌باشد.

 

تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: در حوزه رسانه razavitv نیز راه اندازی شده و معتقدیم زمینه رسانه‌ای باید گسترش یابد.

 

حجت الاسلام رئیسی در خصوص اختصاص بودجه فرهنگی گفت: کار فرهنگی برای ما مهم است و در این زمینه باید بودجه فرهنگی برای فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان اختصاص یابد.

 

وی در خصوص اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه‌های آستان قدس بیان کرد: برخی رشته‌ها مانند رشته اماکن کاربردی برای آستان است و حتما در آن دسته از رشته‌هایی که می‌تواند برای آستان قدس رضوی زمینه اشتغال را فراهم کند الویت با فارغ التحصیلان خودمان خواهد بود.

 

تولیت آستان قدس رضوی همچنین اعتبار پنج میلیارد ریال برای تسهیلات و وام ازدواج دانشجویان و پنج میلیارد ریال نیز برای عتبات دانشجویان اختصاص داد.

 

حجت السلام رئیسی همچنین در خصوص پیشنهاد نماینده دانشجویان در خصوص ایجاد دانشکده تخصصی زنان و مطالعات خانواده خاطرنشان کرد: این طرح قابل مطالعه است و این را بدانید که در هیات امنای آستان قدس رضوی دو بانو مشغول به فعالیت هستند.

 

وی در پایان این مراسم بیان کرد: جریان جنبش دانشجویی جریان مطالبه گری و خواستن است و من به نگاه عمیق دانشجویان، اساتید و طلاب خودم را محتاج می‌دانم. همچنین سعی می کنم به دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز بیایم و به سخنان دانشجویان این دانشگاه گوش کنم.

 

 

 

 

 

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش