یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۲۱:۱۵ - ۰۹ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۴۸۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

ایمانی:

تجمعات اعتراضی اسیر حرکت‌سازی‌های خارجی نشود

ناصر ایمانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا در خصوص تجمعات صورت گرفته اخیر در برخی شهرهای کشور گفت: نمی‌دانم چرا عده‌ای از تظاهراتی که در برخی از شهرها انجام شده، به هراس افتاده‎اند. در این تظاهرات هیچ نکته هراسناکی وجود ندارد.

به گزارش خبرآنلاین،تجمعاتی که اخیرا در برخی از شهرهای کشور انجام شده، در سطحی گسترده در فضای مجازی در حال انتشار است. اما آنچه که بیش از همه در قالب این اخبار و تصاویر منتشر می‌شود موجی از نگرانی‌ها است که از مشهد آغاز شده و به تهران هم کشیده می شود. با این حال آنچه که مدنظر مسئولان عالی کشور و چهره‌های سیاسی قرار می‌گیرد، حق مردم برای بیان مشکلات و گرفتاری‌های خود در قالب روش های قانونی چون تجمعات دارای مجوز است.

 

ناصر ایمانی فعالی سیاسی اصولگرا هرچند این تجمعات را غیرقانونی می داند اما معتقد است: بعضا شاید این تحرکات برای توجه مسئولان مختلف ما لازم باشد این فعال سیاسی اصولگرا همچنین با غیرممکن دانستن سازماندهی این نوع تجمعات به مردم توصیه می‌کند که از ورود افرادی که قصد سردادن شعارهای هنجارشکنانه دارند به صف خود، جلوگیری کنند.

 

مشروح گفتگو با او را در ادامه بخوانید:

 

طی دو سه روز گذشته تجمعاتی در برخی از شهرهای کشور برگزار شده است. همین موضوع باعث برخی اظهارنظرات در این مورد شده و تحلیل‎های متفاوتی از اهداف تجمع کنندگان ارائه می‌شود. شما این اتفاقات را ناشی از چه می‌دانید؟

نمی‌دانم چرا عده‌ای از تجمعاتی که در برخی از شهرها انجام شده، به هراس افتاده‎اند. در این تجمعات هیچ نکته هراسناکی وجود ندارد. جمهوری اسلامی ایران کشور آزادی است. برخی از مردم هم نظراتی داشته‌اند و آمده‌اند آن را مطرح کردند ولو اینکه تعدادشان در برابر اکثریت قاطع مردم ایران بسیار ضعیف باشد. بالاخره در کشور ما آزادی است و ما از این نوع شعارها و اعتراضات قبلا هم داشته‌ایم. پس چرا نگران هستیم؟ بعضی فکر می کنند که اتفاق خیلی مهمی افتاده است ولی این اتفاق خیلی هم عادی است. جهوری اسلامی برخلاف آنچه که غربی‌ها می‌خواهند القا کنند، کشور آزادی است. ما اعتراضات بسیار شدیدتر و طولانی‎تری داشته‌ایم اینبار که اصلا چیز اهمیت داری نیست. برخی از مردم تنها آمده‎اند و نظرات خود را مطرح کرده‌اند.

 

بحث دیگری هم وجود دارد و آن اینکه مجوزی برای این تظاهرات صادر نشده...

این تظاهرات غیرقانونی بود و کسانی که قصد انجام تظاهراتی را دارند باید از روال قانونی خود اقدام کنند. نفس غیرقانونی بودن این کار، نشان دهنده این است که بخشی از مردم ایران خود را مقید به رعایت قانون نمی‎دانند. درست است که در کشور آزادی است اما این آزادی در چارچوب قانون قابل تحقق است. 

 

نگرانی‌ای که در رابطه با این موضوع وجود دارد، احتمال دخالت خارجی‌ها است. چقدر چنین احتمالی را به واقعیت نزدیک می‌دانید؟

به هیچ وجه نباید شروع این تجمعات و سازماندهی آن را به خارج از کشور نسبت داد. اما یک نکته مهمی وجود دارد و کسانی که این تجمعات را انجام دادند باید آن را مورد توجه قرار دهند. آنها دیدند که اقدامات‌شان چقدر سریع مورد حمایت غربی ها قرار گرفت؛ ایالات متحده امریکا، صهیونیست‎ها و سعودی‌ها. بنابراین این موضوع باید برایشان قابل توجه باشد که تجمعاتی که شعارهای ساختارشنانه در آن داده شود به سرعت حتی مورد حمایت رییس جمهور امریکا قرار می گیرد. عجیب این است که در سالهای قبل غربی‎ها برای اینکه متهم نشوند که از تظاهرات غیرقانونی حمایت می کنند، تلاش می کردند با احتیاط بیشتری حمایت‌های خود را اعلام کنند. اما اینبار با عجله بی سابقه وارد کار شدند. شبکه بی بی سی، با سرعت این تجمعات را پوشش وسیع می‎داد و تقاضا می‌کرد که برای آنها خبر و فیلم از ایران فرستاده شود. حتی اگر جایی خبری هم نبود سعی می کردند بگونه ای جلوه دهند که انگار در آنجا هم خبری است. حتی زمانیکه یک تجمع بسیار ضعیف در شهرها آغاز شده بود رییس جمهور امریکا در این رابطه توییت کرد و این نشان می دهد که چقدر مساله جمهوری اسلامی ایران برای آنها اهمیت دارد. 

 

چقدر باید بین طرح مشکلات موجود و پرهیز از ایجاد تنش در کشور تفکیک قائل شد؟ به گفته شما مردم در ایران آزاد هستند اما این آزادی این روزها در قالب اقدام غیرقانونی ظهور یافته است...

اگر واقعا این بخش از مردم که تجمعاتی را شکل داده‌اند نظراتی راجع به مشکلات اقتصادی، معیشتی و حتی سیاسی دارند تعجب این است که چرا اجازه می دهند که برخی دیگر در داخل آنها نفوذ کرده و شعارهای ساختارشکنانه بدهند. من توصیه می کنم که اگر هم در آینده این تجمعات قرار است برگزار شود، جدای از اینکه باید مراحل قانونی خود را طی کند مردم باید از ورود کسانی که شعارهای ساختارشکنانه می دهند به صف خود جلوگیری کنند. چون اگر این موضوع تکرار شود ممکن است که تصورات دیگری برای این تجمعات شود. در این حالت خیلی ها فکر می کنند که نوعی سازماندهی صورت گرفته است. با این حال برداشتم این است که سازماندهی در کار نبوده و عده ای از مردم که معترض به برخی مسائل جاری خود هستند، این تجمعات را انجام داده اند. هرچند شعارهای ساختارشکنانه ذهن را به جایی می برد که شاید اینها به نوعی سازماندهی می شوند که در این صورت باید با این افراد برخورد شود. اگر مشکلات معیشتی باشد که نیاز به برخی از شعارهای سرداده شده نیست. آنقدر سطح فرهنگی و سیاسی مردمان ما بالا است که وقتی مشکلاتی را دارند، آن را مطرح کنند بدون اینکه بخواهند شعارهایی را بدهند که از آن چارچوب خارج شود.

 

شاید بعضا این تحرکات برای توجه مسئولان مختلف ما لازم باشد تا بدانند برخی از مردم در مشکلات سختی به سر می برند و بدانند که مردم این مقدار از سختی ها را هم که تحمل می کنند صرفا به دلیل این است که شرایط را درک می کنند.

 

چقدر احتمال سازماندهی شدن این تظاهرات چه از سوی برخی عناصر در داخل و چه از سوی عوامل خارج از کشور وجود دارد؟

نظر من بر این است که این تظاهرات سازماندهی شده نیست. نه از خارج از کشور و نه از داخل کشور. در داخل کشور که قطعا اینطور نیست چون هیچ جریان سیاسی کشور نمی آید تظاهراتی را سازماندهی کند که شعارهای ضد نظام سرداده شود. این طبیعی است. از خارج از کشور هم ما هیچ دلیلی نداریم و نباید هم به سرعت هر حرکتی را به خارج از کشور وصل کنیم. اما این را بدانیم که غربی ها به سرعت بر روی این موجها سوار خواهند شد و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در سال ۸۸ و آقای جهانگیری در روزهای اخیر، آن موقع مردمی که بدون توجه به موضعگیری خارجی ها، وارد این تظاهرات می شوند اگر هم بخواهند پشیمان شوند، دیگر شدنی نیست.

 

چون این حرکت راه افتاده است. برای همین هم باید خیلی دقت کنند که اسیر دست حرکت سازی های خارج از کشور نشوند. همین موج تبلیغاتی که فرستاده می شود یک نوع سازماندهی است. الزامی وجود ندارد که غربی ها مبلغی را در ایران هزینه کرده و افرادی را آماده حضور در تجمع کنند. الزامی برای این کار ندارد. گاهی فرماندهی غربی ها توسط کانال های خبری و فضای مجازی است. این هم به معنی دخالت خارجی ها است. چون دیگر مانند گذشته همچون کودتای ۲۸ مرداد نیست که کسانی بیایند و برای انجام تظاهرات خرج کنند. الان دخالت ها مدرن شده و با پیچیدگی های روانی است که افرادی را به صحنه می کشند تا بیایند و تظاهرات کنند. 

 

 

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش