دوشنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۱:۰۸ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۶۷۲۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

روایت سرلشکر فیروز‌آبادی از دهه ٦٠

حسن فيروزآبادی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

سرلشکر سيدحسن فيروزآبادي، رئيس سابق ستادکل نيروهاي مسلح گفت‌وگوي مفصلي با فارس انجام داده و روايت‌هايي را از دهه ٦٠ تاکنون مطرح کرده که اهم آن در پي مي‌آيد:

 

‌رمز انحراف در همان مقطع بود؛ يعني وقتي آقاي هاشمي مرکز تحقيقات استراتژيک را درست کرد و آقاي موسوي‌خوئيني‌ها به عنوان رئيس آن منصوب شد.

 

‌براي اين مرکز يک ساختار با معاونت‌هاي سياسي، اقتصادي، دفاعي-امنيتي و... نوشته شد و اين ساختار را خدمت رهبري بردند. آقا هم گفته بودند يا معاونت دفاعي نداشته باشد يا اگر داشت، آقاي فيروزآبادي مسئول آن باشد... همان اوايل که هنوز کار خيلي پيش نرفته بود... گفتند يک پروژه در دستور کار قرار گرفته است. اين پروژه... همان دوم خرداد بود و مجري آن هم بهزاد نبوي و سعيد حجاريان بودند. وقتي اين موضوع در جلسه مطرح شد و مورد بحث قرار گرفت، من روي برخي نقاط اصلي آن انگشت گذاشتم و گفتم انقلاب در خط امام در حال حرکت است.

 

اين حرف‌هاي عجيب چيست که شما مي‌زنيد و با استدلال آن را رد کردم. موسوي‌خوئيني‌ها که درمانده شده بود، گفت ايشان راست مي‌گويد و جلسه تعطيل شد، اما دو روز بعد فهميدم جلسه‌اي بدون حضور من تشکيل دادند و آن را تصويب کردند. سال ٧٠ يا ٧١، ٢٠ ميليون تومان پول نقد به بهزاد نبوي و سعيد حجاريان دادند تا بروند و اين پروژه را آماده کنند و هرگز هم راجع به آن گزارشي ارائه نشد و وقتي که اجرا شد ما متوجه آن شديم؛ يعني دوم خرداد.

 

‌ مسائل کوي دانشگاه از داخل شعار تغيير نظام درآمد... ‌آقاي روحاني با آقاي خاتمي تماس گرفت. آقاي خاتمي اول گفت اگر سپاه مي‌خواهد بيايد، لباس نظامي نپوشند. گفتم خيلي خب ولي بايد با اينها برخورد شود. آقاي خاتمي مجددا گفت حالا نمي‌شود که اين کار صورت نگيرد؟ گفتم نه. آقاي خاتمي باز هم تلاش کرد و بعد گفت بگوييد هر کار مي‌خواهند بکنند و جمعش کنند.

 

‌آقاي رحيم صفوي هم در اين جلسه محکم گفت ما دستور برخورد داده‌ايم. بعد از اين حرف‌ها، آقايان متوجه شدند که اوضاع از چه قرار است. هر کدام با موبايلي که دستشان بود با جريانات داخل خيابان ارتباط داشتند و همان جا در جلسه با گروه‌هايشان تماس گرفتند و گفتند تمام شد.

 

‌منوچهر محمدي با يک خانم دوست شده بود و آنها مثلا مي‌خواستند با هم مثل دو رهبر زن و مرد، اعضاي گروه‌ را جمع کرده و انقلاب کنند.آن زن يک رفيق ديگر هم داشت و اين نفر سوم، از روي حسادت به آنها، به ستاد کل آمد و گفت مي‌خواهم خبر مهمي بدهم. او گفت گروهي جمع شده‌اند و مي‌خواهند کودتا کنند و الان مشغول کارند.

 

‌اين موضوع گذشت تا در جلسه شوراي عالي امنيت ملي که نمي‌دانم تير ماه بود يا شهريور، طرفداران غائله مي‌گفتند اين برخوردها سياسي است... که من گفتم نه، دست خارجي در کار است و موضوع کودتا بوده و اين حرف‌ها... گفتم برايتان توضيح مي‌دهم و همين قضيه منوچهر محمدي را مطرح کردم. لذا در آن جلسه هم نتوانستند محکوميتي براي حزب‌اللهي‌ها درست کنند. اين رويه آنها بود.

 

‌وسط اين دفاع، فشار خون من رفت روي ٢٦، سياه شدم و به کف زمين افتادم... آقايان فرهادي و معين که پزشک بودند، به سراغ من آمدند و داروهايي دادند و من را با آمبولانس به بيمارستان بقيه‌الله(عج) بردند و ١٠روزي بستري شدم.

 

‌مي‌گويند مهندس موسوي گفته من از باطن احمدي‌نژاد خبر داشتم. ولي من از باطن او خبر نداشتم.. نمي‌توانستيم به احمدي‌نژاد شک کنيم. منتها به مشايي خيلي زود شک کرديم.

 

‌من البته هيچ وقت دسترسي به اطلاعاتي پيدا نکردم که شخص موسوي، کروبي يا خاتمي از جريان سازماندهي فتنه سبز مطلع بودند. جريان سازماندهي فتنه سبز چيزي غير از اخلاق و اعتقادات اين آقايان بود.

 

‌اتفاق بعدي اين بود که بعد از اعلام نتايج، آقاي احمدي‌نژاد اجتماع ميدان وليعصر را تشکيل داد و... حرف‌هاي بدي زد و جمله‌ «خس و خاشاک» را گفت. در جلسه شوراي عالي امنيت ملي من محکم به آقاي احمدي‌نژاد اعتراض کردم که چرا شما رفتيد و اجتماع ميدان وليعصر را تشکيل داديد و آن حرف‌ها را زديد؟

 

‌من به لحاظ سياسي حدس مي‌زنم که اگر آنها پيروز مي‌شدند، نه مهندس موسوي زنده مي‌ماند نه خاتمي و نه کروبي. جرياني که شعار مي‌داد و فتنه مي‌کرد، از جنس موسوي و خاتمي و کروبي نبود و آنهايي که ناتو و سران آمريکا، انگليس و فرانسه مستقيم ازشان حمايت مي‌کردند، مي‌دانستند که فتنه خودشان دارد دنبال مي‌شود و به دنبال براندازي نظام جمهوري اسلامي بودند.

 

‌در مورد سران فتنه هر حرفي بزنيم، خودش به فتنه کمک مي‌کند. الان وقت صحبت از سران فتنه نيست. آن جلسه هم جلسه شوراي عالي امنيت ملي بود و اعضايش هم مشخص است و راجع به حصر هم رأي گرفته شد و افراد صحبت کردند و نوارش هم موجود است که به‌موقع به تاريخ عرضه مي‌شود و ثوابش هم پيش خداست. ما نبايد احمدي‌نژاد را از فعاليت سياسي منع کنيم.  البته اين جريان تمام نشده و به نظر من بايد مراقبت کرد تا دوباره به صحنه مديريت کشور وارد نشوند.

 

 

sharghdaily.ir
  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش