یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۲:۲۴ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۱۸۱۱
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

مدیرعامل بنیاد باران:

مدیران محافظه‌کار «روحانی» به‌جای پاسخگویی به مردم، از دستگاه‌های دیگر حساب می‌برند

جواد امام,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
مدیرعامل بنیاد باران با بیان اینکه باید مدیرانی را انتخاب می‌کردند که پاسخگوی مردم باشند و از مردم بترسند، گفت: مدیران پاسخگوی مردم که نیستند و بیشتر از دستگاه‌های دیگری حساب می‌برند که منافع مردم مد نظر آن‌ها نیست.

جواد امام درباره انتقادات اخیر رئیس جمهور مبنی بر سکوت برخی مدیران گفت: خروجی سیاست‌گذاری‌ها و تدبیرهایی که آقای روحانی و دولتش انجام داده‌اند  به همراه مبناهایی که برای جذب مدیران درنظر گرفته بودند، همین مدیران محافظه کاری است که با آن مواجه هستیم که خود آقای روحانی را هم به انتقاد واداشته است.

 

وی تاکید کرد: لازمه حل آن این است که معیارها و مبناهای انتخاب مدیران را تغییر دهند و در آن تجدیدنظر کنند و کارگزارانی را انتخاب کنند که همراه با مجموعه دولت و برنامه‌های دولت باشند که این انتقادها هم پیش نیاید. وقتی آرایش نیروی مدیران ما متناسب با آن شعارها و رای و برنامه‌ها تغییر خاصی نداشته و محسوس نبوده، هم مردم را به انتقاد وا می‌دارد و هم خود آقای رئیس جمهور می‌بیند که کارهایش پیش نمی‌رود.

 

مدیرعامل بنیاد باران با بیان اینکه باید مدیرانی را انتخاب می‌کردند که پاسخگوی مردم باشند و از مردم بترسند، گفت: پاسخگوی مردم که نیستند و بیشتر از دستگاه‌های دیگری حساب می‌برند که منافع مردم مد نظر آن‌ها نیست، به هرحال سه سال فرصت دارند و هرکجا که جلوی ضرر گرفته شود نفع است.

 

اختلاف سلیقه‌ها در نحوه نگاه‌ها نسبت به نقش مردم است

جواد امام احتمال تشکیل کارگروه گفت‌وگوی ملی در مجلس شورای اسلامی را گامی مثبت خواند و گفت: این تلاش‌ها حتما می‌تواند موثر واقع شود، اگر در بحث‌هایی کلان‌تر که منافع ملی را در بر می‌گیرد همدلانه‌تر پافشاری شود حتما می‌تواند نقش‌آفرین و تاثیرگذار باشد.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اهمییت تحقق گفت‌وگوی ملی، اظهار کرد: در حال‌حاضر دعواهای ما در بحث نگاه‌های ما نیست بلکه ما فراتر رفته‌ایم و منافع اشخاص و گروه‌ها مقدم بر منافع ملی ما شده است.  در گروه‌های سیاسی به لحاظ اصول و منافع ملی تضادی با هم نداریم. ما اگر اختلاف سلیقه و روش داشته باشیم در نحوه مدیریت و نحوه نگاهی است که نسبت به نقش مردم وجود دارد.

 

وی با ابراز تاسف از اینکه ما امروز اصل را هدف قرار داده‌ایم گفت: هیچ کس حاضر نیست که دیگری را بپذیرد و تحمل کند، چه برسد به تحمل نظرات و برداشت هایی که امروز دارد صورت می‌گیرد و منافع ملی را مورد هدف قرار داده است.

 

مدیرعامل بنیاد باران در تشریح ارزیابی خود از تهدیدات پیش روی کشور و نحوه پیشگیری از آن‌ها گفت: ما اساسا اگر تهدید را بشناسیم و برایش فکر داشته باشیم به فرصت تبدیل خواهد شد و اگر فرصت‌ها را از دست بدهیم عملا تبدیل به تهدید شده است، و این یعنی ما باید به تهدیدات توجه داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: علی‌رغم اینکه تهدیداتی متوجه کشور هست، ما به جای اینکه دست به دست هم دهیم و برای آن تهدیدات فکر کنیم و راه‌حل پیدا کنیم؛ از آن تهدیدات داریم برعلیه یک جریان و گروه دیگر و دولت استفاده می‌کنیم.

 

این فعال اصلاح‌طلب با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی تواند تهدیدات را حل کند، گفت: یکی از مشکلات امروز ما این است که ما برای رسیدن به هدف‌هایمان در گروه‌ها و جریان‌ها، از این تهدیدات به عنوان یک فرصت بر علیه جریان رقیب استفاده می‌کنیم. امروزه نباید دولت را رقیب جریان‌های سیاسی و رقیب مردم بدانیم، بلکه دولت  را باید در راستای اهداف مردم و منافع کشور  کمک کنیم تا موفق شود.

 

وی در بیان تشریح راه‌حل‌هایی برای دستیابی کشور به فضایی به دور از تهدیدات، تاکید کرد: تمام قوا و تمام ارکان نظام باید دست به دست هم بدهند و این مسیر را جلو ببرند تا بتوانند بر مشکلات فائق آیند در غیر این صورت دولت به تنهایی نخواهد توانست این مشکلات را برطرف کند.

 

جواد امام با بیان اینکه امروز اگر دولت لطمه ببیند کشور هم لطمه خواهد دید و دود آن  حتما به چشم مردم خواهد رفت، گفت: آن جریان‌های سیاسی که از این تهدیدات به عنوان یک فرصت برای زدن دولت استفاده می‌کنند حتما در معرض انتقاد مردم قرار می‌گیرند و در پیشگاه مردم مسئول خواهند بود و این خبطی است که قابل گذشت نیست.

 

باید دید مالکیت بنگاه های اقتصادی در دست کدام سازمان ها و جریان ها است

مدیرعامل بنیاد باران یادآور شد: چالش‌های پیش رو در سال ۹۷  یکی بحث اقتصاد است که به عنوان چالشی جدی در کشور با آن مواجه هستیم که قابل کتمان هم نیست. همچنین ما از سایر دستگاه‌ها انتظار داریم در بحث مدیریتی به کمک دولت بیایند، هرچند که دولت هم باید به این مهم توجه داشته باشد و حتما از یک سیستم مدیریتی منسجم و کارآمد برخوردار باشد و در نیروهایی که تا به حال به کار گرفته تجدیدنظر جدی انجام دهد تا بخشی از این مشکلات با مدیریت حل شود و پاسخگوی مردم باشد.

 

وی درباره دولت موازی و دست‌های پنهان در اقتصاد که رئیس جمهور بارها از آن سخن گفته است، با اشاره به توانمندی و تسلط برخی نهادها، تاکید کرد: به لحاظ اینکه دولت دیگر دولت سابق نیست که بنگاه‌های اقتصادی را در اختیار داشته باشد باید ببینیم که مالکیت بنگاه‌های اقتصادی در دست کدام سازمان‌ها، گروه‌ها و جریان‌ها قرار گرفته است که عملا می‌تواند تاثیرگذار باشد.

 

وی ضمن تاکید دوباره مبنی بر همکاری و وحدت در جامعه به منابع و امکانات گرفته شده از دولت اشاره کرد و گفت: دولت درواقع اختیار منابع را ندارد اما مسئولیت‌هایش در دولت باقی مانده است. منابعی که از دولت رفته و آن امکاناتی که در چهارچوب اصل ۴۴ از دولت رفته است، دولت کماکان پاسخگوی مسئولیت آنها است، درواقع آن بنگاه‌ها می‌تواند تاثیرگذار باشد و اگر با دولت همراه نباشند مشکل‌آفرین خواهند بود.

 

مدیرعامل بنیاد باران در ادامه با اشاره به تعیین قیمت ۴ هزار و ۲۰۰ تومان از سوی دولت، گفت: اگر قرار باشد منابع در بازار قرار نگیرد و با تصمیمات دولت همخوانی پیدا نکند و  به دولت را برای تامین ارز وقیمت تعیین شده همراهی نکنند حتما می‌تواند یکی از پاشنه آشیل‌های این تصمیم باشد.

 

وی با اشاره به چرخه صادرات در کشور خاطرنشان کرد: اگر قرار است صادراتی صورت بگیرد و پول آن به این گردونه بازار بازنگردد و قیمت رعایت نشود، معلوم است که تصمیمی یک طرفه است در صورتی که  تصمیم باید متناسب با عرضه و تقاضا باشد. اگر تقاضا باشد و دولت نتواند عرضه را تامین کند و بنگاه‌های دیگر به کمک دولت نیایند می‌تواند تصمیم ناموفقی صورت گرفته باشد اما امیدواریم تمام بنگاه‌ها و سازمان‌هایی که به نوعی توانمندی دارند و در اختیار دولت نیستند برای کمک به شرایط امروز به کمک دولت بیایند.

 

برخی دستگاه‌ها به سیاست‌های کلان و نظارت‌های دولت تن نمی‌دهند

مدیرعامل بنیاد باران اظهار کرد:‌ رفته رفته برخی دستگاه‌ها  غنی شدند و دولت ضعیف شد یعنی روز به روز این مشکلات افزایش پیدا کرده است. اگر تناسب اختیار و مسئولیت رعایت شود تکلیف روشن است و مشخص شود که دولت در آنجایی هم که ید اجرایی و مالکیتی ندارد باید اعمال نظارت و سیاست‌گذاری کند و آنها هم باید تبعیت کنند.

 

وی تاکید کرد: اشکال این است که دولت آنجاهایی که الان ید اجرایی و مالکیت ندارد نظارتش هم تضعیف شده است و این ساز و کار نظارت را باید تقویت کنیم. اما اشکال در این است که یکسری نهادها خیلی حاضر به پذیرش سیاست‌های کلان که توسط دولت تصمیم‌گیری می‌شود و نظارت‌هایی که ماموریت اصلی دولت هستند را نمی‌پذیرند و به آن تن نمی‌دهند و این بحث اگر مبسوط بماند درواقع این مشکل هم حل نخواهد شد.

 

فضای عمومی احساس نمی کند که قوه قضائیه و دولت همراه و پشتیبان هم باشند

جواد امام با بیان اینکه قوه قضائیه و قوه مقننه دو بخشی هستند که هم به لحاظ قانونگذاری و هم به لحاظ حمایت پشتیبانی می‌تواند به کمک دولت بیاید یادآور شد: دستگاه قضائی در بحث آنهایی که به نوعی در مقابل دولت قرار می‌گیرند و سعی می‌کنند با سیاست‌های دولت مقابله کنند حتما می‌تواند موثر و با دولت همراه باشد. اما آن چیزی که واقعیت دارد فضا و افکار عمومی است که به این جمع‌بندی نرسیده است که احساس کنند قوه قضائیه و دولت در یک مسیر و همراه و پشتیبان هم باشند.

 

جواد امام با اشاره به وضعیت فعلی شهرداری و شورای شهر تهران تاکید کرد: برای اداره امور شهر و آسیب‌هایی که شهر و شهرداری و شورا با آن درگیر بوده باید برنامه‌ای تدوین می‌شد که من فکر می‌کنم در حال نهایی شدن است. یک برنامه تا زمانی که نهایی نشده باشد نمی‌توانید گام‌هایی برای آن بردارید که مردم هم اثرات ملموس آن را ببینند.

 

وی با اشاره به موضوع طرح ترافیک در شورای شهر تهران گفت: این موضوع نیازمند یک کار مطالعاتی بوده و چون زمان هم کوتاه بوده و می‌خواستند که یک سال به تعویق نیفتد چالش‌هایی ایجاد شد که ناشی از آن است که زمان کافی برای عملیاتی کردن آن پروژه وجود نداشته و فکر می کنم برطرف شود و خیلی دور از ذهن نباشد.

 

وی با اشاره به استعفای نجفی از شهرداری تهران تاکید کرد: شورا انسجام خود را در انتخاب شهردار و ادامه فعالیت او نشان داد که پشتیبان شهردار است اما اگر آقای نجفی به هر دلیلی توانایی ادامه این مسوولیت را نداشته است، نمی‌شود این را به پای ضعف و عدم انسجام شورا گذاشت.

 

این فعال سیاسی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان باید بازخورد اعتماد مردم نسبت به خود را بسنجند گفت: باید به این کار توجه شود و آسیب شناسی کنند که قطعا اگر توجه نداشته باشند آسیبی جدی خواهند دید و این آسیب با توجه به شرایط جامعه غیرقابل جبران برای آینده خواهد بود.

 

احمدی نژاد فرار رو به جلو را آغاز کرده است

جواد امام در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گروه های معترض در دی ماه ۹۶ شعارهایی برعلیه هر دوجناح سر می‌دادند تاکید کرد: خوشبختانه جریان سومی وجود ندارد ولی این موضوع باید به عنوان یک تهدید مورد توجه باشد که می‌تواند یک جریان سومی به وجود آید. اینکه می‌گویند اصلاح‌طلب و اصولگرا تمام شده هنوز هم می‌بینیم که به صورت یکطرفه مشغول زدن اصلاحات هستند. من فکر می‌کنم اگر اینطور بود این شعارها عمومیت پیدا می‌کرد اما با توجه به اتفاقات کشور این بحث موضوعیت ندارد.

 

وی با اشاره به رفتارهای اخیر احمدی نژاد تاکید کرد: آقای احمدی نژاد به نوعی فرار رو به جلو را شروع کرده و گذشته‌اش را نمی‌خواهد مورد ارزیابی قرار دهد چراکه می‌داند قابل دفاع نیست و بحث‌های ضعف مدیریت و فسادهایی که در دوره‌اش بوده را دارد تبدیل به بحث سیاسی می‌کند و موضوعاتی که متوجه آقای احمدی نژاد است موضوعات فکری و سیاسی نیست.

 

مدیرعامل بنیاد باران تهدیدات امنیتی، اخلاقی، سیاسی و اقتصادی در فضای مجازی را به نوع فرهنگ استفاده ما از پیام‌رسان‌ها مرتبط دانست و گفت: اینکه مسوولان از پیام‌رسان‌هایی استفاده می‌کنند یا نمی‌کنند نمی‌تواند مردم را تشویق کند که از بعضی پیام رسان‌ها استفاده نکنند.

 

وی با بیان اینکه این مسوولان هستند که باید سعی کنند خودشان را با مردم و خواستگاه منطقی مردم و مطالبات به حق آنها تنظیم کنند اظهار کرد: امروز مردم اگر ببینند مسوولان در مسیر آن خواستگاه مردم هستند و با مطالباتشان تطبیق دارد، مردم تبعیت می کنند اما اگر بنا باشد با بی‌توجهی به مردم صورت بگیرد؛ صرف اینکه مسوولان از یک پیام‌رسان خارج شوند فکر نمی‌کنم تشویقی باشد برای دیگران که چون فلان مسئول از پیام رسان خارج شده مردم هم خارج شوند؛ بلکه اگر با خواست مردم تطبیق داشته باشد و در یک راستا باشد مردم حتما تشویق می‌شوند.

 

جواد امام خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم مسوولان برای پوستن مردم به پیام رسان های داخلی به جای خارج شدن از پیام‌رسان‌های خارجی، مطالبات و خواست مردم را مدنظر قرار دهند و در رفتارهایشان تجدیدنظر کنند که در عمل می‌تواند تشویقی باشد که مردم به دنبال مسوولان از این فضاها خارج شوند.

 

ilnanews.com
  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش