شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳
۱۱:۳۸ - ۰۹ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۲۲۵۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

تاجرنیا: افراد با انگیزه در کابینه حضور ندارند

علی تاجرنیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
تاجرنیا نماینده مجلس ششم، بر این عقیده است که مشکلات کنونی مقطعی است و می‌توان سریعا از آن عبور کرد اما اگر به خوبی از آن عبور نکنیم، می‌تواند برایمان مشکل ساز شود و جایگاه ایران را در منطقه و جهان دچار مشکل کند.

به گزارش رویداد۲۴، «روحانی پشت پرده‌ها را بگوید» این جمله‌ای است که تقریبا تمامی اصلاح طلبان حداقل یکبار آن را از رییس‌جمهوری درخواست کرده‌اند، اما هربار با سخنانی غیر از این مسائل از حسن روحانی مواجه می‌شوند.

 

همانطور که مشخص بود، با خروج آمریکا از برجام، شرایط اقتصادی کشور به یکباره دچار نوسان‌های شدیدی شد و در بازار طلا و ارز،شاهد افزایش قیمت بسیار زیادی بودیم. در این شرایط که تقریبا پیکان همه اتهامات و سوءمدیریت‌ها از سوی مردم به سمت روحانی و کابینه اوست، بسیاری از کارشناسان با توجه به حفظ مسئولیت از سوی روحانی و تیم او، بر این عقیده هستند که نهادها و ارگان‌های دیگری وجود دارند که به دولت فشار وارد می‌کنند و در مسائلی که به آن‌ها ارتباطی ندارد با توجه به قدرتی که دارند ورود پیدا می‌کنند.

 

احزاب، توانایی درخواست برای مذاکره با یک مقام بالا را ندارند

علی تاجرنیا فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با رویداد۲۴، با اشاره به سخنان اخیر حسن روحانی و لزوم برگزاری جلسات با رییس جمهور از سوی بزرگان اصلاحات، گفت: متاسفانه در کشور ما نحوه سیاست‌ورزی در ایران و میزان گفت‌وگوی جریان‌های‌سیاسی با یکدیگر، به عنوان یک امر مرسوم درنیامده است و همیشه باید کسی که در قدرت و مقام بالاتر قرار دارد، بخواهد با دیگران ملاقات کند و هیچ‌یک از احزاب‌سیاسی به تنهایی واجد آن میزان از قدرت نیستند که بخواهند شخصیت‌های‌سیاسی و اجرایی کشور را به میز بحث و گفت‌وگو بیاورند. البته این موضوع فقط در مورد رییس‌جمهور نیست و در خصوص سایر موارد نیز صدق می‌کند، برای مذاکرات و جلسات معمولا افرادی از قبل انتخاب می‌شوند و صحبت‌های کلیشه‌ای مطرح می‌کنند و بعد هم پاسخ‌هایی گفته می‌شود.  

 

فشار زیادی روی دولت است

تاجرنیا ادامه داد: احساسم این است که به هرحال فشار زیادی روی دولت است، یک مجموعه اتفاقاتی در کشور ما رخ داده که منجر به بحران‌هایی در کشور شده است که در واقع نقش آقای روحانی و دولت ایشان به هرحال در کنار نقش بسیاری از نهادها و سازمان‌هایی است که هیچ‌یک از آن‌ها مسئولیت‌پذیری ندارند. به نسبت اما فکر می‌کنم دولت از این جهت از سایر نهادها و ارگان‌ها مسئولیت‌پذیرتر عمل کرده است. اما همین اندازه را هم فکر می‌کنم باید اصلاح شود.

 

مردم از رییس‌جمهور توقع دارند/ روحانی و تیم او مسئولیت را بپذیرند

این فعال سیاسی با بیان اینکه مردم از رییس‌ قوه‌ اجرایی کشور یک‌سری توقعاتی دارند، خاطرنشان کرد: مردم احساس می‌کنند که این انتطارات برآورده نشده است. آقای روحانی فردی نبوده که نداند در ساختار جمهوری اسلامی، ریاست‌‌جمهوری چه اختیاراتی را دارد و نهادهای دیگر به چه میزان قدرت دارند. بنابراین با علم به این مسائل ایشان در این جایگاه حضور دارند. با علم به اینکه این بخش از صحبت‌هایی ایشان در همایش قوه قضاییه که به نوعی کسان دیگری دخالت دارند یا بعضا حتی برای تضعیف دولت کارشکنی‌هایی را انجام می‌دهند، اما همه این مسائل را رافع مسئولیت دولت نمی‌دانم و فکر می‌کنم آن بخش‌هایی که به دولت مربوط است را در واقع هم رییس‌جمهور و هم مجموعه دولت باید بپذیرند. 

 

مشکلات کشور ناشی از برخورد غیرمسئولانه نهادها و سازمان‌هاست

تاجرنیا با اشاره به اینکه به جای طرح این مسائل باید به فکر برخوردهای همگرایانه‌تری باشیم، تصریح‌کرد: اکنون فضایی نیست که بخش‌هایی از سیستم‌اجرایی کشور از بخش‌های دیگری انتقاد کند. آنچه که امروز در جمهوری‌اسلامی اتفاق افتاده، محصول رفتارهای همه جریان‌های‌سیاسی و همه قوای کشور است. این مشکلات ناشی از برخورد غیرمسئولانه بسیاری از نهادها و سازمان‌هایی است که امور به آن‌ها ارتباطی ندارد اما در آن دخالت می‌کنند.   

 

بدون هیچ‌گونه جانبداری، مسائل و مشکلات کشور آسیب شناسی شود

این فعال سیاسی، با بیان اینکه اگر قرار است کشور از بحران خارج شود باید بدون هیچ‌گونه جانب‌داری، مسائل آسیب‌شناسی شود، تصریح کرد: مردم به طور طبیعی سیستم اجرایی کشور را مسئول مشکلات می‌دانند و طبیعتا زمانی که مشکلات به بحث معیشتی و مشکلات اقتصادی مردم برمی‌گردد، اولین جایی که مورد نظر قرار می‌گیرد، مجموعه دولت است. آقای روحانی شاید تا پیش از این، از میزان اختیارات قوه‌ مجریه و میزان تاثیرگذاری‌اش با مردم سخن نگفته است.

 

مردم بسیاری از اتفاقات پشت‌پرده‌ای که موجب ایجاد مشکلات برای دولت شده است را نمی‌دانند.  مردم انتظار دارند در مشکلاتی که رخ داده، مسئولان دولت با یکدگیر به صورت همدلانه‌تر و جدی‌تر مسائل و مشکلات را حل کنند. اینکه طی روزهایی ما شاهد هستیم که فقط افراد خاص از مجموعه دولت صحبت می‌کنند و بخش‌های دیگر دولت با نوعی ادبیات نامناسب با مردم صحبت می‌کنند، طبیعتا مورد پذیرش مردم قرار نمی‌گیرد.

 

مشکلات کشور مقطعی است

تاجرنیا در ادامه یادآور شد: احساسم این است که این مسائل و مشکلاتی که ایجاد شده در واقع مقطعی است. برخی بحران‌ها در کشور ایجاد شده که همه این مسائل در کشور طی این سال‌ها جمع شده و مشکلات حادی را در کشور به وجود آورده است. اگر در خصوص این مسائل یک تدبیر درستی از سوی مسئولان شود و یک تحملی از سوی مردم، این دوران نیز سپری خواهد شد. اما اگر اتفاق خوبی رخ ندهد، این منجر به ضعیف شدن کشور جمهوری اسلامی خواهد شد و تاثیرگذاری خود را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی را از دست خواهد داد؛ طبیعتا این موضوع برای کشوری که می‌خواهد مستقل باشد و تصمیم‌گیری‌های خود را انجام دهد، یک امر بسیار مهم و اساسی است.

 

دیدگاه آقای روحانی را درست می‌دانم

این فعال سیاسی، با بیان اینکه دیدگاه آقای روحانی را دیدگاه درستی می‌دانم، خاطرنشان کرد: آن‌چیزی که اکنون به نظرم در کابینه دولت مشکل دارد، این است که کسانی هستند که دیدگاه‌های روحانی را باور ندارند و اگرهم بخواهد باور داشته باشند، همت اجرای آن را ندارند. من مجریان را مشکل می‌دانم، آن بخشی از مشکلات که به دولت برمی‌گردد را من از مجریان دولت، دانش آن‌ها و میزان اهمیت آن‌ها برای حل مشکلات می‌دانم. اگر افراد باانگیزه جدی در کابینه حضور داشته باشند، فکر می‌کنم حتما بخشی از مشکلات که به دولت مربوط است، حل خواهد شد.

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش