پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۵۷ - ۰۴ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۱۲۴۱
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

منتجب‌نیا: انشعاب از اعتمادملی قطعی شد/ با هرگونه فردمحوری در جریان اصلاحات مخالفیم

رسول منتجب‌نیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
قائم مقام سابق حزب اعتمادملی گفت: امروز به این نتیجه رسید‌ه‌ایم که امکان تعقیب‌ اهداف اخلاقی در حزب اعتمادملی وجود‌ ندارد‌ و باید تشکیلاتی جدید راه‌اندازی کنیم.

به گزارش تسنیم، اولین نشست شورای عمومی حزب منشعب از اعتمادملی با شعار «راه نو، اعتمادی دوباره» دوشنبه‌ شب با ریاست حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا برگزار شد.

 

منتجب‌نیا در ابتدای این جلسه که برخی چهره‌های شاخص حزب اعتمادملی در آن حضور داشتند، با تسلیت حادثه تروریستی اهواز گفت: دشمنان سال‌هاست تلاش می‌کنند که‌ به ایران اسلامی‌ آسیب برسانند و امنیت و آرامش جامعه را سلب کنند، اما تاکنون موفق نشد‌ند و این از برکات الهی انقلاب و حضور همیشگی مردم در صحنه است.

 

منتجب‌نیا با تاکید بر این‌که باید در حزب جدید اخلاق سرلوحه کار ما باشد، گفت: هدف ما از تاسیس حزب اعتمادملی حاکمیت اخلاق‌ در مناسبات حزبی‌ و سیاسی‌ و تحکیم‌ یک فکر و اندیشه راهبردی در جریان اصلاحات و کشور بود. تمام تلاش ما هم در این سال‌ها این بود که به اخلاق‌ حزبی و این تفکر آسیبی نرسد، اما متاسفانه امروز به این نتیجه رسید‌ه‌ایم که امکان تعقیب‌ آن اهداف اخلاقی و‌ اندیشه راهبردی‌ در حزب اعتماد ملی وجود‌ ندارد‌ و باید تشکیلاتی جدید راه‌اندازی کنیم تا متولی همان فکر و اندیشه باشد. ما خود را اصلاح‌طلبانی اصیل، مدافع مردم، حامی آرمان‌های اولیه انقلاب و نظام و البته منتقد وضع موجود می‌دانیم و همه تلاش خود را برای اصلاحات واقعی، کارآمد و شجاعانه به‌کار خواهیم بست و برای همه احزاب و اشخاص اصلاح‌طلب و حتی مخالفان جریان اصلاحات‌ احترام قائلیم، اما در عرصه سیاست، اهل مریدی و مرادی نیستم و مطیع کورکورانه هیچ محفل و کسی نمی‌شویم؛ زیرا‌ هویت مستقل و بنیان فکری مستحکم و به‌روز و قابل دفاع داریم.

 

قائم مقام سابق حزب اعتماد ملی درباره آنچه که‌ بر حزب‌ اعتمادملی در سال‌های اخیر گذشته است و لزوم تشکیل حزب جدی، گفت: در تمام این سال‌ها ما در حزب، حامی اندیشه‌ آقای کروبی و تفکر اعتمادملی بودیم. وقتی دیدیم که‌ دیگر در حزب اعتمادملی آن تفکر و منش سابق وجود ندارد، به پیشنهاد و اصرار دوستان صادق از سراسر کشور بر آن شدیم که حزبی جدید تاسیس کنیم؛ حزبی با همه اصول و معیارهای تحزب که از صفر تا صد مسایل آن مبتنی بر قانون، مرامنامه و اساسنامه حزب و تبعیت از‌ خرد جمعی و رای اکثریت باشد و در آن مطلقا فردمحوری و مریدی و مرادی‌ وجود نداشته باشد، اما متاسفانه در برخی از رسانه‌ها نکته‌ای را دیدم که خیلی ناراحت شدم و آن نکته این بود که برخی خبر از تاسیس «حزب منتجب‌نیا» داده بودند‌…!

 

منتجب‌نیا با رد هرگونه فرد‌محوری در عرصه تحزب گفت: اگر بناست کار حزبی و تشکیلاتی کنیم دیگر فردگرایی مفهومی ندارد، بنابراین اگر حزبی تشکیل شود، متعلق به همه شماست. حزب جدید چه در فرآیند تاسیس که شامل تعیین هیئت موسس، تدوین مرامنامه و مانیفست و نقشه راه و اساسنامه و چه در فرایند مدیریت تا تشکیل کنگره بزرگ حزب و پس‌ از‌ آن کاملا دموکراتیک و بر پایه خرد جمعی حرکت خواهد کرد.

 

وی درباره‌ اقداماتی که در حزب در حال تاسیس انجام شده است، گفت: تاکنون دو جلسه بزرگ هم‌اندیشی و جلسات متعدد کمیته ۷ نفره منتخب هیئت موسس برای پیشبرد امور حزب جدید تشکیل و بیش از ۳۰ نام هم برای حزب‌ از سراسر کشور به این کمیته ارسال و در خصوص محورهای برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت حزب هم پیشنهادات ارزشمندی ارسال شده است. برای مدیریت جمعی تا کنگره اول هم سازوکار مناسبی با عنوان «شورای عمومی حزب در حال تاسیس» طراحی شده است که شامل کمیسیون‌های مختلف برنامه‌ریزی و فکری می‌باشد‌؛ اهم آن‌ها کمیسیون‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، حقوقی، رسانه و ارتباطات مردمی، امور استان‌ها، مرامنامه، اساسنامه، تشکیلات و امور اداری است.

 

منتجب‌نیا افزود: خبر تشکیل حزب جدید با استقبال خوب فعالین اصیل اصلاح‌طلب و برخی از نمایندگان مجلس و مدیران دولتی همراه شده است ولی حزب جدید توجه ویژه و خاصی به جوانان فهیم و آینده‌ساز و تشکیلاتی و بانوان شجاع و خوش‌فکر دارد به‌ نحوی که هم در هیئت‌موسس و هم در مدیریت کمیسیون‌های شورای عمومی به‌نحو شایسته از حضورشان بهره خواهیم برد.

 

پس از سخنان منتجب‌نیا اعضای حاضر در جلسه نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مقرر شد که که نظرات اعضا جمع‌بندی و از آن‌ها در جای خود استفاده شو

 

 

  • 14
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش