دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۰:۴۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۳۶۴۵
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

واکنش الله کرم به تجمع «امت حزب الله»: علاقه‌ی زنان به استادیوم سیاسی و خلاف قانون است

حسین الله کرم,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

۱۸ مهرماه روز بازی تیم ملی ایران و کامبوج در حالی نزدیک می‌شود که زنان استقبالی چندین برابر مردان از تماشای این بازی کرده‌اند و بلیط‌های جایگاه‌های اختصاص یافته به زنان با سرعتی شگفت به فروش رسید. زنان سرانجام به ورزشگاه خواهند رفت اما اعتراضات مخالفان و منتقدان حضور زنان در استادیوم‌ها هرچه به بازی نزدیک‌تر می‌شویم پررنگ‌تر می‌شود. تا آنجا که فراخوانی برای تجمع «امت حزب الله» در مقابل مجلس منتشر می‌شود تا زنان و مردانی که مخالف حضور زنان علاقمند، در این مکان هستند صدای‌شان را به نمایندگان برسانند. تجمعی که مشابه آن را در مخالفت با موضوعات دیگر هم تجربه کرده‌ایم.

اما آیا این تجمعات مطالبه‌ی آنها که موافق و خواهان این حضورند را تغییری می‌دهد؟ آیا آنها که ۱۸ مهرماه به استادیوم می‌روند هیچ‌کدام از «امت حزب الله» نیستند؟  آیا این تجمعات قانونی است و برای موافقان حضور در ورزشگاه هم امکان اینکه تجمعی بکنند و خواسته‌شان را به گوش نمایندگان برسانند فراهم است؟

حجت الاسلام جلیل محبی دبیر ستاد امر به معروف که از لحاظ سیاسی جزو اصولگرایان است، در پاسخی کوتاه این موضوع را دارای پشت پرده‌هایی می‌داند و با دیده‌ی شک و تردید به ماجرا نگاه می‌کند و می‌گوید که درست در نزدیکی انتخابات مجلس دوباره بحث دیوارکشی و استادیوم و کنسرت وسط کشیده شده است.

از سوی دیگر حسین الله کرم -دبیر شورای هماهنگی حزب الله- نیز به سوالاتی درباره‌ی این تجمع و تجمعات مشابه پاسخ داده است. او که خود مخالف این حضور است و آن را خلاف قانون می‌داند می‌گوید شورای هماهنگی در جریان این تجمع و فراخوان بوده است و تاکید می‌کند که «شورای هماهنگی حزب الله به سوی برگزاری جلسات انجام امر به معروف و نهی از منکر با مسوولان رفته و آن را در دستور کار خود قرار داده است تا نیازی به مجوز نداشته باشد؛ اتفاقا آخرین مورد، جلسه با وزیر ورزش و جوانان درباره‌ی ورود زنان به ورزشگاه مردان بوده است».

واکنش جلیل محبی به تجمع «امت حزب الله»

حسین الله کرم,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

حجت الاسلام جلیل محبی، در پاسخ به اینکه نظرش در مورد تجمع اعتراضی «امت حزب الله» علیه حضور زنان در ورزشگاه چیست و به نظرش آیا این دست از تجمعات و تظاهرات‌هایی که پیش از این هم سابقه داشته تاثیری در جهت امر به معروف و نهی از منکر داشته است یا خیر؟، به انصاف نیوز گفت: من فقط یک جمله در این مورد می‌گویم و آن این است که باتوجه به نزدیکی انتخابات مجلس بحث دیوارکشی وسط خیابان، استادیوم و کنسرت دوباره توسط عده‌ای زنده می‌شود.

حسین الله کرم,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

الله کرم: شورای هماهنگی حزب الله به سمت جلسه با مسوولان رفته است

فراخوانی برای تجمع علیه حضور زنان در استادیوم ها رسانه ای شد که به دعوت از “امت حزب الله” پرداخته است. آیا شورای هماهنگی حزب الله در جریان این فراخوان بوده است؟ مرجع صدور این دعوتنامه کجاست؟

حسین الله کرم,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

حسین الله کرم: همانطور که در زیرنویس اطلاعیه آمده است، دعوت از سوی ستاد مردمی آمران به معروف و ناهیان از منکر است. شورای هماهنگی حزب الله نیز در جریان این دعوت بوده است. گروه‌های متعددی از خواهران و برادران آمر به معروف و ناهیان از منکر مرجع صدور اطلاعیه‌اند.

تجمع های اینچنینی آیا تاثیری در مطالبه ی مردمی که علاقمند به حضور در استادیوم هستند دارد؟

این تجمعات درچارچوب انجام تکلیف دینی است زیرا در آیه ۱۰۴ سوره‌ی عمران دستور است که جمعی از مسلمانان باید دعوت به نیکی و امر به معروف و نهی از منکر کنند. بر همین اساس وقتی این جمع از مسلمانان دو وظیفه‌ی فوق را انجام دهند وجوب آن ازدیگران برداشته می‌شود لذا وجود آمر به معروف و ناهی از منکر یک ضرورت است. البته تاثیر آن در همان گفتن نهفته است، دیگران نیز آنرا می‌پذیرند. از این‌رو به نظر می‌رسد علاقه‌ی کنونی بانوان برای حضور در استادیوم فوتبال مردان بیشتر سیاسی باشد.

موضع شخص شما در مورد حضور زنان در استادیوم‌ها چیست؟

موضع اینجانب علاوه بر پاسخ فوق، اشکال قانونی ورود زنان به ورزشگاه مردان و بالعکس است که دربند ۲۴ قانون سازمان ملی جوانان هم هست که در حال حاضر، زیرمجموعه‌ی وزارت ورزش و جوانان است.

فکر می‌کنید آنها که موافقند، حزب اللهی یا مذهبی نیستند؟

طبق آیه ۱۰۴سوره آل عمران، همان جمعی که امر به معروف کرده و نهی از منکر کرده‌اند رستگارند. رستگار نیز صفت حزب اللهی‌هاست. البته این صفت برای پیروان حضرت علی (ع) هم آمده است که شامل حال عمده‌ی ایرانیان می‌شود؛ از این‌رو واژه‌ی رستگار برای حزب اللهی‌ها نوعاً، برجستگی و امتیاز بیشتری می‌آورد.

آیا این دست از تجمعات قانونی هستند؟

باید قانونی به گونه‌ای وضع شودکه نیاز به صدور مجوز برای تجمع امر به معروف و نهی از منکر، مانع انجام این دو فریضه نشود.

آیا شورای هماهنگی حزب الله خود را ملزم به گرفتن مجوز پیش از تجمعات می@داند؟

از آنجا که دولت‌ها حاضر به صدور مجوز تجمع برای امر به معروف و نهی از منکر نیستند و تلاش دارند آن‌را سیاسی جلوه دهند، شورای هماهنگی به سوی برگزاری جلسات انجام این دو فریضه با مسوولان را در دستور کار خود قرار داده است تا نیازی به مجوز نداشته باشد؛ اتفاقا آخرین مورد، جلسه با وزیر ورزش و جوانان درباره‌ی ورود زنان به ورزشگاه مردان بوده است.

چند واکنش توییتری به تجمع مخالفان:

مازیار خسروی: گروهی از “امت حزب الله” قرار است دوشنبه در اعتراض به ورزشگاه رفتن زنان در مجلس اجتماع کنند. این حق آن‌هاست که برای پیگیری خواسته‌شان تجمع مسالمت‌آمیز برگزار کنند. البته بر اساس قانون اساسی این حق برای آن‌ها که برعکس این بزرگواران می‌اندیشند هم محفوظ است. آیا اجازه دارند؟

امیر ابتهاج: دوشنبه قراره «ستاد مردمی آمران به معروف و ناهیان از منکر» در اعتراض به حضور زنان در ورزشگاه تجمع کنند! قطعا آزادن که تجمع کنند و شعار بدن و مشکلی نیست. اما آیا زنان هم میتونن در شرایطی برابر با «امت حزب‌الله» علیه محدودیت‌های تبعیض‌آمیز موجود تجمع کنند و شعار بدن؟!

احسان رستگار: امان از خرس‌خاله‌ها. نوشته ”در راستای حمایت از حکم #ولی_فقیه و فتوای مراجع معظّم تقلید و در محکومیت اقدام برخی مسئولان دولتی در ورود زنان به ورزشگاه” می‌خوان دوشنبه تجمع کنن مقابل مجلس. چرا بی‌ربط پای #رهبری رو وسط می‌کشین؟ اگه ایشون حکم حکومتی داده بودن، کار حتی به بلیت‌فروشی هم نمی‌رسید.

آساره کیانی: آن دوشنبه شب، ورزشگاه آزادی امن ترین جای ایران بود؛عنوان روتیترم بود توی شبها و روزهای جام جهانی با این تیتر؛دوباره برمیگردیم. مرور میکنم؛ نه مودب بودن مردان را میشد انکار کرد نه خوشحالی زنان و مردان و کودکان را. #تجمعنکنید علیه شادبودن هموطنتان؛ #ورزشگاهرفتن_زنان حق طبیعی آنهاست.

فهیمه: اونا در مقابل گفته های ما میگن: مگه همه اولویت زنان ما ورزشگاه رفتنه؟ بعد خودشون همه چی رو ول کردن و تجمع اعتراضی در ماه صفر رو اختصاص دادن به ورزشگاه رفتن خانم ها … کلاهتون رو قاضی کنید کی الان داره اولویت سازی میکنه؟

فربدم: امروز یه خبر شنیدم که از خوشحالی اشک شوق در چشمانم جمع شد، امیدوارم حقیقت داشته باشه. حاجی الله کرم و بقیه مردای باغیرت و ناموس‌دار ایرانی، در اعتراض به ورود زنان به ورزشگاه می‌خوان تجمع برگزار کنن. خوش به غیرتتون، کاش دو نفر مثل شما تو این دولت مفسده‌ی بنفش بود.

احلام: در اعتراض به حضور #بانوان در بازی تیم ملی #فوتبال #ایران و کامبوج در چارچوب بازیهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر؛ مخالفان رفتن زنان به #ورزشگاه در برابر مجلس تجمع اعتراضی برگزار می‌کنند. والا ما هم معتقد به دین هستیم هم کشور و ارزشهاشو قبول داریم.. بنظرم اینکار تندروی محسوب میشه.

معصومه رشیدیان

  • 9
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
متاسفانه این تصمیم نظام هست از بازی سیاسی دست بردارید مردم خسته اند
چرا بفکر اشتغال این همه جوان بیکار نیستید؟چرا بفکرکاهش و بی ارزشی پول ملی نیستید؟چرا بفکر این همه باند بازی و اختلاس و رانت بازی و زمینخواری نیستیو؟آقای محترم به تو و دیگران چه ربطی داره زنان به ورزشگاه بروند یا نروند؟مگه شما وکیل ملت هستید؟؟؟؟؟؟
بروبابا
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش