دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۳۵ - ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۰۵۹۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

موسوی لاری استعفا داد

سید عبدالواحد موسوی لاری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
نایب‌رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در نامه‌ای استعفای خود را به رئیس این شورا اعلام کرد.

به گزارش اعتمادآنلاین، سید عبدالواحد موسوی‌لاری، نایب‌رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در نامه‌ای خطاب به محمدرضا عارف، رئیس این شورا استعفای خود را اعلام کرد.

در متن نامه موسوی‌لاری دلیل این استعفا را بیماری و مشکلات جسمانی بیان کرده است. او البته در ادامه با اصرار بر مشکلات جسمانی به عنوان دلیل اصلی استفعای خود تاکید کرده خوش‌بین است با استعفای او تغییرات اساسی در ساختار و سازوکار شورای عالی سیاستگذاری ایجاد شود و نقش احزاب پررنگ‌تر شود.

متن کامل نامه استعفای موسوی‌لاری خطاب به عارف و دیگر اعضای شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به شرح زیر است: 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند و معزز جناب آقای دکتر محمدرضا عارف، رئیس محترم شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان دامت برکاته

با ابلاغ سلام و تحیات و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه با برکت رمضان و سلامتی و صحت و عافیت برای حضرت‌عالی و همه همکاران

شرایط و مقتضیات امروز جامعه ضرورت به کارگیری ظرفیت‌های گوناگون در جهت کاهش آلام مردم و مقابله با بلیه فراگیر قرن که تمامی عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و همه مناسبات انسانی را فراگرفته است، دو چندان و بلکه صد چندان نموده است. دستگاه‌های مسئول به فراخور حوزه مسئولیت و توان خود انجام وظیفه کرده و می‌کنند.

نهادهای مدنی و واسطه که ریشه در متن جامعه و شاخ و برگ بلند و کوتاه به تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری دارند، می‌بایست وظیفه ملی، دینی و انسانی خود را به نحو احسن به انجام رسانند. احزاب، گروه‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد هر کدام به اندازه ظرفیت و توانی که دارند و فرصتی که به آنها داده می‌شود یا می‌توانند به دست آورند باید در این تکلیف همگانی ایفای نقش کنند.

نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان یعنی شورای سیاست‌گذاری از بدو پیدایش تاکنون در فراز و فرودهایی که پشت سر گذاشته‌ایم نقشی محوری داشته و اعضاء حقوقی و حقیقی آن علی‌رغم همه کاستی‌ها و دشواری‌های مسیر لحظه‌ای از دغدغه اسلام، ایران و ملت نجیب غافل نبوده و از هیچ تلاشی فروگذار نبوده‌اند. در موقعیت فعلی بسیج همگانی و یاری‌رسانی به تلاش‌گران و مجاهدات عرصه سلامت از یک‌سو و رصد کردن آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ناشی از شیوع ویروس کرونا از سوی دیگر رسالتی است که بر دوش همگان سنگینی می‌کند. باید باور کنیم که دنیای پس از کرونا با دنیای پیش از آن بسیار متفاوت است. شناخت تفاوت‌ها و درک واقعیت‌ دنیای جدید مسئله‌ای جدی است که نخبگان جامعه را فرامی‌خواند.

تا چند هفته دیگر عمر مجلس دهم به پایان می‌رسد و مجلس دیگر با حال و هوایی متفاوت پا به عرصه وجود می‌نهد. دولت فعلی نیز آفتابش بر لب پشت‌بام است و هر چه بود و هر چه هست به ماه‌های پایانی خود نزدیک می‌شود. در چنین شرایطی نباید از بازنگری در ساختار و سازوکار نهادهای اجماعی اصلاح‌طلبان در عرصه‌های گوناگون غفلت نمود.

اینجانب که در این سال‌ها شاهد تلاشی ‌بی‌وقفه، دلسوزانه و خالصانه حضرت‌عالی و دیگر اعضاء محترم بوده‌ام و از کنار شما بودن بهره‌های معنوی برده و درس‌ها گرفته‌ام، اذعان می‌کنم که فرصت در کنار شما بزرگواران بودن غنیمتی است که نباید از دست داد. اما شما خود به شرایط جسمی بنده واقفید و در گذشته نیز کراراً به عرض دوستان رسانده بودم که به دلیل شرایط جسمی امکان تداوم مسئولیت و ایفای نقش ندارم. لذا بدینوسیله استعفای خود را به حضرت‌عالی، اعضاء محترم هیات‌رئیسه و اعضای محترم شورا تقدیم می‌دارم. بدیهی است که استعفا از مسئولیت به معنای عدم همراهی و همگامی با عزیزان نبوده و نیست.

هر چند که این استعفا با شرایط جسمی حقیر مرتبط بوده و از ماه‌های پیش هم با شما در میان گذاشته بودم اما گمانم این است که این استعفا می‌تواند آغازی بر تغییر ساختار و سازوکارهای نهادهای اجماعی و پررنگ شدن نقش احزاب و تشکل‌ها باشد.

استدعا دارم در این ماه با برکت ما را از دعای خیر محروم نفرموده در مواقع و مظان اجابت دعا گوشه‌ چشمی به این سود داشته باشید.

  • 17
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
چه عجب یکی بلاخره استعفا داد!
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش