دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۹ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۸۴۷
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

"محمدرضا بادامچی" نماینده اسبق مجلس:

دولت در برخی امور جاری کشور نقشی ندارد/ عدم تصویب FATF باعث شد مردم زندگی‌شان را به انتخابات آمریکا گره بزنند

محمدرضا بادامچی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
یک نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: امروز وضعیت در کشور به گونه‌ای است که مردم حال و حوصله حواشی را ندارد؛ لذا نباید عده‌ای امنیت کشور را با رفتارهای‌شان به مخاطره بی‌اندازند.

محمدرضا بادامچی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره اصلاح طرح موادی از قانون انتخاب ریاست‌جمهوری که در روزهای اخیر در صحن مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، گفت: در خبرها مشاهده کردم لایحه اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست‌جمهوری در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید؛ بسیار متاسف و ناامید شدم در چنین شرایطی که باید مردم را به سمت مشارکت سوق بدهیم، چنین اقداماتی صورت می‌گیرد.

نماینده مردم تهران در دهمین مجلس شورای اسلامی تاکیدد کرد: متاسفامه مجلس ما شرایط کشور و مقطعی که در آن هستیم را درک نمی‌کند، اظهار داشت: انتخابات نزدیک است و با توجه به این‌که انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم پیش روی ما بود باید یک اجماع مطلوب در نظر مردم به وجود می‌آوردیم اما مشاهده کردیم که خیر چنین نیست، در اینصورت واگرایی‌های دیگر  ایجاد می‌شود.

وی تاکید کرد: متاسفانه در این شرایط کشور باید به آن چیزی که اصل است پرداخته شود، اما این اتفاق نمی‌افتد، ما این روزها به حضور مردم و بودنشان نیاز داریم اما راه‌ها به سمت و سوی دیگر می‌رود.

بادامچی با بیان این‌که شرایط بسیار بحرانی است و مردم از نظر اقتصادی در وضعیت نامطلوبی قرار دارند، عنوان کرد: امروز وضعیت در کشور به گونه‌ای است که مردم حال و حوصله حواشی را ندارد؛ لذا نباید عده‌ای امنیت کشور را با رفتارهایشان‌ به مخاطره بیندازند.

وی ادامه داد: در شرایطی که بیکاری بیداد می‌کند و افراد جامعه به فکر معیشت هستند، رفتارهایی را مشاهده می‌کنیم که در پی خواست مردم نیست، به طور مثال می‌بینیم حال که با توجه به رهنمودهای رهبری نمی‌توانند در قبال رئیس‌جمهور رفتارهایی را انجام دهند، بسیار راحت بر سر یک وزیر می‌ریزند تا  استیضاحش کنند، خب چرا این افراد شرایط را درک نمی‌کنند؟ چرا متوجه نیستند این رفتارها اثرات نامطلوبی بر روند مشارکت عمومی دارد.

بادامچی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که این روزها شاهد برخی از رفتارها در قبال رئیس‌مجلس هستیم، حتی صداوسیما مستند سفرهای انتخاباتی وی را پخش می‌کند آیا منظور خاصی پشت این اقدامات وجود دارد، بیان کرد: این‌گونه اقدامات کاملا با نیات خاص صورت می‌گیرد، می‌خواهند بگویند وضعیت خاصی که در کشور وجود دارد همه ناشی از اقدامات دولت است؛ می‌خواهند دولت را سبک نشان دهند و کارهایش را زیر سوال ببرند، آن هم درحالی  همه میدانیم دولت کاره‌ای نیست.

وی با بیان این‌که امروز بعضی‌ها در بوق و کَرنا می‌کنند که دولت ناکارآمد است، گفت: من قصد دفاع و طرفداری از دولت را ندارم اما آن چیزی که از بیرون نگاه می‌کنم این است که دولت واقعا در برخی امور جاری کشور نقشی ندارد.

محمدرضا بادامچی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

وی یادآور شد: دولت به اتفاق مجلس دهم تلاش کرد که موضوع FATF و لوایح آن به تصویب برسد تا کشور با این تنگنای اقتصادی رو به رو نشود، اما چه شد؟ آن روزها دلار و ارز این قیمت‌ها را نداشت، اما امروز شما می‌بینید قیمت‌ها چه شده است.

این نماینده سابق مجلس شورای ادامه داد: مجلس و دولت آن روزها هشدارهایی درباره وضعیت کشور در آینده دادند اما متاسفانه در مجمع تشخیص مصلحت به طور غیرقانونی لوایح رد شدند، خب بیایند پاسخ دهند چگونه این رفتارها باعث شد زندگی مردم با انتخابات آمریکا گره بخورد؟ چرا مردم باید امروز به این فکر کنند که فلانی در آمریکا بیاید ارز گران می‌شود، آن یکی بیاید جنس گران می‌شود! 

وی ادامه داد: متاسفانه با برخی از رفتارها کشور را کوچک کردند و به سمت یک تحقیر ملی کشاندند.

بادامچی گفت: روزگاری گفتیم، حداقل منافذ پولی را برای کشور را باز کنیم تا مردم به دردسر دچار نشوند، اگر شما امروز بیمار خاص داشته باشید، حتما متوجه شده‌اید که قیمت داروها ۱۰ برابر شده‌اند. داروهایی هستند از ۱۵۰ هزار تومان امروز به دانه‌ای ۷  میلیون تومان رسیدند و در بازار سیاهی که قابل اطمینان هم نیستند خرید و فروش می‌شوند و باید گفت این شرایط اصلا مطلوب نیست.

وی خاطرنشان کرد: در خواب هم بعضی‌ها مشاهده نمی‌کردند عراق هم نتواند مطالبات ارزی‌ که از آن داریم به ما بدهد.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کوته‌فکری‌ها جامعه را به یک تنگنا رسانده است، گفت: باید مشکلات را رفع کنیم و  حواشی را به کناری بگذاریم، دست به دست هم دهیم تا مردم به این کشور علاقمند شوند؛ چراکه این همه وارفتگی و بی‌علاقگی به کشور از طرف جامعه مطلوب نیست.

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش