دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۱۲ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۱۳۴۵
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

جلودارزاده: ما که فراکسیون امید بودیم ناامید هستیم، مردم در چه شرایطی هستند؟

سهیلا جلودارزاده,اظهارات سهیلا جلودارزاده در مورد مشکلات کشور
یک نماینده مجلس دهم با اشاره به شرایط کشور گفت: ما فراکسیون امید بودیم، ما که به این مرحله رسیده‌ایم بقیه مردم در چه شرایطی هستند؟!

به گزارش برنا، "سهیلا جلودارزاده" نماینده مجلس دهم و چهره سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با فردی که بتواند در انتخابات ۱۴۰۰ مردم را برای حضور در انتخابات اقناع کند، گفت: در شرایط فعلی با این حجم عظیم مصیبت هایی که به دلیل ناکارآمدی و منفعت پرستی برای ملت بوجود آمده است، برای نجات کشور و ملت به طور طبیعی باید انسانی مسئولیت بپذیرد که به قدرت الهی متکی است و در چنین شرایطی خود را فدا کند.

او افزود: من فکر می کنم به سختی بتوان کسی را پیدا کرد تا با این شرایط دوام بیاورد. با هر رییس جمهوری ابتدا خوش استقبال و بعد بد رفتار بودیم. در نتیجه یک رییس جمهور به تنهایی نمی تواند کار کند و باید حزبی قوی پشت سر او باشد. ولی امروز احزاب رسمی و قانونی ما به دلیل نبود، شرایط سیاسی و وضعیت نابسامان مالی، قدرتمند نیستند. به اصطلاح باید بگویم روسای جمهور در ایران خوش استقبال و بد بدرقه هستند.

جلودارزاده تصریح کرد: امروز برخی از نهادهای حکومتی کار احزاب را انجام می دهند و از کار خود باز می مانند. باید نگاه کنیم و ببینیم کسانی که تصمیم گیرنده و تصمیم ساز هستند چگونه کشور را اداره می کنند؟ آیا می خواهند کشور را به پشتوانه قدرت نظامی اداره کنند، یا اینکه احزاب را وارد استاندارهای سیاسی می کنند، در هر صورت باید رجل سیاسی قدرتمند وارد سیاست و حکومت شوند و قدرت را در دست بگیرند.

او یاداور شد: شاید گفته شود من مردم را ناامید می کنم ولی ما فراکسیون امید بودیم، ما که به این مرحله رسیده ایم بقیه مردم در چه شرایطی هستند؟!

نماینده اصلاح طلب مجلس دهم با بیان اینکه اگر تائید صلاحیت ها به روال سابق باشد، وضعیت بدتر می شود، افزود: شاید بتوان حکومت اقلیتی را برای همه کشور ایجاد کرد ولی نتیجه نمی دهد. امروز خوب حکومت کردن آن هم از طرف کسانی که پشتوانه آنها اسلام است باید به این شکل باشد که ادیان و هر کسی به حاکمیت پناه بیاورد، این در قانون اساسی ما وجود دارد البته دشمنان و دشمنی ها را نادیده نمی گیریم ولی راه ما جنگ آوری و مقابله نیست. شاید از ابتدا استراتژی ما غلط بوده که خواسته ایم موازنه مثبت داشته باشیم. ما به اندازه کافی صداقت، مظلومیت و حرف مستند برای دنیا داشته و داریم ولی برخی از افراد موثر باعث می شوند، راه تغییر داده شود.

سهیلا جلودارزاده,اظهارات سهیلا جلودارزاده در مورد مشکلات کشور

او اضافه کرد: همه افکار عمومی دنیا منفی نیستند و در برهه هایی دیده شده است که افکار عمومی دنیا به نفع ما رای داده اند. نباید اجازه داد آنها بر علیه ما باشند. امام حسین هم مظلوم بود و تا آخرین لحظه ایستاد و این مظلومیت در تاریخ برگ برنده است ولی ما وارد خط بدی شده ایم.

جلودارزاده تصریح کرد: برخی از دوستانمان فکر کردند، مثل جنگ های دیگری که موفق شدیم در اینجا هم باید با این شیوه پیش برویم و موفق بشویم، ولی می بینیم هجمه ای جهانی بر علیه ما ایجاد شده و همین برای آنها، سود دارد چون اقتصاد خود را با فروش اسلحه قوی می کنند و ما را با جمعیت مظلوم کثیری در یک کنج قرار داده اند. باید شرایط را بسنجیم و بر آن اساس، تصمیم بگیریم. ملت ما نشان دادند که برای حفظ تمامیت ارضی و رعایت جوانمردی در این شرایط ایستاده اند ولی این روش نتیجه ای به ما نمی دهد تا کی باید شاهد اخبار نگران کننده باشیم؟

جلودار زاده با بیان اینکه برگزاری رفراندوم برای تشخیص خواست مردم در ارتباط مسالمت آمیز کشور با دنیا کمک کننده است، گفت: من با رفراندوم موافقم چون مردم همواره نشان داده اند که تابع اکثریت هستند. مردم با رفراندوم تصمیم خود را می گیرند و دیگر شاهد اعتراضات نخواهیم بود، می توان با یک رفراندوم این حجم نارضایتی ها را که شبانه روز منتشر می شوند، تعیین تکلیف کرد و خواسته مردم را نشان داد.

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش