صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان به برآنلاین گفت:راهحلِ مهار تندروی گفتوگوست. شایسته جامعه ای که پرچمدار گفتگوی تمدن ها بوده این نیست که نیروهای سیاسی و کنش گران آن از گفتوگوی محترمانه فرار کنند.
- تندروی ها بسیار در سیاست خارجی ما تاثیرگذار بوده است.باید مراقب تندروی ها و صحبت هایمان باشیم و ببینیم ارزش افزوده این تندروی ها برای کشور چیست.
- انتخاب مردم ایران بر این اساس نیست که بایدن اینکار یا آن کار را انجام دهد.
- اصلاحطلبان فقط افراد تکراری و آنهایی نیستند که از دهه ۶۰ تاکنون بر مسند نشستهاند.
- یک اتفاق جدید در سازوکار اجماع ساز حضور آقای بهزاد نبوی است. حضور ایشان می تواند امید و دلگرمی در این نهاد باشد.
- عارف از سرمایه های جریان اصلاحات هستند. من هم برای ایشان احترام ویژه قائل هستم.
- اصولگرایان فقط میخواهند مردم را سرکوب کنند یا دنبال فیلتر و بستن هستند با این رویکرد اصولگرایان روز به روز در حال تضعیف در جامعه هستند.
- شورای نگهبان قانون اساسی را تضعیف می کند و هزینه ناکارآمدی جریان اصولگرا را خواهد داد.
- اینکه به نظامی ها بگوییم خدا فقط شما را خلق کرده تا به جبهه بروید و شهید شوید، یا فقط بجنگید، قابل توجیه نیست. خیلی از رؤسای جمهور دنیا در آمریکا و اروپا نظامی بودند.
- نتیجه عدم شرکت مردم در انتخابات سال قبل، همین مسائلی است که در مجلس یازدهم می بینید.
- قصد رایزنی با شورای نگهبان را داریم وامیدوار هستم که شورای نگهبان در بزنگاه های حساس بتواند نقش تاریخی ایفا کند.
- جامعه ما جامعه ای صفر و صد است و نخبه کشی بی نظیری دارد و این به ماهیت انقلاب، ماهیت ایدئولوژیک و ماهیت دیدگاه های متفاوتی که در بستر تحولات سیاسی نهضت ها و کشورهایی که مثل ما دیده می شود، بر می گردد که این ریشه های تاریخی آن است. در شرایط فعلی هم طبیعی است که هرچه به انتخابات نزدیک تر می شویم این دو قطبی پررنگ تر می شود. جامعه آمریکا را هم قبل از انتخابات و بعد از انتخابات ببینید، حتی در تعاریفی که در جامعه آمریکا داشتند تصور این بود که جامعه آمریکا دارد به یک جامعه دو قطبی در حال جنگ می رسد.نطقی که آقای بایدن در روز تحویل ریاست جمهوری کرد این بود که ما خواهان پایان ستیزهای تاریخی و ستیزهای اجتماعی هستیم. مفهوم این است که انقدر آنجا تنش و اختلافات بالا بوده که دولت جدید به دنبال کاهش این تنش ها می رود. یک بخش رادیکال شدن جامعه، طبیعی است به این دلیل که فرآیند سیاسی، اتفاقات سیاسی و رخدادهای سیاسی قبل از انتخابات جامعه را به این سمت می برد و اما بخش دیگر آن غیرطبیعی و غیر اخلاقی است که باید برای آن فکری کرد.
- سران سه قوه باید باهم بنشینند و از طرفی با کنشگران سیاسی، اهالی رسانه، سران احزاب و نخبگان جامعه دیالوگ داشته باشند تا در فضایی بهتر آلام و مشکلات مردم طرح شود. همه با هم کوشش کنند که در این شرایط سخت و دشواری که ما دچار تحریم و ظلم خارجی و ناکارآمدی داخلی هستیم، بتوانیم با همفکری از این بحران خارج شویم.راه حل، گفتوگو است. شایسته جامعه ای که پرچمدار گفتگوی تمدن ها بوده این نیست که نیروهای سیاسی و کنش گران آن از گفتوگوی محترمانه فرار کنند و ضعف و ناتوانی های خود را پشت توهین به رقیب و پر رنگ کردن ضعف های جریان مقابل پنهان کنند. سیاسیون ما نتوانسته اند درک کنند که باید فارغ از ریشه های مشکلات با گفتوگوی همدلانه که مبتنی بر تفاهم، منافع ملی و درک متقابل باشد به دنبال حل مشکلات این مردم باشند.
- 10
- 4
علی ..
۱۳۹۹/۱۲/۲ - ۱۵:۱۰
Permalink