به گزارش مهر، ابرماه با عنوان «ماه صورتی» دوشنبه و سه شنبه هفتم اردیبهشت، قابل رؤیت است؛ این پدیده به دلیل آن رخ می دهد که کره ماه، در نزدیک ترین حالت به زمین قرار می گیرد و میتوان آن را به راحتی و بدون ابزارهای رصدی مشاهده کرد.
در این زمان ، فاصله ماه (Moon) و زمین به میزان ۳۵۷ هزار و ۴۲۹ کیلومتر میرسد و ماه حداکثر ۷ درصد بزرگ تر و نور آن ۱۶ درصد بیشتر از مواقع دیگر است.
به این ابرماه اصطلاحاً «ماه صورتی» می گویند. این عنوان برای ماه برگرفته از گل های صورتی در آمریکا است که در ماه آپریل رشد می کنند.
طلوع این ابرماه خيلي جذاب است و با چشم قابل رؤیت است؛ جالب اینجاست که ماه مانند همیشه طلوع می کند و درصد خیلی کمی بزرگتر دیده می شود و این بزرگی تنها توسط ابزارهای رصدی و عکاسی قابل تشخیص است.
با توجه به اخبار منتشر شده درباره ابرماه و شایعات بسیار در فضای مجازی، افراد با دیدن ماه فکر می کنند این قمر زیبای زمین بسیار بزرگتر و بسیار پرنورتر خواهد بود در صورتیکه اینگونه نیست.
امشب (دوشنبه ۶ اردیبهشت ماه) ماهِ کامل در آسمان، ساعت ۲۰:۱۵ قابل مشاهده است و میتوان فردا شب نیز این ماه کامل را در ساعت ۱۹:۵۷ دقیقه به راحتی رصد کرد.
- 10
- 4