به گزارش ایسنا، شاید این هدفون ها ناخوشایند بنظر برسند ولی میتوانند مطالعه مغز را بسیار ساده تر کنند. هدف بزرگ تر آنها ثبت نوار مغزی به صورت آسان تر و راحت تر است که معمولاً پژوهشگران برای ثبت آن باید الکترودهایی را روی پوست سر مراجعه کننده قرار دهند. به گفته ی این استارتاپ، این هدفون ها نه تنها با ایجاد روش های غیرتهاجمی برای مطالعه سیگنال های مغزی بلکه با پیش بینی احتمال بروز تشنج میتوانند زندگی افردی که از این عارضه رنج می برند را متحول کنند.
" آلن لیوی"( Allan Levey)، رئیس مرکز سلامت مغز دانشگاه اموری که به این استارتاپ در آزمایش دستگاه ها کمک می کند به پایگاه وایرد گفته است:ما در خصوص فشار خون ، کلسترول و سیستم تنفسی خود اطلاع داریم و آن ها را مرتب مورد بررسی قرار نمی دهیم.
هرچند این استارتاپ بر برنامه های تجاری تاکیدی ندارد، ولی میتواند جایگزینی کمتر تهاجمی برای استارتاپ های رابط مغز و رایانه دیگر مانند نورالینک ایلان ماسک باشد.
با این وجود جای دادن تعداد کافی از الکترودها برای ثبت مقادیر قابل توجهی از فعالیت مغز در چنین دستگاه کوچکی کار آسانی نیست و در کنار آن درک سیگنال های منتشر شده از مغز نیز دشوار خواهد بود.
" جان استیوریک"( John Stivoric)، مدیر ارشد شرکت مادر گوگل موسوم به آلفابت، در ابتدا به این هدفون ها شک داشت.
وی به وایرد می گوید:یکی از بدترین حسگرهای دنیا، حسگرهای نوار مغزی هستند. صدای محیط، صدای سطح، حرکت بدن و غیره وجود دارد. من فکر می کردم، این دستگاه نمی تواند کار کند. اما کار کرد. این سیگنال ها ظاهر شدند. چطور ممکن است؟
" جن دوایر"( Jen Dwyer)، مدیر پزشکی" NextSense" بعد از سالها آزمایش در دانشگاه اموری، دریافت که این هدفونها به طور شگفت آوری در جمع آوری سیگنال های نوار مغزی که نشان دهنده ی احتمال بروز تشنج هستند، مؤثر عمل می کنند.
شرکت" NextSense" پس از آنکه از شرکت اصلی به صورت یک استارتاپ مجزا شروع به کار کرد توانست ۵.۳ میلیون دلار سرمایه جمع آوری کند و قصد دارد هدفون های خود را به دانشگاه ها و شرکت های داروسازی ارائه دهد و در سال جاری تائیدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را برای هدفون های خود دریافت کند.
این شرکت همچنین امیدوار است که بتواند کاربردهای غیرپزشکی این دستگاه را مورد بررسی قرار دهد و برای مثال امکان کسب اطلاعات در خصوص کیفیت خواب را برای کاربران فراهم کند.
- 16
- 1