سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
۱۰:۲۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۲۱۱۳۱
اختراعات و پژوهش های علمی

مواد شیمیایی مورد نیاز برای استخراج طلا

مواد شیمیایی در استخراج طلا
امروزه استخراج طلا یکی از شغل های پر طرفدار سراسر دنیا است که افراد زیادی مشغول به انجام آن هستند. این کار بیشتر در قطب جنوب انجام می شود اما اکنون در تمام کشور ها به صورت تخصصی بسیاری از افراد این کار را انجام می دهند.

طلا نوعی فلز است که درخشش بالایی دارد و ارزش مادی زیادی دارد. طلا فلزی است که نرم و انعطاف پذیر است، رسانای خوبی برای گرما و الکلتریسیته هستند. طلا فلزی گران قیمت و با استحکام است. برای استخراج طلا نیاز نیست که شما آن را از معدن استخراج کنید راه های بسیاری برای استخراج طلا وجود دارد.

استفاده از اسید نیتریک برای استخراج طلا

زمانی که اسید نیتریک با طلا برخورد می کند، طلا مانند یک اسفنج اسید نیتریک را به خود جذب می کند. این کار باعث می شود که اسید نیتریک بتواند طلا را از بقیه فلزات جدا کند. با استفاده از اسید نیتریک شما می توانید طلا را از برد استخراج کنید.

اسید نیتریک نوعی اسید قوی است که می تواند نقره و مس را در خود حل کند و به شما در استخراج طلا از فلزات دیگر کمک کند. برای جداسازی طلا از فلزات دیگر مانند روی، نقره، مس و ... اسید نیتریک تنها اسیدی است که می توانید از آن استفاده کنید.

نکته مهمی که برای استفاده از اسید نیتریک  وجود دارد این است که هنگام استفاده از آن حتما موارد ایمنی را رعایت فرمایید و حتما از ماسک های مخصوص استفاده نمایید زیرا اسید نیتریک زمانی که واکنش می دهد از خود دودی نارنجی رنگ استخراج می کند که سمی است و به دستگاه تنفسی آسیب می زند.

استفاده از اسید سولفوریک برای استخراج طلا

برای بازیابی انواع فلزات از جمله طلا از اسید سولفوریک استفاده می شود. اسید سولفوریک نوعی اسید معدنی بسیار خورنده و خطرناک است که برای عوض کردن کلرید نقره به فاز فلزی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای حل کردن انواع فلزات از اسید سولفوریک استفاده می شود. برای جداسازی و چربی زدایی جواهرات نیز از اسید سولفوریک استفاده می شود. اسید سولفوریک را باید در ظرف های پلیمری که دارای ضخامت خوبی باشد نگه داری کرد.

اسید سولفوریک در استخراج طلا

استفاده از اسید کلریدریک برای استخراج طلا

اسید کلریدریک با نام جوهر نمک صنعتی شناخته می شود این اسید در استخراج طلا کاربرد های فراوانی دارد. اما این اسید نمی تواند طلا و نقره را در خود حل کند. فروش جوهر نمک با خلوص پایین تر برای شوینده و جرم گیر نیز انجام می شود.

اسید کلریدریک در استخراج طلا

استفاده از بوراکس برای استخراج طلا

برای استخراج طلا یکی دیگر از اسید هایی که می توانید از آن برای پاکسازی و جدا سازی ناخالصی از طلا مصرف کنید استفاده از بوراکس است. بوراکس در استخراج طلا به عنوان یک اسید تمیز کننده استفاده می شود که می تواند ناخالصی ها را از روی طلا تمیز کند. اگر علم کافی در زمینه استخراج طلا داشته باشید می توانید با استفاده از مقداری بوراکس و گرما به راحتی ناخالصی ها را از بین ببرید.

بوراکس چیست

استفاده از کلرید قلع برای استخراج طلا

کلرید قلع نوعی ماده شیمیایی محسوب می شود که معمولا افرادی که به تازگی کار استخراج طلا را شروع کرده اند از این ماده استفاده می کنند. روش استفاده از کلرید قلع به این صورت است که می توانید مقداری کلرید قلع را با اسید هیدروکلریک ترکیب کنید و از محلول به دست آمده به عنوان تستر طلا استفاده کنید. این روش هم روش آسانی هست و هیچ مشکلی برای شما به وجود نمی آورد اما یکی از معایب آن این است که کلرید قلع قیمت بالایی دارد و مقرون به صرفه نیست. یکی دیگر از معایب این روش این است که زمانی که شما کلر قلع و کلریدریک را باهم ترکیب می کنید بیشتر از یک هفته نمی توانید آن را نگه داری کنید.

استفاده از متابی سولفیت برای استخراج طلا

متابی سولفیت نوعی پودر سفید رنگ است که کاربرد بسیاری در استخراج طلا دارد. استفاده از متا بی سولفیت سدیم بعد از خنثی کردن اسید باعث می شود که واکنش نشان دهد و گاز سولفور تولید کند. این کار باعث می شود که طلا در ته ظرف ته نشین شود. برای استخراج طلا سعی کنید از متابی سولفیت های با کیفیت استفاده نمایید تا نتیجه بهتری بگیرید.

متا بی سولفیت سدیم یک کیلوگرمی

استفاده از سولفات آهن در استخراج طلا

سولفات آهن نوعی ماده شیمیایی است که شکل ظاهری آن مانند بلور های سبز رنگ است. از سولفات آهن در روش تیزاب سلطانی استفاده می شود. برای استخراج طلا حتما دقت داشته باشید که بافت آن مانند بلور های سبز باشد و رنگ زرد و یا سفید نباشد. برای نگه داری از آن حتما درب آن را محکم ببندید و دور از نور خورشید نگه داری کنید.

استفاده از پودر روی برای استخراج طلا

روی به خاطر دارا بودن از توان احیای کم می‌تواند برای احیای طلا و بقیه فلزات مورد استفاده می شود. به خاطر بالا بودن مقدار برخورد پودر روی نسبت به شکل شمشی و ورقه ای، این نوع پودر کارایی بیشتری خواهد داشت.مقدار پودر روی یکی از مباحث خیلی مهم در انتخاب کردن پودر روی چه داخل محلول‌های اسید و چه هم داخل محلول‌های قلیایی می‌باشد.عموما پودرهایی که در بازار وجود دارند اندازه ذرات خیلی ریزی هستند که در زمان افزودن به محلول، شناور می‌شوند و عمل جذب و فیلتر نمودن را مشکل خواهند کرد. بنابراین در زمان خرید علاوه بر خالص بودن به اندازه ذرات هم دقت نمایید.

استفاده از تیزاب سلطانی برای استخراج طلا

تیزاب سلطانی نوعی اسید بسیار قوی است که معمولا برای استخراج طلا کاربرد فراوانی دارد. تیزاب سلطانی از ترکیب دو اسید به نام اسید نیتریک و اسید کلریدریک به دست می آید. برای به دست آوردن محلول تیزاب سلطانی باید این دو اسید را به نسبت ۱ به ۳ باهم ترکیب کنید. تیزاب سلطانی قدرت بسیار بالایی در خورندگی دارد و می تواند تمامی فلزات از جمله طلا، نقره، مس و... را به راحتی در خود حل کند. قدرت خورندگی بالای این ماده باعث شده است که از آن در بازیابی فلزات گران قیمت استفاده شود. رنگ تیزاب سلطانی در ابتدا شفاف است ام پس از گذشت چند دقیقه به رنگ قرمز در می آید. یکی از کارایی هایی که تیزاب سلطانی دارد این است که در عیار سنجی طلا با کمک سنگ مورد استفاده قرار می گیرد. یکی دیگر از کاربرد های تیزاب سلطانی این است که می تواند در جداسازی طلا از سنگ و خاک بسیار موثر باشد.

برای حکاکی بر روی فلزات نیز می توان تیزاب سلطانی استفاده کرد. از تیزاب سلطانی می توان برای جدا سازی مواد آلی از ظروف آزمایشگاهی و ابزار های آزمایشگاهی نیز استفاده کرد.

  • 16
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش