دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۳۲ - ۲۸ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۶۴۹۹
اختراعات و پژوهش های علمی

برای مقابله با تهدیدهای سایبری؛

سیستم بومی امنیت شبکه توسط محققان ایرانی تولید شد

اینترنت,اخبار علمی,خبرهای علمی,اختراعات و پژوهش
محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید سیستم بومی امنیت شبکه (Firewall) منطبق با نیازهای راهبردی و استراتژیک منطقه شدند. این سیستم از ابتدای امسال با موفقیت در کشور اجرایی شده است.

به گزارش مهر، محمد چینی‌پرداز، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان تولید کننده سیستم بومی امنیت شبکه (Firewall) گفت: هدف اصلی اجرای طرح سامانه‌های پیشرفته شبکه و امنیت اطلاعات، تولید سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای تخصصی حوزه IT به ویژه تمرکز در حوزه امنیت شبکه است.

 

وی افزود: این تولیدات مانند فایروال (نرم‌افزاری است که اطلاعات وارد شده به کامپیوتر را محدود و اطلاعات غیرمجاز را فیلتر می‌کند) و یا UTM که هم‌اکنون در مرحله عملیاتی قرار گرفته و مورد استفاده بسیاری از سازمان‌های دولتی است.

 

به گفته این محقق از  ایده تا اجرای این طرح سه سال به طول انجامیده و با موفقیت در آزمایش‌های موفق امنیتی، از ابتدای امسال در کشور اجرایی شده است.

 

چینی پرداز در خصوص اهمیت اجرای طرح سامانه پیشرفته شبکه و امنیت اطلاعات افزود: سامانه امنیت ملی ارتباطات این شرکت در راستای طرح امنیت ملی ارتباطات و پدافند غیرعامل تعریف و تولید شده است. طراحی این سامانه منطبق با نیازهای راهبردی و استراتژیک منطقه به‌ویژه با درنظرگرفتن حمله‌ها و سناریوهای تهدیدهای سایبری در سال‌های اخیر بوده است. 

 

وی گفت: نقطه قوت و تمرکز تیم طراحی این سامانه بر حفره‌ها و ضعف‌های امنیتی پایگاه‌ها و سرورهای داخلی است که محصول‌های امنیتی خارجی آنها را برطرف نمی‌کنند. نقطه قوت دیگر، تولید داخلی بودن این سامانه است که موجب اطمینان کامل کاربران آن از نبود حفره‌های امنیتی عامدانه و هرگونه نشتی می‌شود. طراحی بومی و انعطاف‌پذیر این سامانه، کنترل، سیاست‌گذاری، امنیت و مدیریت شبکه را با کم‌ترین تاثیر بر سرعت و قابلیت دسترسی شبکه ممکن و میسر می‌سازد.

 

اینترنت,اخبار علمی,خبرهای علمی,اختراعات و پژوهش

 

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این طرح ضمن مقرون به‌صرفه‌تر بودن، با داشتن استانداردهای ایزو ۲۷۰۰۱ و اخذ مجوز از سازمان پدافند غیرعامل کشور، کسب رتبه از شورای عالی انفورماتیک و تاییدیه ارزیابی امنیتی محصول امنیت شبکه از صافتا (صنایع امنیت فضای تبادل اطلاعات) قابل رقابت با محصول‌های کشورهای خارجی است. پیش از این، ما واردکننده این محصول از کشوری مانند آمریکا بودیم اما هم‌اکنون ضمن خودکفایی در این زمینه، می‌توانیم صادرکننده این محصول به کشورهای دیگر باشیم.

 

چینی‌پرداز خاطرنشان کرد: هم‌اکنون عمده فعالیت‌های اصلی شرکت شامل امنیت شبکه، آموزش امنیت شبکه، معرفی آخرین بدافزارها و نرم‌افزارهای جاسوسی، دفع حملات سایبری، پشتیبانی امنیت شبکه سازمان‌های خصوصی و دولتی، طراحی و ساخت فایروال با تکنولوژی داخلی است.

 

وی در خصوص محصول فایروال گفت: فایروال Enterprise از سریp۱ محصول پاوان، یک راه‌حل جامع در زمینه امنیت شبکه است که با قابلیت جستجو و بررسی دقیق و عمیق بسته‌های اطلاعاتی شبکه در مجموعه‌ها و شبکه‌های سازمانی بزرگ و پیچیده، می‌تواند نقش راهبردی و استراتژیک خود در زمینه فیلترینگ، شناسایی و مقابله با بدافزارها و ویروس‌ها، انواع تهدیدهای اینترنتی و برقراری ارتباط با VPN به‌صوت کاملا هدایت‌شده و تحت کنترل را به نحو موثر و به‌آسانی ایفا کند.

 

چینی پرداز گفت: قابلیت‌های نرم‌افزاری چشمگیر و متنوع این محصول از جمله مدیریت پهنای باند، مقابله با ویروس‌ها، شناسایی انواع حمله‌ها، فیلترینگ محتوای داده‌ها و... به‌صورت لحظه‌ای و بدون وقفه، متضمن کیفیت عملکرد بالای آن است. همچنین قابلیت‌های سخت‌افزاری متناسب و انعطاف‌پذیر این محصول، در عین تعدیل هزینه آن، متضمن تامین عملکرد سخت‌افزاری بهینه و با ضریب اطمینان بالا است.

 

وی گفت: ما برای تامین یک سری نیازها و تجهیزات،  نیاز به انرژی مضاعف داشتیم تا بتوانیم محصول‌مان را از فایروال به یو تی ام تبدیل کنیم. خوشبختانه صندوق حمایت از صنایع الکترونیک صحا از این طرح حمایت کرد.

 

وی گفت: همچنین ما از دولت توقع داریم لایحه‌های عملیاتی در حمایت از محصول‌های بومی به خصوص در حوزه امنیت مصوب کنند تا سازمان‌ها بیشتر نسبت به استفاده از محصول‌های بومی و صنایع داخلی ترغیب شوند. هم‌اکنون بنابر دلایل مختلف میل به خرید محصول‌های خارجی در سازمان‌ها زیاد است و این محصول‌ها سهم عظیمی از بازار را به خود اختصاص داده‌اند. امیدواریم محصول‌های شرکت ما نیز در آینده درصد بیشتری از بازار خرید را به خود اختصاص دهند.

میترا سعیدی کیا

 

 

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش