سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۶ - ۱۹ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۱۳۶
اختراعات و پژوهش های علمی

در نمایشگاه CES 2018

ماشین لباسشویی جدید زروس؛ راهی اقتصادی‌تر برای شستشوی لباس‌ها

ماشین‌ لباسشویی‌ جدید زروس,اخبار علمی,خبرهای علمی,اختراعات و پژوهش
ماشین‌ لباسشویی‌ جدید زروس از سیستم بسیار جدیدی برای شستشوی لباس استفاده می‌کند؛ دانه‌های پلیمری.

اگر در چند سال اخیر در یکی از هتل‌های هیلتون، هیات یا همپتون اقامت داشته‌اید، ممکن است متوجه فناوری جدیدی در ماشین‌های لباسشویی این هتل‌ها شده باشید؛ دانه‌های پلیمری. در این نوع ماشین‌ لباسشویی مخصوص در مقایسه با انواع سنتی، مواد شوینده و آب کمتری مصرف می‌شود و دانه‌های پلیمری با مصرف انرژی کمتری لباس‌ها و حوله‌ها را می‌شویند. شرکت Xeros که برای اولین بار این نوع از فناوری را در ماشین‌ لباسشویی معرفی کرده‌ است، در طی نمایشگاه CES امسال آن را در معرض دید عموم قرار داد.

 

در نمایشگاه CES 2018، شرکت زروس از سه فناوری جدید رونمایی کرد؛ دانه‌های پلیمری که Xorb نامیده می‌شوند، درام ماشین‌ لباسشویی با فناوری XDrum و یک سیستم تصفیه‌ی جدید به‌نام XFiltra. چندین سال است که شرکت انگلیسی زروس تلاش می‌کند این فناوری‌های جدید را وارد ماشین‌های لباسشویی خانگی کند. این شرکت بر خلاف دیگر شرکت‌ها به دنبال صرفه‌جویی اقتصادی نیست و معتقد است به‌‌جای صرفه‌جویی‌ ۳۵ و ۵۵ پوندی روی یک درام خوب و سیستم تصفیه‌ی کارآمد، سازندگان ماشین‌های لباسشویی باید این فناوری‌ها را به بهترین شکل ممکن در راستای بالا بردن منافع مشتریان در محصولات خود ارائه دهند.

 

دانه‌های پلیمری به سه روش لکه‌ها را از بین می‌برند؛ روش اول به‌صورت مکانیکی است و دانه‌های پلیمری از جنس نایلون درست شده‌اند و لکه‌ها را زمانی که لباس‌ها در حال چرخیدن هستند از روی آن‌ها پاک می‌کنند. در واقع این دانه‌ها قطبی هستند و بار‌های مثبت و منفی آن‌ها باعث جذب لکه‌ها می‌شود. در نهایت، ساختار نایلون طوری است که حتی در دمای پایین نیز پر از منفذ می‌شود و باعث می‌شود جذب مولکول‌های موجود در لکه به‌راحتی صورت گیرد و بدون نیاز به دمای بالا، لکه‌ها را از لباس پاک کند.

 

ماشین‌ لباسشویی‌ جدید زروس,اخبار علمی,خبرهای علمی,اختراعات و پژوهش

چیزی که دانه‌های پلیمری را برای هتل‌ها و خشک‌شویی‌ها به‌منظور شستن بیشتر لباس‌ها با ماشن لباسشویی جذاب می‌کند این است که سیستم ماشین ‌لباسشویی زروس حدود ۸۰ درصد کمتر از ماشین‌های لباسشویی معمولی آب مصرف می‌کند. به‌منظور رسیدن به هدف مورد نظر در شستن لباس‌ها به تمیزترین و بهترین حالت ممکن، عملکرد این نوع ماشین لباسشویی متفاوت است. علت اصلی این تفاوت عملکرد در این است که دانه‌های پلیمری با آب و کثیفی لباس از بین نمی‌روند و در مخزن ویژه‌ای ذخیره می‌شوند تا در هنگام چرخه‌ی شستشو، در زمان مناسب به درام پمپ شوند. بعد از اتمام فرآیند شستشو با دانه‌های پلیمری، این دانه‌ها به محل قبلی خود بازمی‌گردند. اساسا شما نیازی ندارید که مستقیما با این دانه‌ها در تماس باشید.

 

حتی اگر سازندگان ماشین‌ لباسشویی تمایلی به هزینه کردن روی سیستم دانه‌های پلیمری زروس و درام مناسب نداشته باشند، این شرکت حداقل امیدوار است آن‌ها از فناوری XFiltra استفاده کنند. سیستم XFiltra به‌منظور شناسایی جنس انواع پوشاک از الیاف مصنوعی تا لباس‌های پشمی و دیگر انواع پارچه طراحی شده است.

 

دانه‌های پلیمری قابل بازیافت و برای صدها بار شستشو قابل استفاده هستند؛ با این ‌وجود هتل‌ها در حال حاضر با شرکت زروس قرارداد سرویس‌ دوره‌ای بازبینی و شارژ مجدد دانه‌های پلیمری تنظیم کرده‌اند. شرکت زروس مواد شوینده‌ی مخصوصی ارائه می‌دهد و از کارشناسان خود به‌منظور بازیافت دانه‌های پلیمری در هنگام اتمام عمر مفید آن‌ها استفاده می‌کند. البته مشخص نیست که آیا مشتریان خانگی نیز در آینده نیاز به تنظیم قراردادی مشابه مشتریان صنعتی این شرکت داشته باشند یا خیر. زروس برنامه‌ای برای فروش این نوع ماشین‌ لباسشوی در بازار لوازم خانگی حداقل تا دو سال آینده ندارد؛ بنابراین درحال حاضر در این رابطه پاسخ قطعی از جانب زروس در دست نیست.

 

 

 

  • 15
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش