به گزارش فارس به نقل از شینهوا، فیلسوفان یک دانشگاه استرالیا پیشرفت بزرگی را در محاسبات کوانتومی ایجاد کرده و اتم های مصنوعی را ایجاد نموده اند که قابلیت کبیت با ثبات تر را فراهم می کند.
مجموعه« اهداف کنترلی برای اطلاعات و فن آوری های مرتبط» یا COBIT مجموعه ای از بهروش ها برای مدیریت فن آوری اطلاعات است که به وسیله انجمن کنترل و ممیزی سیستم ها( ISACA) و سازمان راهبری فن آوری اطلاعات( ITGI) در سال ۱۹۹۶ ایجاد شد.
COBIT برای مدیران، ممیزان و کاربران فن آوری اطلاعات مجموعه ای از سنجه ها، معیارها، فرایندها و بهروش های قابل قبولی را عرضه می نماید تا به آنان در افزایش سود حاصله از بکارگیری فن آوری اطلاعات و توسعه کنترل و راهبری فن آوری اطلاعات کمک کند.
با تحقیق جدیدی که در مجله ارتباطات طبیعت منتشر شده، دوراک، پژوهشگر ارشد این مطالعه از دانشکده مهندسی برق دانشگاه نیو ساوت ولز( UNSW) و تیم وی توضیح دادند که اتم مصنوعی تا چه حد میتواند به محاسبات کوانتومی کمک کند.
به گفته کارشناسان، ایده ایجاد اتم های مصنوعی با استفاده از الکترون ها چیز جدیدی نیست، در واقع این موضوع اولین بار در دهه ۱۹۳۰ بصورت تئوری مطرح گردید و بعد از آن بصورت تجربی در دهه ۱۹۹۰ نشان داده شد.
دوراک ذکر کرد:ما برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ یک نسخه اساسی از آن را در سیلیکون ایجاد کردیم اما آنچه ما را در مورد آخرین تحقیقات شگفت زده می کند این است که اتم های مصنوعی با تعداد بیشتر الکترون ها نسبت به گذشته تصور میشوند بسیار قدرتمند تر هستند، به این معنی که میتوانند برای محاسبات در رایانه های کوانتومی استفاده شوند و قابل اعتماد باشند.
- 15
- 6