به گزارش ایسنا، ارث گزارش کرد: محققان دانشگاه آرهوس به این نتیجه رسیدند که شکار انسان نقش مهمی در انقراض جانوران بزرگ داشته است.
محققان با بررسی زمینه هایی مانند زمان انقراض، ترجیحات غذایی، نیازهای آب وهوایی، تخمین جمعیت ژنتیکی و شواهد شکار، فعالیت انسانی را بعنوان عامل اصلی مشخص کردند.
محققان می گویند نتایج بررسی از تأثیر عمده آب وهوا در الگوهای انقراض جهانی و نه در شواهد مکانیکی در مقیاس دقیق را حمایت می کند و برعکس، حمایت قوی و فزاینده ای از فشارهای انسانی به عنوان محرک اصلی این انقراض ها وجود دارد.
شواهد نشان می دهد که انسان های مدرن اولیه شکارچیان موثر حیوانات بزرگ بودند که منجر به انقراض ماموت ها و تنبل های غول پیکر در سراسر جهان شدند.
این انقراض ها در سرعت ها و زمان های مختلف اتفاق افتاد، ولی پیوسته به دنبال ورود انسان های مدرن یا پیشرفت های فرهنگی، میزان آن قابل توجه بود.
انقراض ها در تمام قاره ها به غیر قطب جنوب و در اکوسیستم های مختلف، از جنگل های استوایی گرفته تا محیط های قطبی رخ داده است.
بسیاری از گونه های منقرض شده میتوانند در انواع مختلف محیط ها رشد کنند. بنابراین، انقراض آن ها را نمی توان با تغییرات آب وهوایی که باعث ناپدید شدن یک نوع اکوسیستم خاص می شود، توضیح داد.
نتایج این تحقیق در مجله Cambridge Prisms:Extinction منتشر شده است.
- 20
- 2