به گزارش فارس به نقل از شینهوا، طبق گزارش آکادمی علوم کشور چین( CAS)، پژوهشگران چینی از داده های ماهواره ای و داده های هواشناسی برای پایش ملخ (Grasshopper) های بیابانی و ارائه هشدارهای اولیه استفاده کرده اند.
پژوهشگران مؤسسه تحقیقات اطلاعات هوافضا کشور چین، داده های ماهواره ای تولید شده توسط ماهواره های سری Gaofen چین، Landsat از آمريکا و Sentinel آژانس فضایی اروپا (ESA) را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
آن ها اطلاعات را با داده های هواشناسی جهانی و داده های بررسی حفاظت از گیاهان ترکیب کردند و داده ها را با مدل پیش بینی آفت و تجزیه و تحلیل داده های بزرگ در سکوی علوم زمین دیجیتال پردازش کردند.
آن ها همینطور تحقیقات مربوط به توزیع زمانی و مکانی تولید مثل ملخ های بیابانی و مهاجرت در آفریقا در ماه فوریه را انجام دادند و پیش بینی هایی در خصوص مهاجرت آن ها به کشور چین ارائه کردند.
نتیجه نشان داد درصورتی که ملخ های بیابانی در پاکستان و هند بطور مؤثر کنترل نشوند و به نپال و میانمار گسترش یابند، احتمالاً ملخ های بیابانی به چین نیز گسترش پیدا کنند.
به گفته این تیم، چین باید نظارت پویا و هشدار زودهنگام از ملخ های بیابانی در مقیاس بزرگ و اقدامات پيشگيري و کنترل مشترک را با سایر کشورها انجام دهد.
- 12
- 2