جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
۱۱:۱۵ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۱۳۹۷
شهری و روستایی

سوله مدیریت بحران شهرداری، خانه جودو شد/ مستاجر: کسی که نامش در حمله به سفارت عربستان رسانه‌ای شد

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,سوله مدیریت بحران شهرداری

در ادامه واگذاری سوله‌های مدیریت بحران به بانک‌ها و برنامه‌های تلویزیونی و شهربازی‌ها که پیش از این واکنش و اعتراض اعضای شورا را هم به دنبال داشت، «شرق» از واگذاری یکی دیگر از این سوله‌ها مطلع شده است؛ سوله‌ای که حالا مدت‌هاست به سالنی ورزشی با عنوان خانه جودوی علی حیدر تبدیل شده است.

 

اين سوله مديريت بحران که در منطقه ١٦ به عنوان يکي از محلات محروم تهران واقع است، سال‌هاست در اختيار حسن کردميهن قرار دارد؛ نام کردميهن در جريان حمله به سفارت عربستان و تشکيل دادگاه براي اين موضوع، اعلام و رسانه‌اي شد.

 

اگرچه در سال‌هاي اخير بارها در صحن علني شوراي شهر تهران درباره نحوه اداره و کاربري سوله‌هاي مديريت بحران در زمان غيربحران و نوع استفاده مردم از آنها، بحث و انتقاد وجود داشت و بارها درباره موضوع بازپس‌گيري سوله‌هاي بحران از سازمان مديريت بحران و مديريت مستقيم روي اين مجموعه‌ها صحبت شده؛ اما اين مجموعه‌ها همچنان سرشار از ابهام اداره مي‌شوند. مرداد امسال بود که رحمت‌الله حافظي، رئيس کميسيون سلامت محيط زيست و خدمات شهري شوراي شهر تهران، از فروش و اجاره تعدادي از سوله‌هاي مديريت بحران شهر تهران از سوي شهرداري تهران خبر داد.

 

او با ارائه مستنداتي، از اجاره و فروش شش سوله مديريت بحران در مناطق مختلف شهر تهران خبر داد و گفت: پايگاه سوله بحران پارک طالقاني در منطقه سه به باغ‌موزه دفاع مقدس، پايگاه شهيد عبادي در منطقه چهار به سازمان فرهنگي و هنري، پايگاه شهيد آبشناسان در منطقه چهار به شهربازي کودکان، پايگاهي در منطقه ۱۴ به معاونت اجتماعي شهرداري تهران و پايگاهي ديگر در منطقه ١٦ به مؤسسه‌اي مذهبي به نام بهشت موعود اجاره داده شده؛ همچنين پايگاهي ديگر در منطقه ١٢ به بانک شهر فروخته شده است.

 

او چندي بعد با تکرار اين خبر و اينکه اين روند همچنان ادامه دارد، گفت: سوله‌هاي مديريت بحران در مناطق به برنامه‌هاي تلويزيون اختصاص يافته و سوله بحران‏ منطقه دو در اختيار برنامه خندوانه، ‏سوله بحران منطقه ١٢ در اختیار برنامه اکسير است وسوله ‏منطقه سه براي برنامه محرمانه، سوله ‏منطقه پنج براي برنامه عمو پورنگ و سوله بحران در ‏منطقه چهار براي شهربازي کودک اجاره شده است.

 

از آنچه اين عضو شوراي شهر تهران اعلام کرد و پاسخي که شهرداري تهران به اين موضوع نداد و روندي که ادامه دارد، مي‌توان به اين نتيجه رسيد که چنين روندي در گذشته، حال و آينده همچنان ادامه دارد و با اين حساب حتي اگر شهروندان شهر هم بدانند بر سر اموال عمومي شهر چه مي‌آيد و چه استفاده‌‌هايي از آنها مي‌شود، باز هم شرايط تغييري نمي‌کند؛ چراکه توافق‌ها و قراردادها جاي ديگري بسته شده‌اند. اما آيا اعتراض‌هاي مردمي درباره استفاده‌هاي غير از سوله‌هاي بحران مي‌تواند به نتيجه برسد؟

 

شهروندان يک محله در جنوب تهران که بعد از سال‌ها شاهد ايجاد يک سوله مديريت بحران در محله خود بوده‌اند و اميدوارند بتوانند از خدمات آن در شرايط غيربحران استفاده کنند، چه ميزان دلخور خواهند شد وقتي بدانند سوله مديريت بحران محله‌شان سال‌هاست در اختيار و انحصار يک فرد خاص با جريان همراه خود است؟ محله باغ آذري در منطقه ١٦ تهران، سال‌هاست که از اين موضوع رنج مي‌برد و اعتراضش را هم بارها به اعضاي شورا و مديران محلي و شهردار شهرشان رسانده‌اند؛ اما به نتيجه نرسيده‌اند.

 

ماجرا از اين قرار است که سوله مديريت بحران ازقضا و اتفاقي يا کاملا هماهنگ‌شده در نزديکي مسجدي به نام مسجد قدس در محله باغ آذري ايجاد شده. جوهري، عضو شوراياري محله باغ آذري منطقه ١٦، در اين رابطه در گفت‌وگو با «شرق» مي‌گويد: «ما بارها در جلسات علني و غيرعلني به آقايان درباره اين سوله و استفاده افراد خاص، تذکر داديم و خواستيم اين سوله را براي مردم بگذارند؛ اما توجه نکردند».

 

جوهري مي‌گويد: «آقاي کردميهن که حالا چند سالي است معروف شده، از حدود پنج سال قبل اين سوله مديريت بحران را با گروهي که همراهش هستند، آن را به محل تجمع و تمرين کلاس ورزشي جودو و حالا هم فوتسال گذاشته‌اند». اين عضو شوراياري محله باغ آذري تهران مي‌گويد: «اين کلاس‌ها براي نيروهاي داخلي همين گروه است و از اهالي محل، نوجوانان و جوانان محلي کسي را وارد نمي‌کنند».

 

جوهري به تماس‌ها و نامه‌هاي مختلفي که درباره اين سوله بحران از سال‌ها قبل داشته‌اند اشاره کرد و گفت: «اين موضوع را به آقاي چمران، رئيس شوراي شهر، به آقاي سروري، کميسيون حقوقي و آقاي پيرهادي که عضو هيئت‌رئيسه و مسئول بسيج شهرداري تهران است، گفتيم؛ اما پاسخي ندادند و اين روند همچنان ادامه دارد».

 

او به جلسه‌اي که شوراياران منطقه ١٦، دوازدهم آبان سال جاري در حضور محمدباقر قاليباف، شهردار تهران، داشته‌اند اشاره کرد و گفت: «من در آن جلسه به طور صريح مسئله اين سوله بحران را در کنار ساير مسائل مطرح کردم و نام آقاي کردميهن را هم آوردم و گفتم از ما بهتران از اموال عمومي استفاده غير مي‌کنند و شما بايد جلوي اين کار را بگيريد؛ اما آقاي قاليباف با خنده سرش را تکان داد؛ همين».

 

محله‌اي که از آن صحبت مي‌شود، در خيابان بخارايي شمالي و ضلع غربي پارک بزرگ بعثت است؛ محله‌ای از محلات نسبتا محروم از نظر سرانه‌هاي شهري که تنها اندکي در سال‌هاي گذشته اين سرانه‌هاي ورزشي و فضاي سبز و فرهنگي‌شان رشد داشته است. جوهري به «شرق» مي‌گويد: «ما از اين افراد شناخت زيادي نداريم و جبهه‌گيري‌ای هم نسبت به آنها وجود ندارد و تنها مسئله ما گرفتن حق و حقوق مردم است».

 

به گزارش «شرق»، مجموعه‌اي که اهالي محله باغ‌آذري به آن اعتراض دارند و مي‌گويند محله استفاده و تردد ازمابهتران شده است، به نام خانه جودو «علي حيدر» محل برگزاري کلا‌س‌هاي جودو است که يکي از استادان اصلي آن حسن کردميهن است.

 

دراين‌باره تلاش شد تا با شهردار منطقه ١٦ صحبت کنيم و به تماس‌ها جواب داده نشد، اما محسن پيرهادي، مسئول بسيج شهرداري تهران و عضو هيئت‌رئيسه شوراي شهر تهران که در جريان اين موضوع بود پاسخ داد و گفت: «در اين مورد چندبار پيگيري و مکاتبه داشتم و از دو طرف خواستم تا درجلسه‌اي موضوع را حل‌وفصل کنند.

 

از نظر من اين مؤسسه و مدير آن ظرفيت‌هاي خوبي در کارهاي جهادي دارند و مي‌توانند محروميت‌هاي اين محلات محروم را جبران کنند». او در پاسخ به اين سؤال که آيا از تغيير کاربري اين سوله آگاهي دارد يا نه، گفت: «من از نحوه واگذاري اين سوله اطلاع دقيقي ندارم، اما تغيير کاربري سوله‌هاي بحران در شرايط غيربحرانی مسئله جديدي نيست و مشکلي وجود ندارد».

 

کردميهن سال‌ها قبل‌تر از انتخابات سال ٩٢ و برنامه‌هاي انتخاباتي شهردار تهران در شهر کرج هيئت مذهبي و مؤسسه فرهنگي و سفرهاي جهادي و... داشت و به‌واسطه نفوذ در کرج هم بود که ستادهاي محمدباقر قاليباف بخشي از بار تبليغات را البته با تمايل و رضايت به او محول کردند.

 

از کردميهن در ستادها و گردهمايي‌هاي چندهزارنفري انتخاباتي تصاوير و فيلم‌هاي زيادي وجود دارد که به‌عنوان‌نمونه در يکي از صحبت‌هاي خود درباره قاليباف اين‌طور مي‌گويد: «اين مرد از کودکي وقف اسلام بوده است، از هشت سال جنگ، ١٠ سال در جنگ بوده، از کردستان تا مرصاد بوده».

 

 

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش