چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۵ - ۳۰ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۷۹۸۰
شهری و روستایی

محمود میرلوحی: وقتی همه نهادها در اختیار یک جریان باشد به کشور خسارت وارد می‌شود

محمود میرلوحی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
عضو شورای شهر تهران اعلام کرد: یک جریان سیاسی خاص که شورای دوم و آن عملکرد از آبادگران را قبول دارد و تقدیس می‌کند، عملا در رفتار و رویکرد نشان داده‌ند اند با ادواری مانند شورای اول و شورای پنجم خیلی موافق نیستند و هرچقدر بتوانند سعی می‌کنند تا مشکلات و موانع در شورا را بیشتر کنند.

به گزارش اعتماد، محمود میرلوحی با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهرها و روستاها یک سازمان مهم و اساسی در کشور هستند و در قانون نیز در اصول ۳ و ۴ و ۵ و ... به جایگاه و شان آن اشاره شده است، گفت: ما به عنوان جریان اصلاحات که شوراها را پایه‌گذاری کردیم و امروز نیز تلاش داریم که سطح و شان آن را حفظ کرده و ارتقا بدهیم طبعا تحت انتقادها و فشارهایی قرار داریم که تا حدودی این رویه طبیعی است و اعتقاد داریم که می‌توان این انتقادات و سوءبرداشت‌ها را با گفت‌وگو برطرف کرد. ما همواره به تضارب افکار اعتقاد داشتیم و وجود آرا و افکار مختلف را مهم و ضروری دانسته‌ایم.

 

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: البته یک جریان سیاسی خاص که شورای دوم و آن عملکرد از آبادگران را قبول دارد و تقدیس می‌کند، عملا در رفتار و رویکرد نشان داده‌ند اند با ادواری مانند شورای اول و شورای پنجم خیلی موافق نیستند و هرچقدر بتوانند سعی می‌کنند تا مشکلات و موانع در شورا را بیشتر کنند.

 

این عضو شورای عالی اصلاح‌طلبان با بیان اینکه قریب به ۱۲۰ هزار نفر در سراسر کشور عضو شوراهای اسلامی شهرها و روستاها هستند که از این میان سهم شهرها و کلانشهرها حدود ۷ هزار نفر است، گفت: در چنین مجموعه گسترده و بزرگی بدیهی است که بعضا در یک یا دو مورد خاص اشکالاتی وجود داشته باشد ولی برخی علاقه دارند که این مشکلات را بزرگتر از آنچه که هست نشان بدهند.

 

وی افزود: حال آنکه صاحب‌نظران و کارشناسان به خوبی می‌دانند که در شرایطی که اگر قرار است در کشور مردم‌سالاری مستقر باقی بماند و پیشرفت کند، با توجه به اوضاع بنگاه‌داری دولت و مشکلاتی که جامعه با آن مواجه است و همین طور مفاسدی که در کشور رخ می‌دهد، بهترین راهکار واگذاری امور به دست خود مردم است که شوراها بخشی از همین مساله و اصل است و بر همین اساس باید از شوراها حمایت کرد.

 

میرلوحی با بیان اینکه در شورای شهر تمام تلاش اعضا در شفاف سازی و تحقق مطالبات عمومی و برخورد و مبارزه با اشکال مختلف فساد و تخلف است، تصریح کرد: شهری مانند تهران قریب به ۲۳ هزار میلیارد تومان بودجه دارد که به تعابیری تفاوت چندانی با بودجه عمرانی کشور ندارد. طبیعی است که وقتی چنین بودجه‌ای به شورای شهر و شهرداری وارد شود، وظایف و حساسیت ها دوچندان می‌شود و همین مساله می‌طلبد که تمامی موضوعات شفاف و دقیق پیگیری شود که ما نیز تصمیم به همین مساله داریم.

 

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: با این حال ما شاهد آن هستیم که برخی می‌گویند باید شورای نگهبان بر شوراها نظارت داشته باشد که چرا مثلا فلان فردی مثل میرلوحی در شوراست.

 

وی در پاسخ به این پرسش که با چنین روندی فکر می‌کنید انتقادات علیه شورای شهر و شهرداری تهران تا چه زمانی ادامه داشته باشد، گفت: قطعا اگر قرار بر این شود که آقای افشانی هم تغییر کنند که البته هنوز چیزی درباره رفتن ایشان مشخص نشده و هنوز چیزی به شورای شهر ابلاغ نشده است، باید بگویم که همین رویه برای شهردار بعدی هم تکرار می شود. باید بپذیریم که در کشور ما اشکالاتی وجود دارد.

 

میرلوحی تصریح کرد: کشور ما می تواند در چند وضعیت قرار داشته باشد. یکی آن است که بین همه دستگاه‌ها و نهادها یک همگرایی ویژه شکل بگیرد که در دوران آقای احمدی نژاد این روند را تجربه کردیم و شاهد بودیم و در نهایت دیدیم کشور دچار چه خسارت‌هایی شد. روند دوم آن است که امروز شاهد هستیم. بخشی از امور در اختیار اصولگرایان و بخش دیگری در اختیار اصلاح‌طلبان است و به نظر می‌رسد که این رویه آثار بهتری دارد.

 

این عضو شورای شهر همچنین درباره حواشی که اخیرا درباره استخدام خویشاوندانش در ارگان‌های شهری مطرح شده است، تاکید کرد: من از شفاف‌سازی در هر زمینه‌ای استقبال می‌کنم و امروز هم اعلام می‌کنم که اگر کسی طی سابقه ۳۰ سال خدمت من توانست سند یا مدرکی پیدا کند که من در جایی از هر نوع رانتی استفاده کردم در تلویزیون اعلام کند. اگر صحبتی هم درباره دختر من مطرح است باید بگویم که او از ۶ سال پیش در شغل خودش استخدام شده و تحصیلات مرتبط با این شغل را دارد و این منصب او هیچ ارتباطی با شورا و شهرداری ندارد و سوابق او نیز موجود است.

 

وی افزود: درباره برادرزاده‌ام نیز باید بگویم که او از دوره قبلی شورای شهر تا امروز جز مشاوران آقای سالاری بوده و کارشناسی ارشد معماری دارد.

 

  • 14
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش