شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۳
۰۰:۰۶ - ۱۳ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۳۱۵۷
شهری و روستایی

معاون شهردار تهران:

تهران گنجایش ۱۰ میلیون جمعیت را دارد/ دلایل فرونشست زمین مشخص شد

پیروز حناچی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه تهران ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، گفت: جمعیت در نظر گرفته شده برای تهران با وجود منابع آبی ۱۰ میلیون نفر است.

به گزارش فارس، پیروز حناچی در نشست خبری با بیان اینکه بر اساس قانون شهرداری‌ها یکی از وظایف کمیسیون ماده ۱۰۰ کنترل تخلفات ساختمانی است، گفت: در ۶ ماهه سال ۹۷، ۲۴۰ جلسه در کمیسیون ماده ۱۰۰ تشکیل شده و ۴ هزار و ۷۳۴ فقره رأی صادر شده است. این علامت خوبی نیست نباید این حجم از تخلفات را در شهر تهران داشته باشیم.

 

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، گفت: ارتقا و تکمیل سامانه کمیسیون ماده ۱۰۰ برقراری لینک با اداره حقوقی، کنترل اولیه پرونده‌ها و آموزش شهروندی از موضوعاتی است که در این حوزه مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

حناچی در خصوص اداره کل معماری و ساختمانی شهرداری، گفت: افزایش کیفیت زیست‌پذیری موضوع مورد توجه است و همچنین باید به معلولان در تمامی سطوح توجه کنیم. جامعه ما فقط ۳ تا ۵ درصد معلول ندارد فراتر از این موضوع است و حدود ۳۴ الی ۳۵ درصد است که در این دسته باید زنان و مردان سالخورده و یا خانمی که با کالسکه کودکش می‌خواهد حرکت کند بتواند در فضای مناسب‌سازی شده زندگی کند و این موضوع یعنی ارتقای کیفیت ساخت‌وساز. 

 

وی با بیان اینکه هویت معماری و منظر شهر مورد توجه قرار گرفته است، گفت: یکی از کارها توجه به نما و هویت مساجد به جهت معماری است ما کشور شناخته شده‌ای در معماری هستیم و باید در این موضوع تلاش کنیم. 

 

وی همچنین به موضوع طرح تفصیلی و طرح جامع تهران اشاره کرد و گفت: ضوابط طرح تفصیلی در برخی جاها که خلأ دارد تهیه و تکمیل شده است و همچنین تدوین برنامه ساماندهی در دستور کار است. 

 

حناچی به اراضی ذخیره شهری در طرح تفصیلی اشاره کرد و گفت: کنترل این اراضی در دستور کار است. 

 

معاون شهردار تهران در بخش دیگر سخنانش، گفت: اخیراً در کمیسیون ماده ۵ مناسب‌سازی میدان محمدیه، منیریه و بهارستان در دستور کار قرار دارد و به جهت بالا بردن کیفیت این میادین قرار است اقداماتی صورت گیرد. 

 

وی همچنین با تأکید بر این موضوع که ضوابط برج‌باغ‌ها متوقف شده است، گفت: هدف حفظ باغات است و باید به توسعه باغات توجه کنیم. 

 

حناچی همچنین از تهیه طرح تفصیلی منطقه ۲۲ خبر داد و گفت: این طرح به شورای شهرسازی فرستاده شده و در دبیرخانه است و امیدواریم به زودی به تصویب برسد.

 

معاون شهردار تهران همچنین به نوسازی بافت فرسوده اشاره کرد و گفت: تفاوت این دوره با دوره قبل این است که به موضوعات صرفاً کالبدی نگاه نمی‌شود و در حوزه اجتماعی و اقتصادی هم وارد شده‌ایم همانند بازبینی محله سیروس که قرار است با تغییر الگو یک طرح جدید ایجاد و در کمیسیون ماده ۵ به تصویب برسد. 

 

وی همچنین به موضوع بافت تاریخی شهر تهران  اشاره کرد و گفت: در اواخر دوره مدیریت سابق به این موضوع توجه شده است، شاید اگر چند دهه قبل‌تر به این موضوع پرداخته می‌شد تهران جور دیگری بود. 

 

به گفته حناچی، در حال حاضر مناطق تاریخی تهران وضعیت ثابتی ندارد و باید در طرح تفصیلی متناسب با بافت تاریخی موضوعاتی دیده شود.

 

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران همچنین در پاسخ به شهردار شدنش گفت: البته کسی از آینده خبر ندارد وظیفه تشخیص در این دوره با شوراست با توجه به مشکلاتی که در شهر تهران است با سر به سمت این کار نمی‌رویم اما در نهایت شورا تصمیم‌گیر است.

 

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ضوابط بلندمرتبه‌سازی ابلاغ نشده است، گفت: به عنوان مثال بخش شمالی پلاسکو در حال مقاوم‌سازی است و هنوز برای ساختمان فرو ریخته تصمیم نهایی گرفته نشده است شاید تعداد طبقات همانند قبل باشد و یا احتمالاً از سطح و سطوح آن کاسته شود.

 

معاون شهردار تهران در خصوص تخلفات ایجاد شده درباره پروژه ایران مال در منطقه ۲۲ گفت: در نقطه صفر پروژه نیستیم مبنای ما برای تشخیص تخلف پروانه‌ای است که صادر شده است اگر نسبت به پروانه صادر شده تخلف باشد آن را به کمیسیون می‌فرستیم در حال حاضر پرونده ایران‌مال در کمیسیون ماده ۱۰۰ است و هنوز رأی صادر نشده است.

 

به گفته حناچی، در این پروژه یک میلیون و ۶۰۰ هزار مترمربع پروانه ساخت صادر شده و تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار مترمربع ساخت صورت گرفته است اگر تشخیص دهیم تخلف صورت گرفته اجازه ادامه ساخت داده نمی‌شود.

 

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که نجفی شهردار سابق تهران بخشنامه ضدفساد صادر کرده بود و ممنوعیت فروش هولوگرام را گذاشته بود، گفت: شهرداری و شورا فشار زیادی را تحمل می‌کنند این موضوع چیزی نیست که ظرف یک سال از بین برود حداقل به یک دوره ۵ ساله نیاز دارد. در برنامه سوم شهرداری هدف‌گذاری‌های لازم در این زمینه صورت گرفته است.

 

حناچی همچنین به لایحه منابع پایدار که از دولت برای اولین بار خارج شده اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در مجلس است و فردا در کمیسیون شورا به آن پرداخته می‌شود.

 

وی همچنین در خصوص فرونشست‌های مختلف زمین در تهران، گفت: برداشت بی‌رویه از سفره‌های زیرزمینی، قنات‌های تهران، آثار باقی‌مانده از زلزله‌های قدیمی، عبور زیرساخت‌های شهری مثل مترو از دلایل فرونشست زمین در تهران است. 

 

به گفته معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، اطلاعات دقیقی از زیر سطح شهر تهران نداریم و تا عمق ۶ الی ۷ متری بیشتر اطلاع نداریم. 

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش