جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۱:۳۲ - ۲۶ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۷۰۲۲
شهری و روستایی

استاندار تهران:

۱۵ هزار معتاد متجاهر در تهران حضور دارد/ هر ۳ ماه گزارشی به مردم ارائه خواهم کرد

انوشیروان محسنی بندپی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
استاندار تهران تاکید کرد: طبق برآوردهای سازمان بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر و پلیس تهران، ۱۵ هزار معتاد متجاهر در تهران حضور دارد و ما سعی داریم تا ظرفیت برای همه این معتادان ایجاد کنیم.

به گزارش ایلنا، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه استاندار تهران با بیان اینکه در حوزه آسیب‌‌‌‌های اجتماعی با مشکلاتی بسیار مواجه هستیم، گفت: ما علاوه بر اینکه در استان شاهد رشد آسیب‌‌‌های اجتماعی بودیم. سرریزی از استان‌‌‌های دیگر را در استان تهران شاهد هستیم. در وهله اول، همانطور که رییس‌‌‌جمهور و هیات دولت اشاره کردند تلاش ما این است که چهره شهر تهران را از این آسیب‌‌ها تا جایی که در توان داریم، برطرف کنیم و به همین خاطر، از تمام سازمان‌‌‌‌های مردم‌‌‌نهاد می‌‌‌خواهیم در این زمینه به ما کمک کنند چرا‌‌‌که مسایل اجتماعی دارای پیچیدگی‌‌های خاصی است و نباید آن را از یک دستگاه یا یک نهاد تلقی کرد و با نگاه اجتماعی و اجتماعی کردن این مسایل می‌‌توانیم به آن مبارزه کنیم.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر و طی دو، سه روز گذشته پس از اعطای این حکم تلاش کردیم تا ظرفیت مراکز معتادان متجاهر را در استان تهران افزایش دهیم. طبق برآوردهای سازمان بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر و پلیس تهران، ۱۵ هزار معتاد متجاهر در تهران حضور دارد و ما سعی داریم تا ظرفیت برای همه این معتادان ایجاد کنیم.

 

استاندار تهران به ظرفیت‌‌های سازمان مردم‌‌‌نهاد اشاره کرد و اظهار داشت: راهکارهایی را با سازمان‌های مردم‌‌نهاد برای ساماندهی کودکان کار و خیابان در نظر گرفتیم. همچنین درخصوص اشتغال جوانان نیز برنامه‌‌هایی را در دستورکار داریم. سالانه حدود ۸۰۰ هزار نفر به بازار کار توسط نیروی جوان تحصیل‌‌کرده اضافه می‌‌‌‌شود و ما باید برای این افراد شرایط و بستر کار ایجاد کنیم. 

 

محسنی بندپی افزود: این دو موضوع، از محورهای اول کار من است. همچنین امیدوارم با کمک شهرداری و اعضای شورای شهر مساله حمل و نقل و ترافیک عمومی شهر تهران و آلودگی هوای تهران را برطرف کنیم.

 

وی اضافه کرد: امیدوارم انتظارات و حقی را که مردم از ما دارند، برآورد کنیم و اقدامات اثربخشی را در حوزه‌‌‌های مختلف اشتغال، اقتصاد، فرهنگی و اجتماعی انجام دهیم و با ارتباط نزدیک با مردم به رفع مشکلات و همچنین در جهت اقدامات زیرساختی و توسعه‌‌‌ای با همکاری دستگاه‌های دیگر کارهای موثری را انجام دهیم.

 

استاندار تهران با بیان اینکه در استان‌‌‌‌های دیگر استاندار نقش نماینده عالی دولت را در استان ایفا می‌‌‌کند، تصریح کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی در استان‌‌های دیگر موظف هستند تولیت استاندار را بپذیرند و در شورای برنامه‌‌ریزی استان برنامه‌‌‌ریزی و پروژه‌‌های خود را ارایه دهند. در تهران به دلیل اینکه وزرا در تهران وجود دارند، این موضوع کمی با چالش مواجه شده و چسبندگی ادارات کل به وزیران بیشتر است تا استاندار. خواهش من از وزرا این است که این صف و فساد را تفکیک کرده تا نظرات عالیه استاندار و همچنین مطالبه‌‌‌‌گری استاندار در ابعاد توسعه‌‌‌ای به راحتی قابل رصد باشد.

 

محسنی بندپی درخصوص مسکن مهر و بافت فرسوده در استان تهران خاطرنشان کرد: متولی بافت فرسوده و مسکن مهر وزارت راه و شهرسازی است. البته ما باید شرایط، بستر و امکانات نیز را فراهم کنیم در دستگاه‌های اجرایی برای انجام اقداماتی‌‌‌‌شان با موانعی روبرو نباشند.

 

وی با اشاره به دیگر اقدامات استانداری تهران ابراز داشت: تقویت ستاد بحران از دیگر اقداماتی است که در دستور برنامه‌‌‌هایمان در استانداری داریم. 

 

استاندار تهران درخصوص تغییر فرمانداران و معاونانشان بیان کرد: عجله‌‌ای در این خصوص ندارم. من آدمی هستم که مدیران و فرمانداران را در کار ارزیابی می‌‌‌کنم. اگر با خط‌‌مشی‌ کاری و برنامه‌‌ای توانستیم با هم کار کنیم، ادامه می‌‌دهیم و این گونه نیست که پیش‌‌فرض یا قضاوتی نسبت به افراد داشته باشم و ان‌شاءالله کار خواهیم کرد. در حین کار، ارزیابی‌‌‌‌هایمان را انجام می‌‌دهم و تصمیم‌‌گیری می‌‌کنیم.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه ۱۷ هزار کارگاه صنعتی در استان تهران وجود دارد و بیشترین صنوف خدماتی و کارگا‌ه‌های صنعتی در تهران قرار دارند، یادآور شد: اینگونه نیست که بخواهیم عوارضی را برای صنوف وضع کنیم و باید در این خصوص با وزارت صمت هماهنگی‌‌های لازم صورت بگیرد. آن چیزی که مجلس امسال در تبصره ۱۶ آورده؛ این است که به استانداران اجازه داده است تا در بحث هدفمندی یارانه‌‌ها اگر صرفه‌‌‌جویی صورت گرفت، برای پروژه‌‌های عمرانی و کاهش قدر مطلق از محل درآمد یارانه‌‌‌ها هزینه شود.

 

وی ادامه داد: ما این را دنبال می‌‌کنیم و درخصوص سایر موارد چنانچه مصوبه‌‌‌ای باشد، درصدی از سود شرکت‌‌ها یا مسئولیت اجتماعی که برعهده شرکت‌‌ها و موسسات است برای محروم‌‌‌زدایی و توسعه زیرساخت‌‌‌های نقاط محروم تهران استفاده خواهیم کرد.

 

استاندار تهران درخصوص پیست دوچرخه‌‌‌سواری عنوان کرد: هر چیزی که بتوان با آن نشاط و شادابی و امید اجتماعی را که نوعی از سرمایه اجتماعی است، در شهر تقویت کند، در درجه اول برعهده شهرداری است و ما هم هر کمکی که بتوانیم در این زمینه انجام خواهیم داد. بسیاری از بیماری‌‌‌های ما به دلیل کم‌‌‌تحرکی ما است. اگر فضایی برای پیاده‌‌‌روی، دوچرخه‌‌‌سواری و ورزش‌‌های همگانی ایجاد و آن را ترویج و به یک فرهنگ تبدیل کنیم، قطعا بسیاری از مسایلی که ما به لحاظ اسکلتی به آن دچار هستیم، برطرف می‌‌‌شود.

 

بندپی تاکید کرد: توفیقی است که به عنوان خدمتگزار مردم تهران در استانی که مرکز تصمیم‌گیری‌های کشور و بزرگ‌ترین شهر اجتماعی است، خدمت کنم. امروز حاشیه‌نشینی در این استان شرایطی را فراهم کرده که باید به صورت اصولی به آن بپردازیم. آسیب‌های اجتماعی در استان در حال رشد است و سرریز سایر استان‌ها نیز به تهران می‌آید لذا باید برای آن راهکار مناسبی پیش‌بینی کرد. تلاش خواهیم کرد چهره این استان را تغییر دهیم و در این راستا از همه دستگاه‌ها می‌خواهیم که با ما همکاری کنند. قطعا برای موضوعاتی همچون متکدیان و کودکان کار راهکارهایی داریم. در حوزه اشتغال جوانان نیز باید برای آنها شرایط و بستر لازم را فراهم کنیم. قطعا توسعه حمل‌ونقل شهری و کاهش آلودگی هوا در استان تهران در دستور کار ما قرار دارد.

 

ارائه گزارش سه‌ماهه از اقدامات انجام‌شده به شهروندان تهرانی

استاندار تهران تاکید کرد: هر سه‌ماه یک‌بار گزارشی به مردم ارائه خواهم کرد و با ایجاد ارتباطی نزدیک با مردم در جهت حل مشکلات گام برمی‌داریم.

 

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش