سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۲ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۰۱۵۱
شهری و روستایی

عضو شورای شهر تهران:

باید دوربین‌های مداربسته در پل‌های عابر پیاده نصب شود/احتمال آزار و اذیت بانوان روی پل‌ها همیشه مطرح است

دوربین‌های مداربسته,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
عضو شورای شهر تهران بر لزوم نصب دوربین‌های مداربسته در پل‌های عابر پیاده تاکید کرد.

به گزارش ایلنا،‌ پل‌های عابر پیاده اگرچه جان شهروندان را در برابر عبور و مرور وسایل نقلیه در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها حفظ می‌کنند، ‌اما استفاده از آنها به عنوان پایگاه بیلبوردهای تبلیغاتی،‌ امنیت اجتماعی عابران را همواره به یکی از دغدغه‌های مهم شهروندان به هنگام عبور از روی پل ها به ویژه در بزرگراه‌ها و خیابانه‌ای خلوت مبدل کرده است. مساله‌ای که باعث شده بسیاری از مردم عبور از عرض خیابان را به عبور از روی پل‌های عابر پیاده ترجیح دهند. شهروندان به دلایل متعددی برای استفاده نکردن از پل‌های عابر پیاده اشاره می‌کنند که از جمله مهمترین آنها به ویژه در بزرگراه‌ها حضور معتادان و دستفروشان است و بانوان نیز احتمال آزار و اذیت را عنوان می‌کنند.

زهرا نژادبهرام (عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران) درباره خطراتی که بیلبوردهای تبلیغاتی روی پل‌های عابر پیاده برای شهروندان و به ویژه بانوان ایجاد می‌کنند، ‌به خبرنگار ایلنا گفت: پل‌های عابر پیاده فضاهای بی‌دفاع شهری هستند و فرقی نمی‌کند بانوان از آن استفاده کنند یا آقایان،‌ برای هر کسی می‌تواند این دغدغه وجود داشته باشد که مورد تهدید قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در این خصوص به شهرداری تهران تذکر داده شده است، گفت: رویکرد ما کاهش فضاهای بی‌دفاع در سطح شهر است و به شهرداری این ‌تذکر را داده‌ایم که باید نسبت به این مساله و نوع طراحی‌هایی که برای این فضاها انجام می‌دهد، دقت بیشتری داشته باشد.

نژادبهرام با تاکید بر اینکه توجه به فضاهای بی‌دفاع شهری باید بیشتر شود، تصریح کرد: در گذشته پل‌ها یکی از فضاهای بی‌دفاع شهری بودند،‌ اما با نورپردازی‌های صورت گرفته میزان رفت و آمد بر روی آنها افزایش یافته است.

پل‌ها اکنون تحت نظارت اجتماعی هستند و میزان حوادث و آسیب‌هایی که در آنها رخ می‌دهد، کمتر شده است.

وی در ادامه افزود: اما امنیت روی پل‌ها باید بیشتر مورد توجه شهرداری قرار گیرد و نوع طراحی که برای بیلبوردها در این مکان‌ها صورت می‌گیرد باید به گونه‌ای باشد که بتوان بر روی آن نظارت اجتماعی داشت تا از بروز هرگونه خطر احتمالی پیشگیری شود.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی با بیان این نکته که احتمال آزار و اذیت بانوان روی پل‌های عابر پیاده تهران همیشه مطرح است، افزود: باید تمام تلاش خود را برای کاهش هرچه بیشتر فضاهای بی‌دفاع شهر به کار بندیم.

وی با اشاره به اینکه فضاهای بی‌دفاع احتمال بروز آسیب در سطح شهر را افزایش می‌دهند، اظهار داشت: این امر حتی بر روی معماری شهری نیز اثرگذار است. از همه طراحان و معماران درخواست می‌کنم در این زمینه به شهرداری و سازندگان کمک کنند تا کمترین احتمال بروز خطر برای همه عابران از معابر عمومی شهری ایجاد شود.

رئیس کمیته شهرسازی شورا، در این باره که یکی از دلایل مهم برای استفاده از پل‌ها دید بسیار خوب آنها برای ماشین‌های گذری است و در نتیجه یکی از سودآورترین مکان‌ها برای تبلیغ خواهند بود،‌ در نتیجه عدم تمایل شهرداری در کاهش تبلیغات بزرگ روی آن به این دلیل است، گفت: درست است، ‌اما تاکید ما در استفاده از طراحی‌های حجمی در تبلیغات روی پل‌ها است. طراحی‌های حجمی بخشی از مکان مربوط به پل را اشغال می‌کنند ‌و باقی پل آزاد است که در برخی مناطق شهر نمونه آن قابل مشاهده است.

وی با اشاره به لزوم ایجاد تغییر بر روی پل‌ها افزود: چند عامل به صورت همزمان با یکدیگر باید انجام شوند،‌ ابتدا فضاهای بی‌دفاع در سطح کل شهر باید از بین بروند. این فضاها باید به حداقل کاهش یابد تا امنیت برای همه شهروندانی که از مکان‌های عمومی به ویژه خیابان‌ها و پل‌ها عبور می‌کنند، وجود داشته باشد.

نژادبهرام در ادامه با تاکید بر اینکه این امر به پیش‌زمینه‌هایی نیاز دارد و برای رسیدن به آن لازم است به چند نکته توجه شود، افزود: شهرداری باید بتواند در طراحی‌ها تغییر ایجاد کند و از سیستم‌های روشنایی بیشتری استفاده کند و در صورت لزوم از دوربین‌های مدار بسته در فضاهای بی‌دفاع شهری از جمله پل‌های عابر پیاده استفاده کند تا اتفاقی رخ ندهد.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در انتها اظهار داشت: تذکر به شهرداری برای رفع فضاهای بی‌دفاع همیشه در دستور کاری من قرار دارد.

  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش