دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۳۵ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۶۴۶۸
شهری و روستایی

گفتگو با نماینده جنجالی شورای عالی استان‌ها

محمد قانبیلی؛ ماجرای چک ۶.۵ میلیاردی و هزینه ایاب و ذهاب ۱۸ میلیون تومانی

محمد قانبیلی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
محمد قانبیلی نماینده تهران در شورای عالی استان ها درباره ماجرای چک ۶.۵ میلیارد تومانی که تصویر آن را در حاشیه برگزاری این شورا به خبرنگاران نشان داده، گفت: این بحث زندگی شخص من است، اما بنده به غیر عضویت در شورای شهر که شغل محسوب نمی‌شود، کسب و کار خود را دارم. آن چک نیز مربوط به ملکی است که بنده به مبلغ ۶.۵ میلیارد تومان فروختم.

جلسه اخیر شورای عالی استان‌ها با حاشیه‌هایی روبرو بود که این مسئله واکنش‌های زیادی را در فضای مجازی برانگیخت، موضوع پرداخت حق جلسات و هزینه ایاب و ذهاب میلیونی اعضای شورای عالی استان‌ها برای افکار عمومی بسیار حساسیت زاست. این در حالی است که در حاشیه این جلسه قانبیلی عضو شورای عالی استان‌ها تصویر یک چک ۶.۵ میلیاردی را به خبرنگاران نشان داد که این موضوع بر ابهامات افرود.

حال برای شفاف سازی تمامی مسائل مالی شورای عالی استان‌ها از جمله هزینه حق حضور در جلسات، ایام و ذهاب و همچنین ماجرای آن چک ۶.۵ میلیارد تومانی که برای مردم بسیار ابهام آمیز بوده، محمد قانبیلی عضو شورای شهر پردیس و نماینده تهران در شورای عالی استان در گفتگو با فرارو به بیان نظرات خود پرداخته است.

صحبت‌های شما در خصوص حق شرکت در جلسات باعث واکنش‌های بسیاری در فضای مجازی شد، نظر خودتان درباره این واکنش‌ها چیست؟

صحبت‌های من را با توجه به شیطنت برخی از رسانه‌ها تقطیع کردند و اول و آخر آن را زدند و در فضای مجازی پخش کردند، این در حالی است که در رابطه با پرداخت حق جلسات آقای الویری اطلاعات کاملی ندارند و به طور کامل آگاه نیستند.

در این رابطه، براساس قانون، اعضای شورای عالی استان‌ها بابت حضور در جلسات خود شورای عالی و عضویت و شرکت در مجامع مختلف شرکت‌ها و همچنین کمیسیون‌های تخصصی مجلس حق الزحمه دریافت می‌کنند و این مطلبی است که هیئت دولت نیز آن را تصویب کرده است.

شما در چه مجمعی شرکت کردید که حق جلسه آن به شما پرداخت نشده است؟

بنده نماینده شورای عالی استان‌ها در هیئت نظارت کشور بر سازمان‌های مردم نهاد هستم که جلسات آن در محل وزارت کشور تشکیل می‌شود، در این شورا حق رای دارم و مصوبات آن نیز در وزارت کشور موجود است.

از طرفی نماینده دولت و رئیس شورا آقای رستم وندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی است که نماینده ایشان آقای کمال اکبری معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی در جلسات شرکت می‌کنند، همچنین عضو دیگر شورا آقای چراغچی نماینده سازمان‌های مردم نهاد هستند، از سویی مصوبات این شورا درباره ثمن‌های قابلیت اجرایی دارد.

اما حق جلسات مربوط به این شورا از ابتدای تشکیل در سال ۹۶ تا جلسه آخر آن که یکشنبه هفته گذشته برگزار شد، یک ریال به بنده پرداخت نشده است.

پس آن ۱۸ میلیونی که به گفته آقای الویری رئیس شورای عالی استان‌ها به شما پرداخت شده، مربوط به چیست؟

نمایندگان شورای عالی استان‌ها یک حق شرکت در جلسات خود شورای عالی را دریافت می‌کنند و یک حق ایاب و ذهاب برای شرکت در جلسات شورا و همچنین مجامع و یک حق شرکت در مجامع به عنوان نماینده شورا، این ۱۸ میلیون تومان بابت حق ایاب و ذهاب و همچنین شرکت در جلسات خود شورای عالی استان‌ها است، اما ریالی بابت شرکت در مجامع نه به من بلکه به هیچ کدام از اعضای شورای عالی استان‌ها پرداخت نشده است.

شما در حاشیه جلسه شورای عالی استان‌ها اعلام کردید در سال گذشـته در بیش از ۵۷ جلسه به عنوان نماینده شورا شرکت کردید، یعنی هر هفته تقریبا یک جلسه، این جلسات مربوط به همین شورای نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد بوده است؟

بله این شورا به طور مرتب هر هفته تشکیل جلسه می‌داد و ساعت و روز آن نیز از قبل مشخص بود و تنها در بعضی از مواقع به طور خاص جلسات شورا به صورت هفتگی برگزار نشد.

پس صحبت‌های شما در خصوص عدم دریافت حق جلسه مربوط به این شورا بود؟

بله من به صورت مرتب و هفتگی به عنوان نماینده عالی استان‌ها در جلسه شورای نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد شرکت کردم، اما تاکنون بابت این جلسات یک ریال به بنده پرداخت نشده است.

این هزینه ایاب و ذهاب که شما به آن اشاره کردید در کنار حق شرکت در جلسات شورای عالی استان که بالغ بر ۱۸ میلیون تومان به خاطر آن به شما پرداخت شده چگونه محاسبه شده است؟

این هزینه ایاب و ذهاب بر اساس کیلومتر و شهری که نماینده از آن برای حضور در جلسات شورا و مجامع می‌آید محاسبه می‌شود و حق جلسات خود شورای نیز به صورت ساعتی ماهانه پرداخت می‌شود.

قیمت هر ساعت برای حضور در جلسات و همچنین هزینه ایاب و ذهاب برای هر کیلومتر چه میزان است؟

الان حضور ذهن ندارم و خاطرم نیست، اما نرخ‌ها برای ایاب و ذهاب متفاوت است، مثلا کسی که با هواپیما از زاهدان به تهران می‌آید با کسی که با خودرو از محلی نزدیک به تهران سفر می‌کند، نرخ ایاب و ذهاب آن‌ها با یکدیگر متفاوت محاسبه می‌شود.

از شما کلیپی پخش شد در فضای مجازی و در آن عکس چک ۶.۵ میلیاردی را نشان دادید و گفتید زندگی من با این پول‌های شورا نمی‌گذرد و به آن احتیاج ندارید، جریان این چک ۶.۵ میلیارد تومانی چیست؟

این بحث زندگی شخصی من است، اما بنده به غیر عضویت در شورای شهر که شغل محسوب نمی‌شود، کسب و کار خود را دارم. آن چک نیز مربوط به ملکی است که بنده به مبلغ ۶.۵ میلیارد تومان فروختم.

کسب و کار شما دقیقا چیست؟ شما در پاسخ به سوال خبرنگار درباره شغل خود گفتید، آشغال جمع کن هستم.

بنده در کار کشاورزی، دامپروری، ساخت و ساز و خرید وفروش ملک هستم. منظورم هم از آن که گفتم آشغال جمع کن هستم این نبود که آشغال‌های سطل زباله را جمع آوری می‌کنم، بلکه منظورم این بود که آشغال‌ها را جمع می‌کنم و هر بیننده‌ای با توجه به معلوماتش می‌تواند منظور من را بفهمد.

البته دو نکته را باید در این جا بگویم، اولا من این حرف را در عصبانیت و بعد از اصرار‌های آن خبرنگار زدم. در ثانی جامعه به همه شغل‌ها نیاز دارد و قصد من توهین به عزیزانی که زباله‌ها را در سطح شهر جمع می‌کنند، نبوده و نیست.

در آن فیلم شما اشاره کردید من به این پول ۱۰، ۱۵ و ۱۸ میلیون شورا احتیاجی ندارم، در این باره نیز آیا توضیحی دارید؟

منظور بنده این بود که زندگی من معطل این ۱۸ میلیون پول شورا نیست و با توجه به کسب و کاری که دارم زندگیم از راه دیگیری می‌گذرد و به این پول‌ها احتیاجی ندارم.

یعنی برای مسئله پول نبود که با آقای الویری رئیس شورای عالی استان‌ها در رابطه با حق حضور در جلسات و ایاب و ذهاب وارد بحث شدید؟ 

خیر، بنده برای مسائل مالی و پول عضو شورا نشده ام و بحثم اصلا مالی نیست این شیطنت‌هایی است که از سوی برخی انجام می‌شود، از سویی من برای خدمت به مردم در جلسات شورای نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد به عنوان نماینده شورای عالی استان‌ها شرکت کردم و بابت این حضور نیز تاکنون یک ریال نگرفتم.

با توجه به این سخنان، مدیریت آقای الویری بر شورای عالی استان‌ها را چگونه ارزبابی می‌کنید؟

بسیار ضعیف، ایشان به هیچ وجه زمان کافی را برای شورای نمی‌گذارد و اصلا حضور زیادی در شورای عالی استان‌ها ندارد، بلکه بیشتر زمان خود را در شورای شهر تهران می‌گذارند.

افرادی را که آقای الویری در شورای عالی استان‌ها منصوب کرده اند، آیا تخصص لازم را در زمنیه شورایی و حضور در این شورای مهم را دارا هستند؟

این عزیزانی که آقای الویری به عنوان رئیس یا معاون و ... بخصوص در دبیرخانه شورای عالی استان‌ها منصوب کرده مدیران بسیار خوب و شایسته‌ای در حوزه تخصصی خود هستند، اما در زمینه تخصصی شورای عالی استان‌ها تخصص ندارند و به همین خاطر است وضعیت شورا به هم ریخته است.

از چه لحاظ وضعیت شورا بهم ریخته است؟

در این زمینه به طور مثال می‌توان گفت، آقای الویری مسئول دفتر یکی از مقامات را به شورا آورده که در این زمینه تخصص لازم را ندارد یا اینکه با گذشته حدود ۴ ماه از سال هنوز بودجه شورا در سالجاری تخصیص نیافته و به همین خاطر است که حق جلسات تاکنون پرداخت نشده است.

  • 17
  • 11
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش