یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۲:۰۵ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۴۳۶
شهری و روستایی

بررسی جریمه خروج از طرح ترافیک بعد از ساعت ۱۴

توضیحات حناچی درباره علل بوی نامطبوع پایتخت/ انتقاد صریح محسن هاشمی از حناچی

اخبار شهرداری تهران,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
پیروز حناچی تاکید کرد: رودخانه عظیم در غرب تهران به نام کن وجود دارد که وقتی از محدوده تهران خارج می‌شود دبی آن به اندازه یک رودخانه خروشان است که البته با فاضلاب نیز همراه می‌شود و در فشافویه به اوج خود می‌رسد. شاید یکی از علل بوی نامطبوع در آن محدوده را نیز همین موضوع دانست.

شهردار تهران بر لزوم بازچرخانی و استفاده مجدد آب درتهران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی در آیین مبادله تفاهم نامه ساخت تصفیه خانه فاضلاب خرگوش دره منطقه ۲۲ میان شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب استان تهران، گفت: فاضلاب تهران مقرر بود به بخش‌های جنوبی هدایت شود و درآنجا جمع آوری و تصفیه شود که در عمل این کار با دشواری‌های بسیاری روبرو بود لذا تصفیه خانه‌های محلی جایگزین این موضوع شده که این مهم نیز جز با همکاری شهرداری تهران محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در حقیقت در اولویت برنامه‌های شورا و شهرداری تهران نیز کمک برای احداث تصفیه‌ خانه‌های محلی اهمیت ویژه‌ای دارد. نگاه زیست محیطی شورا در همه حوزه‌ها به صورت محسوس دیده می‌شود که یکی از این حوزه‌ها موضوع آب و بازچرخانی آن است. به این ترتیب سیاست‌ها را به گونه‌ای اجرا می‌کنیم که کمک کنیم با چند بار بازچرخانی آب این نعمت مجددا مورد استفاده قرار گیرد.

شهردار تهران با اشاره به این که سالانه شهروندان تهرانی به طور متوسط حدود یک میلیارد متر مکعب آب مصرف می‌کنند افزود: در تهران حدود ۶۰۰ رشته قنات وجود داشته که به دلیل عدم لایروبی و مشکلات دیگر بسیاری از آنها از بین رفته و در حال حاضر ۱۵۰ قنات فعال در تهران داریم، لذا با تدبیر عقلانی می توانیم بهره وری بهتری از این نعمت الهی داشته باشیم.

وی ادامه داد: توسعه کالبدی در تهران متوقف نشده و این به معنای افزایش مصرف آب است که باید با برنامه ریزی مناسب در جهت تامین آب مورد نیاز گام برداریم. امیدواریم به سمت بازچرخانی آب حرکت کنیم.

وی تاکید کرد: رودخانه عظیم در غرب تهران به نام کن وجود دارد که وقتی از محدوده تهران خارج می‌شود دبی آن به اندازه یک رودخانه خروشان است که البته با فاضلاب نیز همراه می‌شود و در فشافویه به اوج خود می‌رسد. شاید یکی از علل بوی نامطبوع در آن محدوده را نیز همین موضوع دانست.

ساخت و سازهای بی رویه در سنوات گذشته بسیاری شبکه‌های آب تهران را دچار اخلال کرده وقتی که مسیر آب مسدود می‌شود به صورت طبیعی آب مسیر خود را باز می‌کند. امیدواریم با پیگیری شبکه قناتهای تهران حوادث ناشی از آب را به حداقل برسانیم. البته در بارشهای شدید اخیر سیل و آب گرفتگی نمی‌بینیم که این موضوع ناشی از اجرای طرح ساماندهی آبهای سطحی است.

حناچی بار دیگر با تاکید بر لزوم بازچرخانی آب و کم کردن میزان برداشت از آبهای زیرزمینی گفت: تصفیه خانه منطقه ۲۲ یکی از ۵ منطقه‌ای است که موضوع بهره گیری از پساب در آن پیش بینی شده و برای سایر مناطق نیز تصفیه خانه‌های محلی در نظر گرفته شده است. امیدواریم قدم بعدی بازچرخانی آب باشد که جزء برنامه‌های وزارت نیرو هست و قطعا شهرداری در این مسیر کمک خواهد کرد.

شهردار تهران در پاسخ به سوالی در خصوص اجرای طرح ترافیک ظرف ۳ هفته گذشته و افزایش مسافران در بخش حمل و نقل عمومی گفت: در حال حاضر در اتوبوس و مترو زیر ۵۰ درصد از ظرفیت خود را استفاده می‌کنیم و در مورد طرح و ترافیک نیز ساعت آن به گونه‌ای تنظیم شده که اگر افراد بخواهند از ماشین‌های شخصی خود استفاده کنند امکان پذیر باشد. در حال حاضر استفاده شدید در مترو نداریم البته ممکن است با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها این اتفاق بیافتد ولی در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد مردم در خصوص استفاده از ماسک و پروتکل‌های بهداشتی موارد را رعایت می‌کنند ولی در مناطق جنوبی یک مقدار این رعایت‌ها ضعیف‌تر بود که پیگیری خواهیم کرد.

به گفته وی در حال حاضر ماسک در همه ایستگاه‌های مترو عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: البته در مورد اتوبوس شرایط متفاوت است. نیاز است که شهروندان در این حوزه همکاری بیشتری داشته باشند. 

شهردار تهران در خصوص میزان افزایش و یا کاهش ترافیک ناشی از اجرای طرح ترافیک نیز گفت: من آمار جدید را نگرفتم اما میزان سفرهای غیر ضروری تا پیش از اجرای این طرح تاحدود ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده بود.

حناچی درباره‌ دریافت جریمه برای خروج از طرح ترافیک بعد از ساعت ۱۴ اظهار کرد: دیروز این خبر را دریافت کردم، قطعا موضوع بررسی خواهد شد و اگر این گونه باشد این موارد حذف خواهند شد.

وی در مورد جریمه عابرین پیاده و وجود زیر ساختهای لازم نیز گفت: این موضوع در شورای ترافیک تهران هنوز مطرح نشده است وبحثی در این مورد انجام نشده است.

اخبار شهرداری تهران,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

انتقاد صریح محسن هاشمی از حناچی: مدیران در سال آخر مدیریت شان محافظه کار می شوند

رئیس شورای شهر تهران به روزنامه شرق گفت:در مجموع فکر می‌کنم مدیریت شهری در این دوره در حوزه حمل‌ونقل موفق عمل نکرده است. با وجود آنکه در شورا همراهی صددرصد وجود داشته و در دولت نیز مخالفت‌هایی که قبلا بین رئیس‌جمهور و شهردار دیده می‌شد، وجود نداشت، شهرداری نتوانست از فرصت استفاده کند و الان که در ابتدای سال آخر این دوره هستیم، باید از هر روز این فرصت برای جبران استفاده کنیم.

محسن هاشمی در پاسخ به این سوال که:"‌ با توجه به تحولات و اتفاقاتی که در این دوران رخ داده، اگر به گذشته برمی‌گشتید، باز هم تمایلی برای شهردار تهران‌شدن داشتید؟ یا خوشحال هستید که در این شرایط در این مسئولیت نیستید؟" گفت:اگر از نظر عافیت‌طلبی و درامان‌بودن از انتقادات و هزینه‌ها نگاه کنیم، شاید از نظر شخصی به نفع من شد که در مسئولیت اجرائی مدیریت شهری قرار نگرفتم؛ اما اگر از بُعد انتظارات مردم و ظرفیت‌ها نگاه کنیم، علاقه زیادی داشتم که دست‌کم در چند اولویت این دوره بتواند کارنامه مقبولی به مردم ارائه دهد؛ به‌ویژه در چهار حوزه حمل‌ونقل عمومی، پسماند، نوسازی بافت‌های فرسوده و آسیب‌های اجتماعی، چه من شهردار می‌شدم و چه فرد دیگری، باید در این حوزه‌ها تحول انجام می‌شد و در این فرصت باقی‌مانده باید انجام بگیرد.

هاشمی افزود:اختلافی در نظر و دیدگاه بین شورا و شهرداری وجود ندارد؛ بلکه مشکل اصلی در اجراست، مدیران معمولا در سال آخر به‌ویژه اگر امید زیادی برای بقا و ماندن در دوره بعد نداشته باشند، محافظه‌کار می‌شوند و مدیران فعلی شهرداری که از ابتدا هم جسارت و ریسک‌پذیری زیادی نداشتند. ما فقط می‌توانیم در این سال آخر، شهرداری را تشویق کنیم و حتی هل دهیم که تحرک بیشتری داشته باشد.

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش