به گزارش باشگاه خبرنگاران، بیانی گفت: در استان های شمالی و جنوبی کشور در حال پیگیری آزادسازی سواحل هستیم که در استان های هرمزگان و بوشهر اقدامات بیشتری باید انجام شود چرا که از لحاظ مساحت سواحل اشغالی در جنوب کشور بیشتر است.
به گفته قائممقام معاونت امور جنگل سازمان جنگلها بحث آزادسازی سواحل ابتدا در اداره کل منابع طبیعی نوشهر اتفاق افتاد و در اداره کل مازندران قسمت ساری ادامه پیدا کرد.
پس از دستور رئیس جمهور مبنی بر آزادسازی سواحل، مسئولان سازمان جنگل ها به همراه معاون رئیس جمهور بازدیدهای مختلفی از چند اراضی دولتی داشتند.
با وجود گذشت ۱۴ سال از طرح آزادسازی سواحل، تصرف در حریم ۶۰ متری دریا از سوی دستگاه های دولتی و غیردولتی رخ داد که اخیرا رئیس جمهور نسبت به رفع این تصرف ها با قید فوریت تاکید کرده است.
پیش از این امکان پیگیری قضایی تخلفات دستگاه های دولتی در این زمینه وجود نداشت که با دستور رئیس جمهور این اتفاق افتاد. البته به گفته بیانی در برخی موارد فنس ها از یکدیگر باز و جمع آوری شدند و بحث احداث مطرح نبوده است.
بیانی گفت: در این قضیه، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و ادارات کل در استان ها پیگیر هستند تا به رعایت حریم ۶۰ متری از دریا برسیم.
طبق دستور رئیس جمهور، دستگاه ها تا ۲۹ بهمن برای آزادسازی سواحل تصرف شده مهلت دارند.
طول سواحل کشور حدود پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر است که ۸۹۰ کیلومتر آن در شمال کشور یعنی (استانهای گیلان، مازندران و گلستان) است. از این میان ۴ هزار و ۹۱۰ کیلومتر آن برای استانهای جنوبی است.
- 16
- 1