«مجتبی محمدیزاده» در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برای کاشت نهال از قبل باید عرصه مناسب را آماده و چالههای کشت را حفر کرد.
وی ادامه داد: عمق چاله باید بین ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر باشد تا ریشه نهال در زمان کاشت خم نشود و نشکند.
رئیس اداره جنگلکاری و جنگلداری ادارهکل منابع طبیعی البرز افزود: برای پرکردن چاله نباید تنها از یک نوع خاک استفاده کرد بلکه باید ترکیبی از ماسه بادی، خاک زراعی و کود دامی غنی شده را برای این کار استفاده کرد.
این مسئول با اشاره بهنحوه آبیاری نهال کاشته شده است، توضیح داد: شهروندان فراموش نکنند همزمان با کشت نهال حتماً آبیاری انجام شود.
محمدیزاده خاطرنشان کرد: درهر نوبت آبیاری باید همه خاک موجود در چاله مرطوب شود و حجم ریشه آب کافی دریافت کند.
وی با اشاره به دورههای مورد نیاز آبیاری نهال خاطرنشان کرد: دورههای آبیاری باید با توجه به نوع گونه، وضعیت خاک و اقلیم منطقه به نحوی تنظیم شود که از بروز تنش و پژمردگی در گیاه جلوگیری شود.
رئیس اداره جنگلکاری و جنگلداری با بیان اینکه بهترین زمان برای کاشت نهال هنگام خواب نهال است، خاطرنشان کرد: در مناطق گرم و معتدل و نیمه سردسیر بهترین زمان برای کاشت پاییز و پس از خواب رفتن نهال است، اما در مناطق سردسیر بهتر است نهالکاری پس از اتمام دوران یخبندان و سرما باشد.
وی گفت: شهروندان توجه داشته باشند در روزهای آفتابی و گرم، یخبندان یا روزهایی که باد شدید است از کاشت نهال جداً خودداری کنند.
رئیس اداره جنگلکاری و جنگلداری ادارهکل منابع طبیعی البرز با اشاره به ارائه نهال رایگان به مردم در هفته منابع طبیعی افزود: یکی از اهداف منابع طبیعی البرز افزایش سرانه فضای سبز و اشاعه فرهنگ منابع طبیعی و جنگلکاری است بنابراین هر سال در این هفته منابع طبیعی اقدام به توزیع نهال رایگان از گونههای موجود در نهالستان کرج میکند.
وی یادآور شد: مردم با آشنایی با نحوه صحیح کاشت و داشت درخت میتوانند نهالهایی بکارند که بعد از چند سال به درختی تنومند تبدیل شده و برای آیندگان به یادگار بمانند.
- 16
- 4