پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳
۱۰:۰۵ - ۰۹ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۱۰۶۶
محیط زیست و گردشگری

احمدی‌ پور خبر داد:

هتل‌های ارزان‌قیمت جایگزین مدارس برای اقامت گردشگران

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست,زهرا احمدی پور
رئیس سازمان میراث فرهنگی از جایگزینی طرح ایجاد هتل‌های ارزان‌قیمت برای گردشگران به جای اقامت در مدارس خبر داد.

به گزارش ایلنا، زهرا احمدی پور امروز در جلسه ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه گفت: تلاشی که در زمینه گردشگری در استان کرمانشاه انجام شده، تلاش در خور توجهی بوده و سعی شده براساس نوع جاذبه هایی که وجود دارد، تنوع بخشی به انواع گردشگری هایی که در سطح استان می تواند اتفاق بیفتد، بدهد.

 

وی اشاره ای به مناطق تاریخی- گردشگری استان از جمله بناهای تاریخی، جاذبه های طبیعی، گردشگری مذهبی، یادمان های شهدا و... داشت و ادامه داد: همه اینها با طیفی از تنوع در سطح استان کرمانشاه در حال اجرا و جلوه های آن قابل روئیت است.

 

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: با توجه به موارد فوق شاید خیلی درخواست زیادی نباشد که استان بخواهد بیشتر معرفی شود که مردم ایران این فرصت ها و ظرفیت هایی که در استان وجود دارد را بشناسند.

 

وی از برگزاری یک تور رسانه ای طی هفته سوم یا چهارم فروردین برای استان های کرمانشاه، کردستان و ایلام به عنوان اقدامات سازمان میراث فرهنگی برای معرفی بیشتر استان کرمانشاه خبر داد و گفت: این کار را برای استان سیستان و بلوچستان هم انجام دادیم و آن را برای گردشگری سال ۹۶ معرفی کردیم که ذم استاندار و مدیران استان، رشد ۲۰ درصدی گردشگران به استان سیستان و بلوچستان را طی نوروز امسال به همراه داشته است. این اقدام را برای استان کرمانشاه نیز خواهیم داشت که اجرا می شود و ادامه پیدا می کند.این اقدام یک اقدام خوب و فوری است که برای استان انجام می دهیم و پیگیری های آن نیز در استان در حال انجام است.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،  از تهیه تقویم هایی با موضوع نشست های ملی و منطقه ای توسط معاونت ها در کشور خبر داد که طی آن توزیع جغرافیایی برای نشست های ملی و منطقه ای صورت خواهد گرفت.اگر برای نشست ها به صورت غیر متمرکز عمل کنیم، برای اینکه بگوییم ایران مقصد متنوع گردشگری می تواند باشد، موفق عمل کرده ایم وحتما مد نظر ما است که کرماتشاه را به عنوان یکی از محل های برگزاری در نظر بگیریم.

 

احمدی پور در مورد افزایش اعتبارات استان هم، هم به رازانی و هم معاونت عمرانی عرض کردم، اولویت برای ما این است که ببینیم که واقعا برای استان بحث میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اولویت است.سازمان چه چیزی بهتر از این می خواهد که استان در این زمینه دغدغه مند باشد و به همان میزان که استان ورود کند و  اعتبارات بگذارد، ما نیز اعتبارات خواهیم گذاشت و غیر از این اگر باشد، ما نمیتوانیم این ارکان را در کشور توسعه دهیم.

 

معاون رئیس جمهور گفت: این نگاه که شما دارید برای اینکه استان بتواند برای توسعه خودش روی بخش گردشگری،صنایع دستی و میراث فرهنگی حساب کند، با استقبال سازمان روبرو می شود و من همه تلاشم را می کنم که اعتبارات رو به صورت ویژه بتوانیم برای استان در نظر بگیریم که هم بتوانیم دغدغه های شما رو برطرف کنیم ضمن اینکه بخش اعظم آن دغدغه های ملی است و فقط مخصوص استانی یا یک برش استانی است.

 

وی درباره ثبت جهانی مجموعه تاریخی طاقبستان نیز افزود: جزو اولین نکاتی که در شورای ثبت مطرح کردم این است که یک تنوعی در ثبت ها، خصوصا ثبت های جهانی داشته باشیم و یک پوشش ملی به این ثبت ها بدهیم و همه مردم ما خودشان را سهیم بدانند و بعد بتوانیم  بتوانیم ایران را جهانی معرفی کنیم.اینکه شما می فرمایید کرمانشاه جهانی معرفی شود، اکنون با یک اثر جهانی معرفی شده است، اما گام های بعدی  باید صورت گیرد و خوشبختانه این دیدگاه در استان وجود دارد و ما نیز تلاشمان را در این زمینه می کنیم.در ثبت ملی نیز ما نگاه ویژه ای به استان داریم و سعیمان بر این است آن آثاری را که می شود برای استان ثبت کرد، حتما با اولویت در دستور کار ثبت قرار خواهیم داد.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: در خصوص بازنگری محدوده تاریخی هم باید موضوع در دستور کار معاونت میراث قرار گیرد، که ضمن اینکه بناهایمان را حفظ می کنیم  و حریم محدودهایمان را مبتنی بر آن بناها حفظ می کنیم بازنگری صورت گیرد که خدای ناکرده به بافت تاریخی ما آسیب وارد نشود.

 

وی وجود مرز در استان رو یک ظرفیت خوب گردشگری دانست و گفت: این ظرفیت مرز خیلی کمک می کند که هم گردشگر را وارد استان کنید و علی رغم روال آن که همواره گردشگر از ایران به عراق برای عتبات می رفته، عمل کنیم.

 

احمدی پور بر توسعه گردشگری تجاری، سلامت و...  از طریق مرز ها تاکید کرد و گفت: خوشبختانه هم اکنون شرایط پسا برجام  را داریم و صنایع دستی ما می تواند بازار خودش را پیدا کند و کافی است بتوانیم این فرصت ها را پیدا کنیم و بازار را برای فروش صنایع دستی شناسایی کنیم.

 

وی با اشاره به شعار سال های ۹۵ و ۹۶ که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، گفت: این اعتقاد را داریم که اقدامات ما در بخش های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می تواند پیش ران های ما در بحث اقتصاد مقاومتی باشد.کسب و کارهایی که در این ۳ عرصه راه افتاده می افتد، ضمن اینکه کسب و کار سبز هستند و هزینه کمی را می برند، می توانند فرصت اشتغال پایدار را فراهم کنند و نباید از این ۳ عرصه غافل شویم.

 

به نظر می آید با این عنوان که برای سال انتخاب شده و رویکردی که در استان و مدیریت استان وجود دارد برای اینکه بتواند مقصد گردشگر بودن استان را تثبیت کند، شاید بشود از این منظر هم کمک گرفت و سعی کنیم در راستای اقتصاد مقاومتی این ظرفیت را بیشتر برای استان فراهم کنیم.

 

احمدی‌پور خاطرنشان کرد: سال گذشته ما از استان ها خواستیم یک شعار برای خود انتخاب و مبتنی بر آن شعار اقدامات خود را برنامه ریزی کنند، لذا  انتظار از  استان این است وقتی  که یک استان بتواند به عنوان محور تمدن شعار خود را انتخاب کند نیاز است که این  کریدور به یک محور تبدیل شود که سرمایه گذاری ملی را به همراه داشته باشد و اعتبارات ملی را بگیرد و معرفی شود که بخشی از تاریخ ایران در این استان ساری و جاری است و بدون انقطاع بتوانیم جلوه های ان را در این استان ببینیم.

 

استان کرمانشاه باید به عنوان یک سرمایه ملی حساب شود و سازمان نیز تمام تلاشش را می کند که این اعتبار ایجاد شود و علاوه بر این هماهنگی بین دستگاهی خود استان نیز نیاز است، که ظاهرا هماهنگی خوبی نیز در استان وجود دارد.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: هماهنگی بین دستگاهی موجود در استان یک سرمایه خیلی خوب است و می تواند کمک کند به اقدام موثرتر و پایدارتری را در  استان انجام دهیم.بحث حفاظت از بناها، جلوه های فرهنگی در این کشور، اساسا تنها وظیفه سازمان میراث فرهنگی نیست و تکلیفی است که بر عهده همه دستگاه های کشور قرار دارد. می‌طلبد دستگاه‌های مختلف برای مباحث عمرانی و توسعه ای خود، حتما یک پیوست فرهنگی تهیه کنند که خوشبختانه ما این تکلیف را ایجاد کردیم و همه دستگاه ها در برنامه ریزی هایشان به این موضوع توجه کنند.

 

وی ادامه داد: پشتوانه های علمی خیلی خوبی نیز در این زمینه داریم و خوب است که استان های ما ضمن اینکه از ظرفیت و دانشگاهی خود استفاده می کنند از ظرفیت پژوهشگاه میراث فرهنگی هم کمک بگیرند و  این ظرفیت می تواند در این زمینه به استان کمک کند.

 

معاون رئیس جمهور یادآور شد: من معتقدم که کرمانشاه خیلی خوب توانسته خود را در عرصه گردشگری پیدا کند و در این زمینه محور تاریخی را برای خودش انتخاب کرده است و محور توسعه خودش را در این زمینه مشخص کرده است که  کمک می کند که در آینده نه چندان دور ظرفیت گردشگری استان افزایش پیدا کند و ما نیز باز هم ما تلاش خواهیم کرد که هم در بخش روستایی، هم شهری و هم عشایری و در بخش شهری بتوانیم این فرصت گردشگری را برای استان تقویت کنیم و زیر ساخت های آن افزایش یابد.امیدواریم بتوانیم با استفاده از این ظرفیت ها برای تحول پایداراستان استفاده کنیم.

 

احمدی پور با بیان اینکه از ۱۶ هزار اقامت صورت گرفته، ۱۰ هزار آن در مدارس استان بود گفت:  وزیر آموزش و پرورش اخیرا اعلام کرد که نمی خواهیم سال ۹۷ مدارس ما محور گردشگری باشد، لذا باید یک تغییر رویه اتفاق بیفتد و اینکه از ظرفیت مدارس برای سفر استفاده کنیم تغییر رویکرد بدهیم.به نظر می آید خوب است در این استان که حجم بیشتر افامتش در مدارس بود، فکر کند که الان نوروز ۹۷ است و دیگر نمی تواند از ظرفیت مدارس استفاده کند و تدبیری در این زمینه داشته باشد.

 

معاون رئیس جمهور افزود: رویکردی در کشور وجود دارد که واحدهایی که دیگر کار آموزشی در آن انجام نمی شود به مراکز اقامتی پایدار تبدیل شود و به صورت پایدار در طول سال بتوانند پذیرای مهمانان شوند و امیدواریم در استان کرمانشاه نیز این کار بتواند صورت گیرد که با آمادگی بالاتری برای نوروز ۹۷ اقدام کنیم.به صورت جد آموزش و پرورش دنبال این است که سال ۹۷ به عنوان میزبان گردشگران نوروزی معرفی نشود لذا میراث فرهنگی باید به عنوان متولی گردشگری ظرفیت های اقامتی را شناسایی و ساماندهی کند.

 

احمدی پور گفت: با توجه به موارد ذکر شده یک پیشنهاد را آماده کرده ایم که طی آن کار مشترک را با چند وزارت خانه چون راه و شهرسازی انجام دهیم و یک سری مراکز و هتل های ۳ ستاره را آماده می کنیم و براساس  مصوبه ای که برای آن می گیریم بتوانیم آن را در سال ۹۶ بتوانیم اجرایی کنیم اما تا به نتیجه رسیدن آن اقدامات خاص در استان‌ها باید انجام شود.وزارت راه و شهرسازی استقبال خوبی از این موضوع کرده که می‌تواند هم اشتغال خوبی در حوزه مسکن ایجاد و هم در بخش گردشگری یکسری هتل‌های ارزان ایجاد و در اختیار گردشگران قرار گیرند.

 

 

 

  • 9
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش