دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۳۴ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۷۳۲۳
محیط زیست و گردشگری

حمایت ابتکار از افزایش حق‌آبه استان البرز از دو سد طالقان و امیرکبیر

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست,ابتکار
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست،با اعلام موافقت با مطالبه استاندار البرز مبنی بر افزایش سهم حق آبه استان گفت: این حق استان البرز است که از سهم آب سدهای خود برخوردار باشد و برای تحقق این مطالبه از سوی سازمان حفاظت محیط زیست نیز پیگیر خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکارامروز در جلسه کارگروه‌های تخصصی زیست محیطی استان البرز که با حضور استاندار البرز و جمعی از مسئولان در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد،با اشاره به تراکم۱۰ برابری جمعیت استان البرز در مقایسه با سایر نقاط  کشور گفت: رد پای تغییرات اکولوژیک و تاثیر فعالیت‌های ناشی از محیط زیست در البرز قابل توجه است.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه این ششمین سفرم به البرز برای پیگیری مطالبات حوزه زیست محیطی است، اظهارکرد: استان البرز نیازمند توسعه پایدار و رشد اقتصادی سبز است؛ این در حالیست که آلودگی و تخریب محیط زیست مانع از سبز شدن اقتصاد خواهد بود.

 

ابتکار درباره مدیریت کاهش آلودگی هوا نیز گفت: در دولت یازدهم با توزیع سوخت یورو ۴ گام‌های مهمی برداشته شد و امروز از وضعیت کیفی و مناسبی نسبت به سال ۹۲ برخوردار هستیم.

 

معاون رئیس جمهور با تأکید بر لزوم هدفمند ساختن مدیریت پسماند اظهارکرد: پسماندهای صنعتی و... باید به چرخه اقتصاد باز گردد. اقتصاد دوار سبب‌ساز رشد و توسعه خواهد شد. چه بسا امروزه بسیاری کشورهای صنعتی که از رشد خوبی برخوردار هستند در زمینه بازیافت و بازچرخانی برنامه‌ریزی کرده‌اند.

 

ابتکار همچنین با اشاره به اقدامات مثبتی که طی سه سال اخیر در حفاظت از محیط زیست در استان البرز انجام شده است، موضوع پیگیری باغ سیب کرج را خاطرنشان کرد و گفت: ثبت ملی این باغ اهمیت دارد.

 

وی درباره مقابله با ریزگردها نیز اظهارکرد: چارچوب‌های کلی در این رابطه تصویب و کانون‌های گرد و غبار نیز شناسایی شده است البته اجرای این مهم مستلزم اجرای برنامه‌ای فرابخشی است و سازمان‌های مختلف در این زمینه باید همکاری داشته باشند.

 

ابتکار تشکیل مرکز مشترک پایش را از جمله الزامات کلانشهر کرج عنوان کرد و گفت: هفت کلانشهر کشور مرکز پایش مشترک دارند و طبق قراردادی با شهرداری ضرورت‌ها و اولویت‌های آب، هوا و خاک را در این زمینه پیگیری می‌کنند بنابراین نیاز است که مرکز پایش مشترک زیست محیطی در استان البرز تشکیل شود.

 

وی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و مسئولیت تمامی بخش‌ها در حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی هوا اظهارکرد: البرز نیازمند تدوین برنامه کاهش آلودگی هوا است و باید با قوت و قدرت اولویت‌ها را پیش ببرد.

 

معاون رئیس جمهورهمچنین با اشاره به لزوم اجرای مصوبه شعاع ۱۲۰ کیلومتر در  استقرارصنایع گفت:  برای اجرای این مهم دو نگاه ملی و استانی وجود دارد. از منظر ملی تمرکززدایی رویکرد اصلی است و این مهم در سند آمایش سرزمینی نیز مورد اشاره قرار گرفته است.

 

وی افزود: استان البرز هم همانند استان تهران از ظرفیت‌های زیستی خود گذر کرده است و امروز شاهد فشار بیش از حد به محیط زیست هستیم بنابراین ساماندهی صنایع،کاهش آلاینده‌ها و جلوگیری از تراکم با روش‌های اصلاح الگوهای صنعتی مورد تأکید قرار می‌گیرد.

 

ابتکار با تأکید بر تجهیز صنایع به تصفیه خانه اظهارکرد: ‍تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم و برای ساماندهی محیط زیست، فعالیت‌های پایش باید راه اندازی شود.

 

معاون رئیس جمهور در ادامه به تعدادی از لوایح تصویب شده دولت در مجلس اشاره کرد و گفت: قانون حفاظت و احیای تالاب‌های ایران، قانون هوای پاک دو طرحی بود که در مجلس به تصویب رسید و تحولات مثبتی را در حفظ و احیای تالاب‌های کشور و کنترل آلودگی هوا خواهد داشت.

 

ابتکار با بیان اینکه استان البرز عوارض هوای جاده‌ای می‎پردازد،گفت: عوارض ترددهای ملی از این استان باید پیش بینی و از آن پیشگیری شود چراکه استان البرز در روزهای خاصی از سال شاهد ترددهای ۲۹ میلیونی است و همین امر نیز آلودگی هوای البرز را روی مرز قرار می‌دهد.

 

وی همچنین با تأکید بر عدم استفاده از سوخت مازوت، گفت: باید به نقطه تعادل در سیاست‌های ملی و استانی برسیم.

 

ابتکار درباره با رودخانه کرج نیز بیان کرد: این رودخانه حفاظت شده است و مصوبه شورای امنیت ملی را دارد بنابراین دستگاه‌ها وظیفه دارند برای ساماندهی آن مشارکت داشته باشند؛ چراکه این  رودخانه یکی از ثروت‌های استان است و وضعیت آن در شورای عالی محیط زیست پیگیری می شود.

 

معاون رئیس جمهور در پایان با قدردانی از مشارکت ویژه مردم استان البرز در انتخابات گفت: این حضور حاکی از حس مسئولیت و آگاهی مردم شریف استان است و با رای قاطع به دکتر روحانی برای دور دوم با جدیت برنامه‌های دولت دوازدهم را با رویکرد ارتقا و بهبود کیفیت زندگی مردم انجام خواهیم داد.

 

 

 

 

  • 9
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش