به گزارش مهر، زهرا احمدی پور ظهر پنج شنبه در نشست مشترک ستاد ملی سیاستگذاری و ستاد برنامه ریزی و اجرایی تبریز ۲۰۱۸ اظهار داشت: طبق گزارشات ارائه شده توسط کارگروه های مختلف این رویداد، مشخص می شود که بسیاری از مصوبات هنوز شکل برنامه به خود نگرفته اند و بسیاری از کارگروه ها تقویم برنامه های خود را آماده نکرده اند و به این ترتیب نمی توان پیشرفت کار را به درستی رصد کرد.
وی ادامه داد: از هم اکنون باید روزهای برگزاری هر برنامه مشخص شود تا جلوی تداخل این برنامه ها را بگیریم و مهمانان مربوط به هر برنامه را نیز از هم اکنون دعوت کنیم، شهرهای خواهر خوانده تبریز باید از همین الان برای حضور در این مراسم حضور داشته باشند.
احمدی پور با تاکید بر برگزاری جلسات منظم کارگروه ها گفت: باید تمامی مسئولان در ادارات خود روزشماری برای این رویداد داشته باشند، چرا که تبریز در این رویداد یک نقش بین المللی را ایفا خواهد کرد و مدیران نباید از تک تک لحظات غافل شوند.
تبلیغات رویداد از هم اکنون آغاز شود
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: کار تبلیغات این رویداد باید از هم اکنون آغاز شود و این امر نباید محدود به تبریز باشد بلکه باید یک تبلیغ ملی در این زمینه داشته باشیم و هر کسی که در هر جای کشور سوار اتوبوس، قطار و هواپیما می شود باید تبلیغی از این رویداد مشاهده کند که این نوع تبلیغات در تمامی نقاط جهان دیده می شود.
وی افزود: تمامی بیلبوردهای شهری در تمامی نقاط کشور باید فعال شده و همه مردم کشور از برگزاری این رویداد خبردار شوند، باید بر روی لباس بازیکنان تیم ملی ورزشی خود این رویداد را تبلیغ کنیم.
لزوم فعال شدن تمامی ظرفیت های ایران برای تبریز ۲۰۱۸
احمدی پور همچنین بر لزوم فعال شدن تمامی ظرفیت های ایران برای برگزاری مناسب این رویداد تاکید کرد.
وی افزود: اگر قرار است بین نقش محلی و ملی پیوندی برقرار کنیم باید آمادگی لازم را داشته باشیم، هر کدام از محورهای گردشگری باید به یک بخش صنعتی و تولیدی سپرده شود و تقسیم کار خوبی بین دستگاه ها اجرایی انجام گیرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: امروز گردشگری برای ایران یک ضرورت است و اگر می خواهیم به درآمد پایدار دست یابیم، فرصتی را که گردشگری می تواند ایجاد کند، قدر بدانیم.
وی بر لزوم ارائه تقویم کاری توسط کمیته ها تاکید کرد و گفت: اگر کمیته ها تقویم خود را ارائه کنند، کار هماهنگی را انجام می دهیم.
احمدی پور افزود: اینکه چگونه ظرفیت گردشگری را وارد رونق تولید کنیم را مورد پیگیری قرار می دهیم.
بخش خصوصی را وارد برنامه های تبریز ۲۰۱۸ کنیم
وی با تاکید بر ورود بخش خصوصی به برنامه های اجرایی رویداد گفت: باید با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، این برنامه ها را عملیاتی کرده و شروع و پایان هر کدام از برنامه ها را تک به تک مشخص کنیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: توقفی برای هیچ کدام از برنامه های این رویداد نخواهیم داشت و نباید با هیچ بهانه ای این ظرفیت را از بین ببریم، اگر در این رویداد موفق نباشیم امکان اینکه میزبانی های بیشتری برای ایران بگیرم، ممکن نخواهد بود.
احمدی پور افزود: نباید این ظرفیت را از کشور و مردمش بگیریم، تمامی چهار سال دولت یازدهم اقای روحانی اولویت خود را ظرفیت های گردشگری می داند، اگر قرار باشد ما همپای این تقاضا حرکت نکنیم، جفا به صنعت گردشگری کرده ایم.
وی ادامه داد: سمن ها و اصحاب رسانه باید هر گونه کمبودها در بخش های گردشگری تبریز را شناسایی کنند تا نسبت به رفع آن ها تلاش کنیم.
- 10
- 1